Отговори
# 225
Не знам как ще се развие "отмъщението", но ми хареса, че мафиота Шехо се обади в полицията, а не действа по "мафиотски".
Интересна ми е и линията, когато Нюню каза, че ще отмъстят на баща си, какво ще последва. Халис знае, че е болна от Кая, но и Шехо остана изненадан от думите й.

# 226
Какво ще правим ако не са тези тостерни видеа и снимки толкова нямат ли един хубав телефон да снимат някъде тез комший нейсе 🧿👊 за да се покажа че подкрепям кандидат снахата 🤟❣️😎

Епизода ми хареса! 🤷‍♀️

# 227
Eny87 Ох,бе!Отново ме разсмя!Ако някой ме види директно ще ме изпрати при Гюлсерен ли беше!:joy:JoyJoy

# 228
Какво ли подписаха, защото се видя, че всичко е нагласено, заради ония журналисти. Нали и Халис каза на Ферит да не се развежда.

# 229
След новината за АфРам и с надеждата скоро да видим и СейФер един поздрав от мен Heart :

# 230
Да Ви попитам нещо момичета!Вчера на фрага имаше един разговор на Сейран и един човек говориха нещо от сорта цитирам ,,Благодаря ти, за всичко! Все още нищо не сме направили нищо. Дойдохме да го направим!” Не разбрах за какво точно иде реч. Сейран нещо замисля ли? Кои са тези хора? Някой знае ли от вас?Благодаря предварително!

# 231
Цитат
Сейран, разбира се, постъпи правилно, като предаде Орхан на полицията, но ако бях Ферит след това, спокойно щях да се приближа до нея и да кажа, че вече ни няма и никога няма да ни бъде!!!
И тя да си прави каквото иска - да отмъщава, да крещи и дори да изгори цялото имение с гнева си и т.н.! Освен това той я посъветва да си намери друг мъж и гради живота си с него, въпреки че с такива жени постоянно ще живеете като на вулкан и тогава всички нейни мъже постоянно ще бягат от нея! И също така спокойно би обещал, че ще се опита да не я безпокои повече, никога повече да не се среща с нея и семейството й и особено няма да им отмъщава!!!
А самият Ферит би бил по-добре да започне да гради нормални отношения с Невра! Освен това тя е в неговия кръг, тя е умна, спокойна, разумна, не крещи като луда и в трудни моменти наистина е там и наистина помага, а не като Сейран и семейството й , винаги крещящ, борбен и отмъстителен, който  не може да се успокой и гледай как животът не ги учи на абсолютно нищо!!!

Но това е филм и всичко ще се нормализира и Сейран също ще е бременна, а в живота всички щяха да бъдат изпратени отдавна и забравени като лош сън!!!!

Цитат
Уфф тази Сейран ,която бе  като една Темида  за Орхан не се сети да търси отмъщение за майка си и сестра си.Пребивани и продавани от изверг.Сейран не се сети нито за справедливост ,нито за полиция и затвор  за престъпника  издевателсвал  над любимата и обичана майка

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 13:27 от seungri

# 232
# 233
# 234
Да Ви попитам нещо момичета!Вчера на фрага имаше един разговор на Сейран и един човек говориха нещо от сорта цитирам ,,Благодаря ти, за всичко! Все още нищо не сме направили нищо. Дойдохме да го направим!” Не разбрах за какво точно иде реч. Сейран нещо замисля ли? Кои са тези хора? Някой знае ли от вас?Благодаря предварително!
нали идва някакъв ага от Антеп, приятел на Кязъм, сигурно е той и заедно ще отмъщават на Корханови

# 235
# 236
След края на проекта,ще могат да се обичат на спокойствие . Heart

# 237
# 238
# 239
Аз виждам  само  Афра свойски  да прегръща и целува  прекалено пасивен Мерт.
Прозира от всякъде на актовно мероприятие  /за активиране на фандома/

https://twitter.com/omggirlsssss/status/1751199792481350071?t=7P … tG2hkdpRIiLQ&s=19

Общи условия

Активация на акаунт