Къде в Пловдив??? - 104

• 36 162
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Нека тракийки да се изкажат, но аз бих се прехвърлила през Сточна гара. Там 29 е много редовен автобус. 18 също, ако не се лъжа. 17 е като халеевата комента. Я мине, я не.

# 166
Нали мога да стигна от Кючука до ДКЦ 5 с автобус 17? Дава ми, че трябва да сляза на уч. Софроний Врачански. Близо ли е ДКЦ- то до там? Никога не съм ходила в района.
с линия 24 се слиза на спирката на Форума и на няколко метра е Дкц-то.С линия 17 е малко по-далече,трябва да се слезе срещу мебели Идея.

# 167
Съвсем близо е от Софроний Врачански, на 3 минути. Слизаш, пресичаш и вървиш само направо.

# 168
Нали мога да стигна от Кючука до ДКЦ 5 с автобус 17? Дава ми, че трябва да сляза на уч. Софроний Врачански. Близо ли е ДКЦ- то до там? Никога не съм ходила в района.
с линия 24 се слиза на спирката на Форума и на няколко метра е Дкц-то.С линия 17 е малко по-далече,трябва да се слезе срещу мебели Идея.
До Форума не е ли Димед?

# 169
Димед и ДКЦ 5 са на еднакво разстояние от Форума.

# 170
Здравейте! Скоро смятам да празнувам рождения си ден. Ще се радвам, ако споделите мнения за няколко ресторанта, които съм набелязала, но скоро не съм посещавала.
1) Йегерхоф
2) Виктория в МОЛ Марково тепе
3) Гребеца
4) Райя
Благодаря! Хубава седмица! Simple Smile

# 171
  • Пловдив
В Йегерхоф е голяма лудница, Виктория е доста по-добре. Зависи какво се търси.
Останалите два не съм посещавала.

# 172
От всички, гласувам за Райя.

# 173
Нека тракийки да се изкажат, но аз бих се прехвърлила през Сточна гара. Там 29 е много редовен автобус. 18 също, ако не се лъжа. 17 е като халеевата комента. Я мине, я не.

29 от известно време е много нередовен автобус. А 18 не минава през Стотна гара заради ремонта на кръговото на Централна гара.
От Кичука - автобуси 24 и 17  се хващат на една и съща спирка. Както казаха с 24 слиза на Форума и продължава малко напред до ДКЦ 5.
С 17 слиза на училище Софроний Врачански/ паметника нанКан Крум продължава напред, пресича до полицията и върви в дясно  по тротоара до ДКЦ 5.
На връщане към Кичука двата автобуса се хващат от различни спирки. 17 от Форума, 24 от спирката до училището или следващата срещу Католическата църква.

# 174
  • Пловдив
Аз пак дапопитам - какво се случва с автогара ЮГ? Има ли някаква нова информация за затварянето й?

# 175
Здравейте! Скоро смятам да празнувам рождения си ден. Ще се радвам, ако споделите мнения за няколко ресторанта, които съм набелязала, но скоро не съм посещавала.
1) Йегерхоф
2) Виктория в МОЛ Марково тепе
3) Гребеца
4) Райя
Благодаря! Хубава седмица! Simple Smile

Лично аз не бих избрала заведение в мол.
Райя има много хубава кухня и е подходящо, Йегерхоф ми е любим по принцип, Гребеца не съм го посещавала, но имам добри отзиви.

# 176
Ресторанти за личен повод не бих избирала по чуждо мнение. Обикновено се разочаровам след това.
Вие си знаете повода, гостите, бюджета, предпочитанията за храна... Как може някой да има мнение, съобразено с всичко това?

# 177
  • Пловдив
duhi_puhi,
съгласна!
аз последно открих за себе си "Ловен парк" заради ди джея Joy

# 178
  • Пазарджик
Аз пак дапопитам - какво се случва с автогара ЮГ? Има ли някаква нова информация за затварянето й?
Към момента всеоще си работи.

# 179
Здравейте, аз пак минавам с транспортните въпроси и то пак в Смирненски, но като не ми се налага често да ходя нататък и...
дали ако идвам от Централна гара по Хаджи Димитър мога да завия на дясно по Царевец (май така се казваше павираната, ако не се лъжа) и да си изляза на Пещерско шосе.... някъде ми се мярна информация, че имало затворени участъци там Simple Smile

Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт