Отговори
# 15
  • Кюстендил
Здравейте и от нас!Сега да почерпим за месечинката ни  cook Това е за всички,които обичат биричката като мен, beer,а това за всички бебоци Misc Baby Bottle
 За мерки итеглилки ще се отчетем другата седмица.Трябва да ни бият втората ДТК,ама от днес и тече нослето,та незнам дали няма пак да я отложим,а как ми се иска всичко да приключи
 Кърмиме се успешно за сега,още не съм я захранвала и мисля да изчакам до 6 месец
 Ръцете са и постоянно в устата и точи едни страшни лиги,та скоро може да има и зъби smile3515 smile3511

Лови,малко съм нетактична, обаче лентичките ти?!Или съм изпуснала нещо smihesorry
Бързо оздравяване на всички боледуващи и да цункате малките мишлета по сладките дупета

# 16
  • Кюстендил
Лови,извинявай,ама нещо май не съм добре,но ми се струва,че виждах 2 лентички за бременност smile3517Мале съвсем ми изтече мозъка с това кърмене
 Още веднъж се извинявам smile3525

# 17
Здравейте момичета
Днес бе един дълъг изпълнен с емоции ден Ходихме да караме кънки с Дари и тати  Joy Joy JoyНаш тати не се пусна от мантинелата hahaha Добре се посмяхме

# 18
Здравейте момичета  bouquet!
Аз малко липсвам тия дни, но все не ми остава време Embarassed.
Вчера с малкия и мъжо ходих ме на гости в едни наши познати, а малкия страшен рев.Свикнал е само вкъщи и у мама.Та така едва го успокоих, но като стояхме 30мин. се поуспокои и взе да вика и да се кефи, но пак си гледаше малко криво.Принуждава ме да и ходя по често на гости, за по едно кафе, че да свиква и в чужди хора.Ама и тази пуста зима гледам, че сега започва, а на мен ми писна между тия четири стени.Замечтала съм се за лятотоооо.Малкия ще е по голям, ще го оставя една вечер в нашите, а аз ще ида на кръчма под звездите с мъжо.Ех, мечтииии.

# 19
Добро утроо

Яни
, мила какви са тия постинги посред нощите?Защо не спиш по това време? Как успяваш бе жена да се справяш с всичко - чудя ти се newsm78 Hug

Малкия Дивак пак спа до 7 тази сутрин и аз съм направо нов човек.Сега е легнал на дивана и се дере с пълно гърло.Вече не гука, а крещииии smile3514Абсолютно диване Heart Eyes

Дбс, браво за малката, преставям си каква радост и обич си изпитала Hug.Цеци май още не се е смял с глас. То и аз незнам, неговия смях е крясък вече, като истеричен... newsm78, немога да кажа ,че е точно смях...

Барабана,
браво и на теб, че справяш с Ема.Нека си расте детето - поздравления и за това, че си оздравяла Grinning

Хера, никаква я няма.Пак я мързи..

Машинка, и ти си избръмчала виждам. Mr. GreenАми така е, с тези бебета и това недоспиване, всички сме малко чалнати Hug

Хайде чао и лек ден.  bouquetТук в Русе е красива зимна приказка .Всичко е побеляло - много е красиво.Мислех, че ще останем без сняг тази зима

# 20
Добро утре мамчета Simple Smile и сладки бебоци Heart Eyes

Честито на всички месечинки! Да са здрави и щастливи!!!  Laughing Благодаря и за почерпката Simple Smile

Весе, можеше пак да се лишите от Банско, но не и по тази причина. Предполагам, че си като в 5 на въртележката, но се надявам, всичко да приключи с оздравяването на Ради  Hug
За лапането на ръчичките, Ема се е научила да си подпъхва палеца зад биберона............. Crossing Arms
Барабанче, адашката много порастнала  Laughing
Ели, така е! Две кърмения....., две!!! Кой ти ги дава. Пак е нещо и то не какво да е. Пък се надявам да задържиш така по-дълго.
Лови, наистина, колкото и да си изморен или изнервен тези малки на пръв поглед неща ти изпълват сърчицето и знаеш, че си заслужава!!!
Яни, на мен ми се ходи на кънки от миналата година и все нещо не стигаме до там...Май днес ще идем (шшшшшт тихоооооо)  Mr. Green

# 21
Доро утро от нас Hug
Вилянка си направи страшен режим ,ядене в 22 после в 03 и чаак в 08 ,от което съм много доволна ,но и притеснена за кърмата да не намалееот толкова по рядко търсене newsm78
А за балончетата и бръмченето го правим от онзи ден и е много очарована от себе си  Crazy
Зелчеее ама така съм се смяла с твоята пияна тиква/ама то всички в къщи/ много е сладка ,да я разцелуваш от мен Heart Eyes
Ама какъв сняг  е тази сутрин при нас Peace,за радост на каката ,тя вече и шейната приготви ooooh!
Честити месечинси на всички празнуващи днес сладки бебоци Heart Eyes
Ай де лек ви ден от нас  Heart Eyes

# 22
Ха добро утро и от мен Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС БЕБОЦИ да са живи и здравички и много безценни мигове с мама и тати. baloni baloni baloni
Бравос на Кръци че отново се погрижи за това да ни е удобно в тази хубава темичка
 newsm10 smile3501
Аз току що си изпратих нашите и сега се хващам за работа.Малкия пак се буди на два пъти тая нощ и днес пак съм една недоспала киселица. smile3513 smile3511 smile3515.Ама кво да се прави май още дълго ще се мъчим тъй.
DBS честит ви първи смях с глацец изживяването е най-вероятно незабравимо. Mr. Green
Барабана радвам се че вече си добре и сте успяли да запазите малката принцеса здравичка.Бравос за наддаването продължавайте само в този дух.
Яни браво на вас и ние имаме билети и то към 8 ама не можем да отидем няма кой да ми гледа малкия мишок. Sick smile3534 newsm61
За кърменето аз също смятам да го кърмя докато имам кърма дай боже да е до 8 месеца поне.
Все още не съм давала нищо и за сега ще изчакам поне до към 5 месеца.Последно ЛЛ ме пита :абе какво стана даваш ли сокчета а аз и викам: ами не той не ги харесва и тя каза тогава да не го насилвам щом не иска.Аз много бях доволна от този отговор. Grinning newsm10 newsm53
По принцип на мен като ми намалява кърмата което по -скоро беше в началото ям много орехи направо в промишлени количества и ела да видиш после Памела Андерсън номер 2. bombs
Малкия за сега не си лапа ръчичките или по-скоро по за кратко го прави и сам си ги маха.
Иначе за лигавенето правим го с пълна сила.
Абе момичета това с качването на клипчетата нещо не ми става.Не мога да ги uploud -na сумати време,т.е не ми ги качва..... newsm78.Нещо май грешката е зад клавиатурното устройсво ааааа........ Mr. Green hit.Пак ще пробвам но кажете как е при вас?
Айде че много стна а и мен работа си ме чака smile3540
Приятен ден на всички. Hug

# 23
  • Стара Загора
Хера, никаква я няма.Пак я мързи..
Ха добър ден  Mr. Green
Тук съм обаче мъжо ще излиза отпуска /има да взема от миналата година защото я пазеше цялата за като родя но му дадоха само половината и сега има да взема още 22 р.д стара/ и като за световно е наблъскан с наряди....кака ще го изтърват да излезе отпуска и да се върне м.март без да даде наряди...абсурд Twisted Evil Та често е наряди и аз изцяло съм заета със шетане и малкия. Сядам но докато прачета едно, друго и трябва да ставам защото ония звяр ме вика. Ние също не гукаме вече...крещим Twisted Evil Явно ще е гръмогласен като майка си  Crazy
Кръци страхотна темичка си ни спретнала Heart Eyes
За питам - Славун си играе с играчките закачени на шезлонга...но на активната гимнастика не ги закача...май въобще Rolling Eyes само ние ли сме така?
Преди няколко дена си откри и ръцете...държи ги отпред вплетени една в друга и ги разглежда. Докато ги разглежда от време на време се опитва и да ги навре и двете едновременно в устата си.... Twisted Evil ако може и краката в това време да са в устата значи равен няма да има Mr. Green Постоянно иска да стои седнал и като му подам ръцете се набира като балканче на баир и вече е щастлив...открил топлата вода Mr. Green
Барабана радвам се че сте отново на линия и че вече си добре..а Ема още по-добре Heart Eyes
Зелчо...пуснах клипа на Славун...гледа умно...гледа..та вдигна ръцете и каза - агииии  Mr. Green Много е сладка Пламенка Heart Eyes
Вечер ритуала с къпането става все по потресаващ за мен...всичко е във вода..дори и баща му а той /Славун/ е най-щастливия човек на света Mr. Green Като ме види, че отивам кам коритото му..поглежда дяволито..спира за момент пръскането...и докато ме гледа дяволито започва едно ритане..едно ръкомахане...всичко въвъ вода...маймуна Crazy

# 24
Херка, Ема правеше така и все още го прави Simple Smile Когато изучава нещо е много кротка, държи си  ръчичките, наблюдава и после се опитва да си лапне и двете ръце. Освен това, тя пък си играе с активната гимнастика, а играчките на шезлонга само ги следи според звука, който издават. Прави ми впечатление, че когато научат нещо ново, временно престават да правят другите неща, които са усвоили и наблягат само на новите................

# 25
Спомням си отминалите дни и месеци.AIR сещам се как в началото на Октомврийската тема бяхме двете, а ти още не беше сигурна, че чакаш бебче, а Хера будеше подозрение, като непрекъснато се ровеше в темата.Ех, спомениии Laughing!

# 26
здравейте !

кръци , аз понякога се улисвам и забравям да те благодаря за труда ,който полагаш ,за да си имаме спретната и хубава темечка , за което моля за извинение ,но и аз в бързината.....все ги върша такива.  
та значи - едно голямо Two Hearts благодаря ! Two Hearts

пък новината от нашето семейство е , че си имаме любител на силикона. ех ,модерни времена !
този нашият само като види шишето с биберона и като опули едни голееееми очи и рита и маха с ръце и сам си пие от бутилката !  Misc Baby Bottle. първо вижда малко зор ,докато си уцели устата ,но пък е мн. упорит и стори ли го държи здраво и се налива съвсем сам. и аз исках да го снимим и да ви го пусна на клипче . дано успея!

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 10:38 от oska

# 27
Здравейте!!!!!

Честити месечинки на празнуващите вчера и днес!!!Да са здрави и весели бебоци!!!! newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

Кръц, благодарности за темата!!!

Оска, аз я имам Ния снимана как си държи шишето сама.

Момичета, ние тръгваме за Русе!!!Връщаме се на 11.02.  Много ще ми липсвате HugЛек ден имного  love001

# 28
  • Откъм Варната
Добро утро и от нас,

Минавам да кажа, че Хера може да липсва из форума, защото снощи ми беше в сънищата, ей сега докато и четох постинга и се сетих, че ми се мярна насън, мога ли да я питам що ни седи в главата на мъжо си, а наобикаля из хорските?  Mr. Green

Луда работа

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 11:20 от KaliMa

# 29
Здравейте момичета!
Кръци, благодаря за хубавата темичка!   bouquet
Вчера цял ден бях у майка и татко. Брат ми беше там и си изкарах чудесно с него (много рядко се виждаме вече с него, или аз, или той е зает, добре, че са мобилните телефони). Малкият изнесе цяла програма, всички маймунщини си показа. Има една пчела, която жужи и като я гепи, опъва я със сила и няма пускане. Още максимум 2 седмици живот и давам.
За крещенето - и той крещи и понякога се смее с глас. Вчера говори на прадядо си около половин час и той направо полудя от радост.
Тази нощ се буди в 5 и после от 8 отново програма  Tired . Взех го на леглото при нас и като почна да върти глава и да се хили, кеф голям. От едната страна баща му, от другата аз, и двамата дремем. А Благовест ту мен цапардоса, ту татито и ни се хили. Накрая станахме да си поиграем с него, че то така или иначе не можеше да се спи.
Лек ден и много  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт