Всичко за всички марки гел лакове - тема 54

• 35 053
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Обикновеният на Коди без лепкав слой според мен ще ти хареса, щам обичаш гъсти топове и си свикнала с марката.
Не съм напълно доволна от него първо, защото на мен ми е твърде гъст, но и второ защото не е така искрящо гланцов.

# 526
Обикновеният на Коди без лепкав слой според мен ще ти хареса, щам обичаш гъсти топове и си свикнала с марката.
Не съм напълно доволна от него първо, защото на мен ми е твърде гъст, но и второ защото не е така искрящо гланцов.

Каучуковия Коди за мен е достатъчно гланцов, при това е изключително устойчив на надраскване.
 Кой според теб по-гланцов от Коди? (освен Гелиш Simple Smile)

# 527
Almirra, говоря ти за стандартния топ без лепкав слой на Коди, той не е каучуков - Non sticky top се казва.
Друг добър е топът без лепкав слой на Фокс. Той се води каучуков.
https://beautybrand.bg/product/3214/top-lak-f-o-x-top-no-wipe-be … ez-uv-filtar.html

# 528
Аз имам на миракъл топ на Коди и нещо не ми харесва, а и е с лепкав слой. Бързо се надрасква, дори последния път леко се обели на върха на някой пръсти. Другия, който имам е на Блускай, без лепкав слой и май ще си карам с него, докато не събера повече неща за поръчване. Или не поръчам препоръчвания Гелиш от пробвания продавач в началото на темата.

# 529
Здравейте, дами забелязах че на два нокътя имам леко кафяво под гел лака. Да го сваля ли изцяло, притеснявам се да не са гъбички.

# 530
ALMIRRA Аз го имам този некаучуков топ на Коди - гъст е и е ок, без забележки съм, но не мога да направя сравнение, защото предишния ми беше хибридния на Семилак /нова съм в бранша Smiley

# 531
Здравейте, прекрасни дами! Искам да си взема нова пила, че моята от Алито даде фира. Няма да успея да чакам нова с доставка от там. Имам бюджет до към 100 лв. и се чудя каква мога да си закупя от тук, да е сравнително добра и мощна за домашен маникюр. Спряла съм се на тези, ако някоя от вас има наблюдение върху даден модел, много ще се радвам да пише. :
https://beautymall.bg/elektricheska-pila-byala-activ-power-n20.html
https://beautymall.bg/elektricheska-pila-siva-m13-68w.html
https://beautymall.bg/elektricheska-pila-byala-sprint-48-basic.html

# 532
Ако поне малко време можеш да отделиш да почакаш за пила - разгледай в Шейн. Идват за около 2 седмици

# 533
Леле, тия явно яко са мръднали или аз не съм в час. Скоро не бях разглеждала българските сайтове, които предлагат пили и лапми. Те са се самозабравили с цените... дадените линкове от теб не бих казала, че са от най-добрите и красиви пили, и въпреки това са около 100 лева, аз не бих купила. Доколкото видях са до 30 хил оборота и с кабел. Вече има безкабелни до 45 хил оборота. Стандартно повечето са по 35 хил.
В този бюджет обаче не срещнах нещо по-добро.
Бих си направила следващия маникюр с ръчна пила или с накисване и ще си изчакам по-хубава пила от Али. Но ако наистина си на зор и ти трябва до 2 дни ще ти свършат работа.

# 534
Леле, тия явно яко са мръднали или аз не съм в час. Скоро не бях разглеждала българските сайтове, които предлагат пили и лапми. Те са се самозабравили с цените... дадените линкове от теб не бих казала, че са от най-добрите и красиви пили, и въпреки това са около 100 лева, аз не бих купила. Доколкото видях са до 30 хил оборота и с кабел. Вече има безкабелни до 45 хил оборота. Стандартно повечето са по 35 хил.
В този бюджет обаче не срещнах нещо по-добро.
Бих си направила следващия маникюр с ръчна пила или с накисване и ще си изчакам по-хубава пила от Али. Но ако наистина си на зор и ти трябва до 2 дни ще ти свършат работа.
Мисля да те послушам и да си поръчам пак от Китай и да си почакам. Старата беше 35 хил. оборота и ми беше добре, и безкабелна. И така ме е яд, че спря да работи, незнайно защо....

# 535
Няма ли наоколо.някою майстор да погледне да не е някой кабел?

# 536
Няма ли наоколо.някою майстор да погледне да не е някой кабел?
Няма, за жалост. Интересното е, че дисплея си свети и си показва обороти и тн, но главата не се върти. Предния път ми забиваше докато я ползвах, но снощи тотално умря 😄

# 537
Докато чаках една от похвалените тук пили да дойде през али, си поръчах тази https://www.emag.bg/elektricheska-pila-za-manikjur-pedikjur-s-6- … 18452550_147624_1, дойде за отрицателно време и мисля, че е доста добра (но ми е първата пила), вече мога и да я сравня за тази от али и не виждам никаква разлика на пръв поглед и ползване

# 538
Мисля да те послушам и да си поръчам пак от Китай и да си почакам. Старата беше 35 хил. оборота и ми беше добре, и безкабелна. И така ме е яд, че спря да работи, незнайно защо....
Може ли да споделиш каква ти е пилата и при какви обстоятелства спря да работи?

Може да погледнеш в емаг, да, не се сетих за него, там понякога има добри находки.

# 539
Да сваляш с обикновена пила е такава мъка и такова търкане...

Общи условия

Активация на акаунт