Къде в Пловдив??? - 104

• 36 253
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Морадо, най-близко е до автогара Юг. Може и Мол Марково тепе.
За един час точно няма да стане.
Баничка и кафемашина някъде от колелото.

# 346
  • Майничка
В хотела до фитнеса "Пулс" няма ли барче?

# 347
  • Пловдив
Здравейте, аз да си повдигна пак въпроса, засичали ли сте по магазините козметични продукти на Biobaza?
Благодаря ви 🙂

# 348
Здравейте, аз да си повдигна пак въпроса, засичали ли сте по магазините козметични продукти на Biobaza?
Благодаря ви 🙂
Ми явно не... Сефте ги чувам. Питай по-скоро на мейла, дали имат физически представители нейде из града contact@verdemivida.com

# 349
  • Пловдив
Благодаря много!
Радвам се, че след два аулина не ми се наложи точно по тъмната част да обикалям за зъболекар, но запазих всички координати, че знае ли човек… почивни дни, празници. Пък на мен все тогава ще ми се случат този тип забавни изпълнения…
Не знам вие как процедирате, но някакси не ми е удобно да звъня на личния стоматолог извън работно време. Затова търсих алтернатива.

# 350
Добро утро! Знаете ли какво се случва с гръцкия магазин за маслини, зехтин и т.н., който беше близо до магазин Гранд? Преместиха го в посока църквата "Света Петка" и после им изгубих следите.

# 351
  • Майничка
Май същите хора държаха и гръцкия магазин с/у индийския ресторант, на гърба на Археологическия музей.

# 352
В Лекси на Пещерско шосе има ли конджак паста и на каква цена горе-долу (ако някой знае)?
Взимала съм есента. Беше около 7лв.

# 353
  • Пловдив
Гръцкият магазин срещу индийския ресторант вече го няма.

# 354
На някой може да му е полезна информацията, кога ще минават по райони да събират едрогабаритни отпадъци.
 https://newslife.bg/grafik-za-sabirane-na-edrogabaritni-otpadacz … Yr9UgOdpsxXOIZoTI

# 355
  • Пловдив
Здравейте, търся добър козметик за ламиниране на вежди, който да не ме обезобрази Simple Smile

# 356
Дали някъде в града мога да намеря вода за уста за домашни любимци? И да не е 30 лв, защото в нечовешкия магазин има, но цената ми е висока...пък гледам в нета, че има за по около 10 лв

# 357
  • Тра-ла-ла
В Нечовешки магазин с карта и поръчка онлайн с взимане от магазин може да вземеш отстъпка 5+5%.

П.П. Поръчки от онлайн магазина вече могат да се взимат САМО от магазина в Коматево. Там често правят и промоции - всичко налично на -20%

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 21:15 от Джулая

# 358
Как се ползва вода за уста за животни ?!? Не би ми минало през акъла... Айде разните му там четки за гризане и подобни как да е, ама водата пие ли се? Как се жабурят?

# 359
Сигурно се пръска.

Общи условия

Активация на акаунт