Отговори
# 210
Мисля, че не е нужно да казват и доказват нищо на никого! Щастието обича тишината! Какъв страхотен ден! Sunglasses Heart Cupid

# 211
  • Яко в Матрицата...
Днес сме на тема Афра и Мердо 🫠🧿🧿🧿🧿🧿

# 212
Имаше една фраза на Ферит в снощната серия - можел да се пребори с целия свят за нея, но не можел да се пребори с нея (по памет). Първо тая фраза ме усмихна, пък после ми стана чудно. Защо се бориш с нея, бе джанъм? За какво? Тя не е нито Пело, нито Невра, нито тези, с които дишаш по баровете... Нали затова си я хареса! Щото не е от блатото на Истанбул! Накрая, чудейки се, мога да предположа от видяното, че е просто за да контролира, да овладее Антепското фъстъче, щото само то не се примирява с начина на живот в конака.
Цитат
Неоспорим факт е, че Сейран изревнува, виждайки Невра в кафенето на болницата. Дадоха  в ретроспекция тъжните й очи като клоун, когато ги видя да седят и да си хортуват.
Аааа, оспорим е, Димана. Smiley Ретроспекцията в случая означава спомен - коя е девойката. Но следенето точно на нея, а не на Ферит, може да означава търсене на причина тя да се появи в болницата точно в тоя момент. А и многократното й питане на Ферит, знае ли нещо за случката с баща й, показваше вече недоверие към това, което й говори. Не бива да се забравя и че Сейран вече знаеше от Кязъм, че Орахн е поръчал отвличането и побоя. Близо е до ума, че Ферит ще се опитва да търси помощ за спасяването му. Някак си не ми е логично, че в момента, когато търси виновника за положението на баща си, ще ревнува просто.

# 213
  • София
Да се присламчя и аз новата тема с благодарност!

# 214
Момичето на видеото вика “това не е Афра” , пишат , че момичето било с къса коса.
За мен си е Афра отвсякъде , а и тя и в епизода и на репортажа не е с дълга коса.
За Елидор беше с екстеншъни.

# 215
  • София
Момичето на видеото вика “това не е Афра” , пишат , че момичето било с къса коса.
За мен си е Афра отвсякъде , а и тя и в епизода и на репортажа не е с дълга коса.
За Елидор беше с екстеншъни.

Къде го чете това Wink)
Моят tl полудя, отвориха шампанското ChampagneChampagneChampagne
Празнували са РД, вижда се торта да свети.

# 216
Имаше една фраза на Ферит в снощната серия - можел да се пребори с целия свят за нея, но не можел да се пребори с нея (по памет). Първо тая фраза ме усмихна, пък после ми стана чудно. Защо се бориш с нея, бе джанъм? За какво? Тя не е нито Пело, нито Невра, нито тези, с които дишаш по баровете... Нали затова си я хареса! Щото не е от блатото на Истанбул! Накрая, чудейки се, мога да предположа от видяното, че е просто за да контролира, да овладее Антепското фъстъче, щото само то не се примирява с начина на живот в конака.
Цитат
Неоспорим факт е, че Сейран изревнува, виждайки Невра в кафенето на болницата. Дадоха  в ретроспекция тъжните й очи като клоун, когато ги видя да седят и да си хортуват.
Аааа, оспорим е, Димана. Smiley Ретроспекцията в случая означава спомен - коя е девойката. Но следенето точно на нея, а не на Ферит, може да означава търсене на причина тя да се появи в болницата точно в тоя момент. А и многократното й питане на Ферит, знае ли нещо за случката с баща й, показваше вече недоверие към това, което й говори. Не бива да се забравя и че Сейран вече знаеше от Кязъм, че Орахн е поръчал отвличането и побоя. Близо е до ума, че Ферит ще се опитва да търси помощ за спасяването му. Някак си не ми е логично, че в момента, когато търси виновника за положението на баща си, ще ревнува просто.

Катя, може би не си разбрала изцяло поста ми, но нейсе!

# 217
  • Яко в Матрицата...
А моят се напълно с maşallah и 🧿🧿🧿🧿🧿
Днес е АфРамов ден 🤣🤣🤣

# 218
Нарочно потърсих пак Репортажа с Афра и приятелите й. Не е ли Със същата блуза е и на този концерт?

# 219
  • Яко в Матрицата...
Днес ще ме изтърпите с бонджуците 🤣

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 220
  • София
Нарочно потърсих пак Репортажа с Афра и приятелите й. Не е ли Със същата блуза е и на този концерт?

Да, те май казват, че бързат за мероприятие. Всъщност по блузата търсиха Афра в публиката още снощи. Вече се знаеше, че и тя е там, проследиха сторита на приятелите й. Тези социални мрежи, няма скрито покрито.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 13:35 от MysteryG

# 221
  • Ямбол
Мараба къзлар 🤗
Епизода не беше кой знае какво на моменти на мен лично ми ставаше скучно.Повечето беше сополи,сълзи и превземки на Орхан,който на мен ми дойдоха в повече.Имам чувството,че всичко беше един пълнеж в епизода.Имаше няколко силни сцени : Суна и Ферит въпреки,че на Кая му стана тъпо като страничен наблюдател ама....
Ферит и Сейран всички техни общи сцени и май е това като цяло.Харесаха ми паралелите бяха си много на място 👏. Ферит понеже загуби брат си съчувстваше на Сейран как ще се чувства,ако и се случи същото и на нея,по същия начин и сцената в затвора.Впрочем догадките,че Феро ще влезе в затвора вместо баща си и Сейро ще го спаси се оказаха напълно грешни.Много добре си играят ролите нашите Сейфрчета евала. ❤️.Феро е с добро сърце всички го знаем,но не е обективен спрямо ситуациите,което не му прави чест.За пореден път изнагля като и каза : "Не съм заслужил това как можа да го направиш".Ами,че естествено Феро,Сейро трябваше да покани на ресторант баща ти и да му благодари,че е постъпил така.Да ти имам разбиранията гярчектан.Пък да не забравяме,че Сейран благодари няколко пъти,че е спасил баща и.Той сам си каза в разговора с баща си : "Каквито и решения да взема все наранявам някой".Еми ето това е.Тук и Сейран и Ферит защитават родителите си и как иначе кръвта вода не става,което е напълно разбираемо.Вижда се,че Феро и Сейро имат чувства един към друг. ❤️🧿Както казват хората всеки е прав за него си 🙂.Те така фрага е интересен ясно е,че на дневен ред ще идва реда на Пелоджим 😂 айде една по една да хващат пътя.Ще видим какво са ни подготвили за напред 🥰

ПП : Орхан Бей уж каза на Ифа,че не иска Гюлгюн,а къде се озова накрая на нейното рамо,че и иска и извинение.Държи и ръката ,целува я по главата.Подлец мръсен. 🤷🤔

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 12:29 от roxy94

# 222
Здравейте  Hug
Епизода ми хареса ,рейтина също е добър ,а тоя Шербет лелеее тия хора какво правят ,какви са тия цифри при тях  Thinking Аз даже и заради Баръш Калъч не се престрашавам да погледна ,но в крайна сметка и за тях си има зрители и за нашия сериал си има зрители така че всичко си е ОК  Simple Smile
В серията имаше няколко много хубави момента .
Ферит и Сейран естествено са на първо място Heart Прегръдката беше много хубава и разговора им също. Ето като си говорят нормално без да се нападат колко  е хубаво ,нооооо за съжаление хубавото продължи кратко и после пак  я подкараха по-старо му .Сейран какво очакваше като пита Ферит кой е виновен за това ,че баща и е в реанимация  Thinking да не е очкавала да чуе Емиииии сори Сейрош ама моя баба си е наел неспособни мутри дето не разбират каква е разликата между това да сплашиш някой е да убиеш този някой.Ама не се притеснявай сега всичко е ОК твоя татко го спасих и ей сегичка ще спася и моя ти си стой тука ,чакай ,а аз ще ида да намеря един милион долара.
Естествено, че Ферит ще излъже Сейран ,няма начин да и каже истината и тя да си остане кротко на мястото и да  му позволи да спаси баща си .В случая е напълно нормално и Сейран да жали за баща си и да иска да разбере истината ,но е нормално и Ферит да иска да спаси баща си ,въпреки че знае какво е направил и не е съгласен с постъпките му.Какво да се прави такива са им бащите ,това им е орисията и за пореден път заради семействата им техните отношения се влошиха. Въпреки че то колко ли може повече да им е лошо положението на двамата не знам.
Ферит и баща му също ми харесаха много сцените им .Орхан от миналата серия е на вълна да си признава чувствата към Ферит и това е хубаво въпреки всичко. Ферит е добре да знае макар и доста късно ,че е обичан от татко си па макар и по този начин. Ама толкова може Орхан толкова дава ,като се има предвид Халис какъв баща е даже си е супер Орхан.
Ферит и детето на скамейката бяха много милички Heart
А Ферит и Невра оооох там нещата не вървят на добре.Стана ясно ,че той хич ама хич не му е до нея ама какво да прави  нали уж хем я сваля хем и бизнес иска да прави с нея та трябва да е  мил.Но Неврата вкара гол в последната минута дет се вика с това ,че му даде парите без Ферит изобщо да и ги е поискал .И сега как ще и ги връща  и дали Невра ще продължи да е толкова разбираща  еми това предстои да го видим на там.
На Пелин обаче работите хич ама хич не и вървят добре.До няколкоо епизода бомбата ще гръмне и тогава за Пелъо ще има едно голямо Бингооооооо, ама тя си заслужава всичко което ще и се случи.
От фрага става ясно ,че нито майка и на Пелин нито братовчедката са знаели за Сертер ,а на сега да си видят стоката каква е . Angry
Аз си чакам затопляне на отношенията между Сейран и Ферит а другото всичко е просто фон.  Simple Smile
Аааа и последно да кажа за Кязъм.Еми приказката вълка козината си мени ,но нрава не е си е напълно вярна за него.Само дано Сейран да не се подхлъзне по акъла на  баща си и да влезе и тя в новите му планове  за отмъщение .Тя направи каквито трябваше ,съобщи на полицията за Орхан ,стига толкова от тук на татък си има съд той ще прецени кой колко е виновен и каква ще е присъдата му.
Много красиво антепско фъстъче  Heart Simple Smile

и малко КайСун  за разнообразие  Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 12:33 от Eny87

# 223
Още не съм гледала серията със субтитри.Гледах с озвучка.Може и някои неща с превода да не съм ги разбрала,още повече,че превода закъсняваше,но какво почувствах!Сейран постъпи правилно като предаде Орхан!Но ме ядоса това,че "татко"Кязъм не си е взел никаква поука от това явяване пред "Аллах" и даже полуумрял изманипулира дъщерите си да търсят отмъщение!И те веднага подеха инициативата!Това ме навежда на мисълта,че все още не са се отървали от "зависимостта" която изпитват към баща си!Тепърва Кязъм ще се старае да направи така,че да приличат на него!Той няма да стане добрия баща,а ще им вади сега душите с "памук",дето се казва!Орхан направо си му направи "услуга"!"Татко"Орхан,/слагам татко в кавички,защото са всичко друго,но не и бащи/,пък абсолютна и необратима вече "зависимост" от неговия "баща"!Целия му съзнателен живот е минал и продължава да минава под тази "зависимост"!Мотото му е:"Правим всичко в името на "великия"Халис Ага,че да ни признае!"Най-лошото е,че тази зависимост не е финансова,/все пак Орхан съумява да отклонява средства за себе си/,а емоционална!Той може да предприема някакви стъпки,но абсолютно не може да носи никаква отговорност за тях!На такива мъже им казвам "ветропоказател"!Сейран,разкъсвана между любовта си и престъплението!Не мога да я виня!Дори да не беше баща и жертва на това престъпление, тя беше длъжна да разкрие информацията която имаше и то пред полицията!Браво,че го направи по правилния начин!И какво като Ферит не и е признал за баща си?По друг начин ли щеше да постъпи?Тази лъжа ще изтрие ли заслугата му за спасението на живота на баща и?Дано и Кязъм да му остане малко благодарен!Ферит,толкова отчаян и търсещ любов!Това момче направо си "крещи" за малка "доза" любов,но никой не го чува!За сметка на това,той пък я раздава с пълни шепи на когото трябва и не трябва!Сцената с детето на пейката!Дали това дете не беше неговия спомен от детството,лишено от любов?Дали не беше символ,че никой на този свят не заслужава да бъде сам и отхвърлен,особено ако е дете?Ферит може много да обича,но никога не може да мрази и това не може да го направи добър "играч" в никакви игри!И накрая,най-големите жертви са Ферит и Сейран!Чистата им любов беше омърсена,овъргаляна,стъпкана в мръсотията!Който,каквото и да правеше от техните,така наречени,семейства излива "помията" върху тази любов!Любовта там е забранена!Та в добавка има и една "обсебена" любовница,която яко разбърка "бунището"!

# 224
  • Ямбол
И какво се оказа,че журналиста е казвал истината,че нашите хора не са се разделяли и,че всяка вечер Мерт тайно ходил в дома на Афра 🤗🤭🥰❤️

Общи условия

Активация на акаунт