Къде в Пловдив??? - 104

• 36 133
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви! Мернах онлайн нещо за срок от 30 дни за ППП (пощенски паричен превод) по Еконт. После връщали парите обратно. Не знам дали е актуална информацията.

# 121
Здравейте! Бихте ли препоръчали добра солна стая в Пловдив?

# 122
  • plovdiv
Да питам - искам да пробвам корейска козметика.Къде в Пловдив мога да я видя във физически магазин?

# 123
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли препоръчали добра солна стая в Пловдив?

На мен ми харесва Хималая.
https://saltroomhimalaya.bg/

# 124
Благодаря!

# 125
Здравейте,
Отдавна не ми се е налагало да пътувам по този маршрут, та се включвам да питам
Автобус 24, посока Пълмед минава ли сега през спирката на Централна гара? От там може ли да се хване за Пълмед?
Благодаря предварително!

# 126
Здравейте,
Отдавна не ми се е налагало да пътувам по този маршрут, та се включвам да питам
Автобус 24, посока Пълмед минава ли сега през спирката на Централна гара? От там може ли да се хване за Пълмед?
Благодаря предварително!

Не, завива покрай Стоматологичния факултет по ул.Любен Каравелов. Има спирка малко след бариерата на ВМИ. От Централна гара по ул.Кавала стигаш до там за 5 мин.

# 127
Да питам - искам да пробвам корейска козметика.Къде в Пловдив мога да я видя във физически магазин?
Наскоро и аз се интересувах и ми каза позната, че в аптека Гален има, но още не съм ходила.

# 128
  • Тра-ла-ла
Излиза, че корейска козметика има в Златна рибка, Дъглас, Лили дрогерии

# 129
През автобус 66 съм виждала Тиан де- те не са ли корейска марка? Не се сещам сега как се казваше улицата.🤭

# 130
И в ДМ има корейска козметика.

# 131
  • Майничка
"Тиан де" има на "Мария Луиза", в участъка м/у "Родопи" и "Източен", след магазина за мебели.

# 132
  • plovdiv
Имах предвид някъде като оформен щанд,а не тук един крем,там 2. Но  ще мина да видя къде какво има по тия магазини.Благодаря ви ,момичета.

# 133
Здравейте. В  магазин Кауфланд, който е в Кичука, отпред имало някакъв щанд за торти. Някой знае ли на коя фирма са?

# 134
  • Пловдив
Здравейте. В  магазин Кауфланд, който е в Кичука, отпред имало някакъв щанд за торти. Някой знае ли на коя фирма са?

отпред пред самия магазин вече няма /на пракинга имаше каравана на Неделя/
вътре - Попимони

Общи условия

Активация на акаунт