Отговори
# 60
Здравейте момичета!
Флорес, честит рожден ден! Бъди здрава, много усмихната и нека сладкото мъниче те дарява всеки ден с много щастие!   bouquet
Аз днес съм яхнала метлата. снощи се насилих да остана и да гледам "Междузвездни войни" и сега едвам гледам. А Благовест реши, че ще яде в 3.30 през нощта  Twisted Evil
Кръци, за захранването виж и това:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1043/
Аз също мисля да започна с тиква и морковче и после картофче  newsm78. Иначе ми се искаше да започна при навършени 6 месеца като замествам обедното хранене, така ще имам повече време да свърша някоя и друга работа и възможността да го пооставя за малко в бабин дом без да се притеснявам за храната.
Днес се чух с педито - сигурно след сряда ваксинациите ще са разрешени и тогава ще ни направи и консултацията.
Лек ден и много  Hug!

# 61
GOOD MORNING DEARS Hug
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН FLORES нека бъдеш най-обичаната жена и всяка твоя мечта да се превърне в реалност. smile3525 newsm51 newsm67 Tada baloni bdbaloni baloni
Мерси за почерпката.
Честито и на всички бебчета които днес навършват своята поредна месечинка baloni  Gift newsm67
Тази вечер нашия дзвер беше послушен и стана чак в 5.30 и поле към 9.00 направо вече си се наспах. Mr. GreenИ сега след като се нахранихме спинкаме отново блаженно.
Тези дни си позволих малко шоколад вярвайки че коликите са поотминали но резултата беше ужасен smile3511 newsm45 .Незнам каква ще е ситуацията при захранването дано до тогава нещата съвсем отшумят.И аз последно реших на 5 месеца да захраня.Още не съм си избрала схема но мисля да започна и аз със зеленчуково пюренце приготвено от мама./картоф,морков,тиква ит.н/
Амелия хубаво е че до сега си го кърмила, което е много добре но не бива да се ядосваш а вдигни високо глава и продължавай така.. Мале чак го римувах
Момичета някой знае ли дали вече е отменена грипната епидемия и дали вече са възстановили консултациите? newsm78
Ами айде това е за сега от мен.Приятен ви ден. Hug

# 62
  • София
Хей момичета, забравих шампанското

Тая моята почерпка стана доста пиянска  Mr. Green

# 63
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФЛОРЕС!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА ТВОЕТО МАЛКО СЪКРОВИЩЕ!

# 64
  • Виена
Флорес

За захранването и ние започнахме с ранно морковче,после с тиква,след това и двете. Вече си хапваме почти всичко.А и педито така ми препоръча.И сега вече сме заменили обедното хранене с едно пюре.Ама се захранихме още на 3месеца  Whistling
барабана слабост сте ни,какво да се прави Hug,ще ни търпите комплиментите Crazy

# 65
Мила Флорес, Честит рожден ден! Да си здрава, обичана и много щастлива мама! newsm51  ura  Party Time  ura

Благодаря за почерпката, а че е пиянска не се притеснявай:пияни мами-весели бебета Joy

Честито и на всички празнуващи бебчета от вчера и днес! smile3525

Ще пиша после, че зверчето ме търси...

# 66
Flores, честит ти рожден ден  bouquet Желая ти здраве и щастие!!!

За захранването, все още събирам само инфо (от кърмаческия, от вас, от сайтове разни........). Много се надявам и педиатърката да предложи добра схема, пък то почне ли се веднъж, после ще я караме повече по усет отколкото по букви Simple Smile
Мира, преди малко говорих с педиатърката, защото имаме час за консълтация за утре. Каза, че грипната епидемия не е отменена и се разбрахме утре да се чуем и да уточним домашно посещение за консултация и имунизация).
Амелия, ако има макар и малък шанс за стимулиране на лактацията опитай, ако ли пък не, хич не се ядосвай. Все пак си дала достатъчно кърма.....

# 67
Dbs благодаря ти за инфото.Те и по телевизията съобщиха същото. Hug
Я и аз да подаря на Флорес едни хубави рози понеже най-сетне разбрах как става  Mr. Green Embarassed

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 14:10 от mira sm

# 68
  • София
Честит рожден ден, Flores!

Много щастие с малкото съкровище!

Честито и на малките съкровища, които днес окръглят месечинки!

Ох, много ме мързи Sick, ще се запиша в клуба на Зелчето, Хера и Кали...
А ще ви пиша после, като се усвестя Embarassed

# 69
  • София
Честито на всички празнували вчера и празнуващи днес  !!! newsm51
  Флорес, Party Timebaloni bdbaloni baloni   Party Time
Нямам време да пиша, но от днес татито е в командировка и оставам сама с бебе, ученик и куче. Косето си поспа тази нощ до 5 ч.   love001 Цяла сутрин пишем домашни smile3529, пуснах кучето в двора, да потича малко. Не е същото,но не мога да правя пробези от 6 км. все още. Добре, че дойде баща ми поне да откара детето на у-ще. Засега ЧАО! Отивам да метна нещо за ядене, че батито не иска да яде два пъти едно и също. Яде, ама колкото да не е без хич. А мама иска пълноценна храна за детато. Hug

# 70
флорес , ЧРД , бъди винаги здрава ,красива и обичана! newsm67
честити месечинки на Александра , Константин и Николай !  party002
тедито, в къщи температурата е 20 -21 градуса . преди беше дори под 20 ,но след болницата мъжътми не дава.
мира , много красиви очи има твоя сладурко Shocked ! пу пу!
флорес ,твоят Ангелчо е адаш на баща ми и дори външно напомня на него . още една причина да ми е любимец.
амелия ,браво ,че сте преборили жълтеницата. ти си голям герой - да се цедиш толкова време !аз най-добре мога да те разбера Hug . идва момент , в който имаш нужда от подкрепа не за да продължиш , а за да спреш кърменето . трябва да сме доволни ,че със всеотдайност, все- пак  сме успели да кърмим доста време

лови , хм , и аз предлагам на Васето от неприличната манджичка , ама явно не е достатъчно апетитна. то добре ,че покрай бременността качих повече от 20 килца ,че изобщо да може да се забележи bombs .

# 71
  • София
Момичета, благодаря ви за сърдечните пожелания! Heart Eyes Много ме зарадвахте и много ме трогнахте!  Hug Чувствам ви толкова близки до сърцето си!  Heart Eyes Благодаря ви , че ви има!  newsm51
Честито и на всички месечинки празнуващи днес!  smile3525

# 72
Ейии, най-накрая да намеря време да попиша и аз  Sunglasses

Първо да не забравя да честитя Рожденния ден на Flores! Бъди жива и здрава, много обичана и винаги желана 
на бебоците, празнуващи днес - Честито

Кръц, за малко да пропусна, благодаря ти че се грижиш винаги да има уютно местенце за нас /ама защо не сте изписали старата тема, цяла страница фира е дала /

направо се чудя от къде да започна  Confused ама откакто застудя изписвата темичките за норматив, браво!
Ма4о, Аз не съм се престарала  в домакинстването, но като ме остави малката дунда гледам да чета за захранването. Ние сме от тежката категория та ще се почнем със зеленчуци, за да не се напомпваме от кашите излишно /6105гр, 65 см/ Crazy

Крисси, беше споменала за каша от кафяв ориз...който е диетичен, ако знаеш би ли споделила откъде да си взема такава. /така бих мога да започна със запознаването на дунда с храните по схемата на Сладка хапка/

Обърнахме се от корем по гръб точно на месечинката си  Laughing Вече не гукаме, а крещим, изследваме гласовите си възможности...като й се доспи започва да се приспива чрез "ъъъ, ъъъ, ъъъ", слага ръка на окото и си покрива с другата ухото  Mr. Green Като я събличаме започва да се смее много слдко /имаше едно звънене на GSM в mp3 формат, мислех че е невъзможно бебе да се смее така, но уви!/ Като легне на активната гимнастика ипъва краката нагоре, присвива ги и рита силно, след което те падат долу и цялото й тяло се растърсва /все едно прави свещ-много се кефи на краката си/ Обичаме да плезим езиче и правим балончета, казвайки "пръц" с уста, повече пръсти в устата-повече звуци.  Laughing Искаме мама да гледа Марти в очите, а не да й говори и да си чете/пише в нета  Crazy

това е накратко с нас  Hug

аааа, и приключваме с ремонта на новото жилище и си търсим кола /абе лудница голяма/

и не на последно място-имах проблем с влизането във форума и изобщо в сайта на бгмамма миналата седмица  #Cussing out /много маймуни станахме на клона, като се регистрирах бях по 20000 потребителите, а сега са над 36000/

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 17:25 от omnipresent

# 73
  • Варна
Здравейте, момичета!  Blush

Най-накрая и аз събрах смелост да се представя.  Embarassed Доста отдавна съм с вас, но само чета и все не се осмелявам да пиша. Благодаря на Sa, че ме покани специално, явно иначе така и нямаше да се осмеля...
Казвам се Марина, на 25 години съм и съм от Велико Търново. Дойдох да уча във Варна, омъжих се и си останах тук. Моето малко съкровище се казава Ема и се роди на 19 октомври 2006, 3.200 кг. и 50 см. Терминът ми беше 12.10, но малката нямаше никакво намерение да излиза и се наложи да ми предизвикат раждане с таблетки. Родих нормално с епидурална упойка, но доста трудно. Всички болки, обаче си заслужават и сега се радвам на едно прекрасно бебче.  Heart Eyes
Усещането да си майка е невероятно и много се радвам, че ще мога да го споделя с вас!  Hug

Ами, това е, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на мама Flores и от мен, с пожелание да е много обичана и да изживее много хубави моменти с малкото си Ангелче!  newsm59

# 74
Честит рожден ден, Флорес! Много здраве и щастие   bouquet
Честити месечинки на всички през последните 10-тина дена   bouquet  bouquet  bouquet

Кръци, сламката не издира ли нослето? Май и аз ще пробвам този метод, че с физиологичен разтвор не се получава ефект.

Да се отчета, че при нас нещата са относително нормално. Не давам още нищо освен кърма и още нямам идея за захранването, но сигурно ще е първо със зеленчуци и после с плодове и каши. Температурата през деня е около 20 градуса, при къпане я качвам на около 22. За жалост спим на дневната температура, че на таткото му е студено, понеже одеялото е, за да се отвиваш. На разходка почти не ходим напоследък, че с малко прекъсване нямаме асансьор от преди Коледа и вече ми писна от стълбите. От една седмица детенце е в лош период и само реве и иска да бъде разнасян. Кошмари ли сънува, не знам, но като изпищи в съня си ми изкарва акъла и няма събуждане и утешаване.

Да ви оставям, че и аз май съм в черно настроение и ме тресат нерви, не си е работа.
Лек следобед на всички и  Hug на дечица.

Общи условия

Активация на акаунт