Отговори
# 195
Пело си тръгва и трябва да има нова муза, затова не мисля, че Неврата ще си тръгне скоро. Толкова дълго време, а корема не расте, накрая извънземно ще се окаже🤣🤣🤣.

# 196
  • Яко в Матрицата...
Муза 🤣🤣🤣

Maşallah 🧿🧿🧿🧿🧿

# 197
Добро утро, дами или добър ден, както ви падне . Броени часове до рд-то на Мерт. Черпя ви едно кафенце ☕

# 198
Чесно аз не мисля че всички гледаме едно и също дизи !! Много съм съгласна с Рени, Еве и Мистери !!! Всеки е прав за себе си , но лъжите няма как да ги извиним поне аз немога !!

# 199
Ферит се отказа от Сейран ,заради семейството си  .
Всичко  започна с връщането на Пелин и неговите лъжи .
Ферит ,вместо да изпитва чувство на вина ,спрямо Сейран ,само повтаря ,че той вина няма 😡
 Ферит ,който се заплю до Сейран .Ферит ,който заряза Сейран в планината без яке и телефон .Ферит ,който тръгна да отмъщава на Сейран ,заради “семейството “си . Ферит ,който купи балон със сърце на някакво момиче ,което познава от вчера .Ферит ,който отиде с ясното съзнание в къщата на същото момиче по “бизнес “,часове след като унижи жена си пред репортерите.Ферит ,който продължава да твърди ,че не е виновен и Сейран е виновна за всичко .Ферит ,който се би ,заради Пелин и я заведе тайно вкъщи ,знаейки много добре какво ще причини на Сейран   .Ферит ,който продължава да лъже Сейран гледайки е в очите .Но за него ,за всичко е виновна Сейран .Това не е същият Ферит ,който беше в края на първи сезон ,който разбра каква е Пелин и какво е семейството му.Ферит ,за който семейство му беше само Сейран .Мога да пиша още много ,хапчетата,побоя над Сейран от Казъм,целувката в бара (Ферит така и не разбра кой стой зад тази случка)и др. неща ,които останаха висящи и Феро бей забрави ,за всичко и хукна са прави бизнес  и да става Играч.
Е ,дано се на играе,че да миряса 😖😖😖
Грешките ,които Ферит направи и думите които каза на Сейран ,са непростими  ,поне за мен.Коя жена в реала би простила всичко това ?Вечерта в ресторанта ,кагато разписаха документите ,Сейран му се извини за интервюто ,беше осъзнала грешката си,а Феро бей до последно продължава да твърди ,че той не е виновен 😡. И първата реплика във фрага :
“Аз не заслужих това, Сейран! Говори каквото искаш, прави каквото искаш, но аз не заслужих това. “😖
Все той е Света вода не на пита .Всички са добри ,за него включително и тъпото Пело ,само Сейран е лоша и виновна ,защото Сейран винаги е право Куме в очите ✌За съжаление и в реалният живот ,когато хората казват всичко face to face  ,много хора се сърдят и  спират да те харесват  .На мен пък ми харесва ,предпочитам го ,отколкото да ме гледат в очите и да ме правят на глупак ,особенно пък близки хора .
И твърдо подкрепям Сейран ✌✌✌
Изградиха му ужасен образ на Ферит ,кога семейството му стана толкова важно ,за него и къде отиде любовта му ???
Ферит който повярва на думите на Сейран ,дали ще целува друг или него ,няма значение за нея.Тя откъде знае ,какво е усещането да целува друг ,като до сега в този живот е била само с него ???
Много глупав сценарий и тези  грозни реплики се пишат епизод след епизод .В този сериал няма един Мъж .Всички са 🤮

Орхан ,трябва да бъде наказан .Сейран ,защити баща си и Ферит се опита ,да направи същото .Нито Кязъм е добър баща ,нито Орхан .В крайна сметка никой не си избира родителите си,хубави лоши те са им бащи .

Не знам как ще го избелят Ферит ,ако ще и в Белина да ми го киснат и плюнката ,да си ближе ,аз лично не мога да му го простя 😈

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 15:09 от Maria_Marinova

# 200
Неоспорим факт е, че Сейран изревнува, виждайки Невра в кафенето на болницата. Дадоха  в ретроспекция тъжните й очи като клоун, когато ги видя да седят и да си хортуват.
Тя разбра/разбира се, че е умна/, че това посещение не е случайно и затова проследи Невра и хоп, натъкна се на заговора за спасяването на Орхан. Така аз виджам нещата.  Не твърдя, а и в други постове няма твърдения, че тя го е направила, проследяването на Невра , от луда ревност. Да,  ревност имаше и то очевидна, но не само.

# 201
Ревността не е престъпление, особено ако обичаш. Опита за бягство и укриване, след престъпление, са друго нещо.
Единствено Кая ми стои като мъж е тези епизоди. И Шахму, но той не е от фамилията.

# 202
  • Бургас
Лежерен и спокоен уикенд ви желая, фенки Чапкънови!
След всяка серия, пропаста между двата лагера /на Сейран и на Ферит/ става все по-голяма, а остава извън полезрението ни, разминаването с идейните приумици на сценарист и режисьор, които вече се чудят как да угодят на продуцент и психиатър.
От доста сложното изречение, което се получи Laughing да си кажа направо - ами не ми хареса това, което ни скалъпиха за серия. И няма как да не обвиняват едните Сейран, другите - Ферит. Ще се повторя, но никой не избира родителите си, дори да са най-големите престъпници. И въпреки, че диалозите отново ни завъртяха в омагьосан кръг имаше някои моменти, които се запомнят. Такова беше и вмятането на Ферит, защо Сейран не го разбира - за това, че винаги търси несъществуващи причини. В никакъв случай, лъжата не е изход, но и истината - каква трябваше да бъде тя? Да, баща ми организира убийството....и плеснаха с ръце, па се прегърнаха Triumph
Много бързо забравихме реакцията на Ферит след интервюто и последвалата развръзка с журналистите. И единият и другият се разплащат за стореното, според това на което са научени и гледали.
А дали публиката се впечатлява....ами то рейтнга днес го показа. Close Така, че "простотиите" ще продължават, както когато "кучетата си лаят, а керванът си върви"...

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 14:13 от Аniksi

# 203
  • София
Колегите Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

Видео https://twitter.com/wizbutcute/status/1751181071524245837

Рениии, бонджуците Stuck Out Tongue Winking Eye

Още

Хора, насълзиха ми се очите, пу-пу-пу

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 11:54 от MysteryG

# 204
  • Яко в Матрицата...
Идааа 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 205
# 206
Ухххх , най-после HeartHeartHeartHeartHeart
Рени , ти си
РД на Мерт са празнували сигурно

# 207
И виждам,че зад свирепата защита на Сейран за баща и стои нещо друго
Нещо повече от желание да намери справедливост
Това са дъщерите на Шанлъ,нали така
Е,не трябва много акъл,че да се сетим какво виждаме зад очевидното
И да допълня-при този нрав на Сейран,всеки ще скрие истината
Защото тя никога не е от разбиращите /особено когато се отнася за Ферит/,нито от изслушващите

Абсолютно, Вал! Hands Thumbsup

# 208
Еха!!!❤️
Пу да не им е уроки!!!

# 209
И утре Мерт казва "ние сме колеги с Афра"

Общи условия

Активация на акаунт