Къде в Пловдив??? - 104

• 36 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ние поръчахме на Солид преди няколко години от Аказа, след моста на Герджика вляво,идвайки от центъра.
На място гледаме модели и цени.
А  за по- широка врата се спряхме на модел на Сонико . Пак на място в офиса им избирахме.

# 631
  • Пловдив
Здравейте,
Насочила съм се към лятна занималня за деца Йори на Сточна гара (дете на 8г.). Някой има ли впечатления? Приемам препоръка и за други занималня в този район или Тракия.
Благодаря

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 12:37 от MilaR

# 632
Аз не бих я препоръчала...
Живея на близо до тази занималня .... и с оглед децата, които я посещават, базата и самото място (около високия блок се събират много съмнителни субекти), мога да кажа, че не бих записала децата си там... Но това е субективно мнение, все пак Simple Smile просто споделям впечатления.

# 633
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча магазин за бельо, от който мога да си взема наистина хубав и качествен сутиен? Имам голям бюст и трудно намирам подходящ сутиен за мен. Не искам да поръчвам онлайн, искам да меря на място, за да не се занимавам с връщания и т.н. Благодаря!

# 634
Аз последните години съм харесала един модел на Триумф и само сменям цветовете. В маг.  в мол Марково тепе почти винаги има намаления и за РД също има отстъпка и се е случвало с почти - 50% да купувам. Ако искате ще кача снимка на модела.

# 635
Здравейте, знаете ли дали някъде изкупуват климатици? Имам 3бр., работещи са, но ще ги подменят. Вчера звънях на някаква обява в ало.бг, но предложиха 15лв./бр, което е абсурдно.

# 636
Здравейте, знаете ли дали някъде изкупуват климатици? Имам 3бр., работещи са, но ще ги подменят. Вчера звънях на някаква обява в ало.бг, но предложиха 15лв./бр, което е абсурдно.
Ако ви се занимава може да пуснете обява в олх или други групи. Наскоро мои близки смениха цялото обзавеждане на жилище и бяха пуснали обяви, всичко доста бързо продадоха. Естествено на по-ниски цени.
То това с 15 лв е наистина смешно. Колкото една салата в по-хубаво заведение.

# 637
Здравейте! Някой може ли да ми препоръча магазин за бельо, от който мога да си взема наистина хубав и качествен сутиен? Имам голям бюст и трудно намирам подходящ сутиен за мен. Не искам да поръчвам онлайн, искам да меря на място, за да не се занимавам с връщания и т.н. Благодаря!
Погледнете във фирмения магазин Теди13 на ул. Отец Паисий 31. Те са производители на красиви дамски дрехи дори и в големи размери,а от известно време внасят бельо  и сутиени.  Жената в магазина има дълъг стаж като консултант точно за бельо и ще Ви свърши работа.
А за дрехите съм писала и друг път тук,аз съм влюбена във всеки един модел и съм пристрастена ( размер М съм ) ,но има до няколко ХЛ. 
Във фейсбук имат страница,но най- добре на място.

# 638
Потвърждавам за продаване чрез olx (за климатиците). Аз наскоро в рамките на 2-3 дни продадох мебели, хора от Пловдив дойдоха и сами си ги транспортираха, с което много ме улесниха.

# 639
  • Пловдив
Трапезица,може ли да ме ориентираш къде точно е този магазин? Като идвам от Джумаята примерно?

# 640
Трапезица,може ли да ме ориентираш къде точно е този магазин? Като идвам от Джумаята примерно?
От Джумаята вървиш по Отец Паисий,левия тротоар. Подминаваш Fabric заведението и втория магазин за дрехи,пише на витрината Фирмен магазин Теди 13. Преди магазина за злато.
( Гледах го в Гугъл стрийт,защото и аз се обърквам малко в района) .

# 641
  • Пловдив
С две ръце препоръчвам магазин Лейди М.
На късата пресечка на "Отец Пайсии" до "Арлет". Работят го майка и дъщеря. Стар магазин е. За голям бюст там купувам марка Lisca. Вече и на дъщеря ми. Консултация, търпение, съвети, не на всяка цена да ти продадат нещо.
Единствен минус - не приемат плащане с карта.
Но при положение,че днес за кожено яке за около 600 лева ми казаха,че нямам опция плащане с карта, вече не се учудвам толкова....

# 642
В този Лейди М колкото и пъти да отида никога няма подходящ сутиен за мен.
Купувам си гащи, чорапогащници, има голям избор и наистина консултацията е на ниво.
Така и не съм открила магазина за големи сутиени, от който да си пазарувам.
Триумф-а също не ми стоят както ли се иска.
Следващия път ще посетя този другия на Отец Паисий, за който се спомена.

# 643
И на мен триумф не ми стоят добре
От za za пазарувам най-често
Но честно казано най-хубаво стоящите ми и удобни сутиени за голям бюст съм взимала от метро
Още ги нося след доста години
Лошото е че имам навика да режа всички етикети и сега не знам каква марка са

# 644
Някой виждал ли е по магазините ликьор Галиано Л'аутентико?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт