Флорес, честит рожден ден! Бъди здрава, много усмихната и нека сладкото мъниче те дарява всеки ден с много щастие!

Аз днес съм яхнала метлата. снощи се насилих да остана и да гледам "Междузвездни войни" и сега едвам гледам. А Благовест реши, че ще яде в 3.30 през нощта
Кръци, за захранването виж и това:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1043/
Аз също мисля да започна с тиква и морковче и после картофче
. Иначе ми се искаше да започна при навършени 6 месеца като замествам обедното хранене, така ще имам повече време да свърша някоя и друга работа и възможността да го пооставя за малко в бабин дом без да се притеснявам за храната.Днес се чух с педито - сигурно след сряда ваксинациите ще са разрешени и тогава ще ни направи и консултацията.
Лек ден и много
!
.Незнам каква ще е ситуацията при захранването дано до тогава нещата съвсем отшумят.И аз последно реших на 5 месеца да захраня.Още не съм си избрала схема но мисля да започна и аз със зеленчуково пюренце приготвено от мама./картоф,морков,тиква ит.н/

, ще се запиша в клуба на Зелчето, Хера и Кали...
Цяла сутрин пишем домашни
, пуснах кучето в двора, да потича малко. Не е същото,но не мога да правя пробези от 6 км. все още. Добре, че дойде баща ми поне да откара детето на у-ще. Засега ЧАО! Отивам да метна нещо за ядене, че батито не иска да яде два пъти едно и също. Яде, ама колкото да не е без хич. А мама иска пълноценна храна за детато.

.
Много ме зарадвахте и много ме трогнахте! 
/