Отговори
# 255
Милите ми те Heart Eyes Много са сладки Sparkling Heart

# 256
Ах Сеунгри ако не те е срам кажи че е на път да го изнасили насред толкова народ
Стига вече по тази тема
Никой не целува никой за пари в този живот и слава дори и да е най големия ПРджия както казвах време пак го казвам 🧿✍️ време.
Много обичам тази дума по често ще чистим вече има ефект.

Цитат
Показната  близост е по-скоро майка син, добри приятели ,а не интимност.
За мен отношенията ,каквито и да са  между тях са филтрирани  и в интерес през рекламата на сериала

# 257
🧿🧿🧿🧿🧿 🧿🧿🧿🧿🧿 🧿🧿🧿🧿🧿

# 258
HeartHeartHeartHeartHeart

Колко пъти го гледах този клип не е истина Kissing HeartJoy

# 259

All day every day AfRam !! 💪🧿

# 260
  • Бургас
  ааааа.....да отклоня за малко "злите очи" с един "Мъж на място!" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 261
О боже, шок ужас експлозия!!
Харесвам Афра и Мерт, пожелавам им цялото щастие на света 🍀.Дано успеят да задържат здрави взаимоотношения в трудния враждебен свят на " звезеите".  НО!! Това си е чист ПР. Крият се цяла година и сега бам, точно след спада на рейтина бяха засеченииии....БРЕййй.
Като цяло го очаквах, дори си мислех, че Онур не е толкова умен...мислех, че ще ги накара да се хванат за ръка и публично ще заявят отношенията си. Браво, браво , по- умен е отколкото изглежда 👏🏼

# 262
  • Яко в Матрицата...
Ако не му се виждаха татутата на Таро, щях още повече да го харесвам 🤣 Но сякаш ролята на Кая не е за него… Много ги харесвах в Неверният.

# 263
Аз го харесвам Таро😍
Нали викаха че е турския Джони Деп🙈

#mood

# 264
  • Яко в Матрицата...
Аа, минал е покрай Джони Деп 🤣🤣 Говоря като талант.

# 265
О боже, шок ужас експлозия!!
Харесвам Афра и Мерт, пожелавам им цялото щастие на света 🍀.Дано успеят да задържат здрави взаимоотношения в трудния враждебен свят на " звезеите".  НО!! Това си е чист ПР. Крият се цяла година и сега бам, точно след спада на рейтина бяха засеченииии....БРЕййй.
Като цяло го очаквах, дори си мислех, че Онур не е толкова умен...мислех, че ще ги накара да се хванат за ръка и публично ще заявят отношенията си. Браво, браво , по- умен е отколкото изглежда 👏🏼

Спадът в рейтинга беше по-вече , когато Афра направи изявлението за раздяла на РД А и преди това като бяха на вечеря с приятели на Мерт , рейтинга не беше ОК
Погледнах профила от , който са снимките и видеото Не изглежда да е по поръчка
Но има го момента , че Афрам са наясно , че ще са снимани Все пак като имаш милиони последователи , няма как
И преди съм писала Проблем нямам с техния ПР Тяхно си е дизито ще правят ПР И аз да съм , ще правя Grinning

Таро е симпатяга , но в ролята не го виждам Grinning

# 266
Абе,нещо напоследък,много "секретни" видеа изтекоха за Афрам!Що така?Като няма Сейфер да ни "зарибяват" с Афрам ли?Какво нещо е рейтинга,а!Като няма добър сценарий за екрана,то поне "сценария" в реала да е угоден!Няма "лоша" реклама,няма "лош" ПР!

# 267
Къде са тези много секретни видеа ? Дайте и ние да ги видим От юли месец,   нищо секретно не съм видяла Grinning

# 268
Да кажем, че така са решили. Все пак, от доста време са заедно. Добре, че не се налага да питат нас Nerd
Едно момиче писа, че са танцували заедно снощи на концерта. Личало, че вече не крият връзката си.
Не знам защо се търси постоянно под вола теле Grinning Ако мислеха да правят пр на сериала, сигурна съм, че щяха да го направят по друг начин. Нейсе, нейсе, всеки да мисли каквото иска

И друго исках да кажа. Рейтинга им е много добър като за 55-ти епизод.Някои дизита се молят за такъв рейтинг и в най-добрите си дни хахаха. Много разбирачи станахме значи. То конспирации, то пр-и, то мобилизации...
Хахаха жива да не бях!

# 269
Ауууу аууу ауууууу 😍😍😍😍😍😍😍
Това е колегиалност … 😍😍😍😍
Любовта е по-трайна, когато е под секрет
Многоо са сладкиии бе
А тук в темата толкова злоба не съм виждала… то се вижда, че някой хора смесват сериала с реала и че не им изнасят някой неща, нооооо етооо че Афрам има дори и да не ви изнася хахаха

Оффф милите ми 🥹🥹🥹🥹
Обичат да са си потайни и по-добре, че с тази злоба…
Не мога да им се нагледам 😍😍😍
И как добре се прикриват пред репортерите, зад кулисите… добри актьори са 👌👌👌

Общи условия

Активация на акаунт