Отговори
# 420
Само още две думи и спирам
В постовете си никога не сравнявам Сейран с Ферит
Свалила съм розовите феминистки очила и гледам с интерес докъде ще сценарият ще докара образа на главната героиня
За Ферит са изписани много жлъчни думи Мери Попинз и аз нямам нищо против,ако така пишещият чувства нещата
От моята клавиатура никога няма да прочетете обидни думи,хвърлени на вятъра само и само да защитя тезата си
Винаги пиша с примери и,ако четящият моите постове има доброто желание да вникне в това,което пиша-ок.Ако пък ли не-няма проблем,минаваме по-нататък

# 421
Ramo bear 🧸🧸🧸🫠🫠🫠🫶🫶🫶

# 422
Аз продължавам със сеира. Щяло да има снимки от рождения му ден днеска 😂😂😂

# 423
  • София
Снимали са ги снощи с Афра как излизат от заведение по отделно. Цяла сутрин се молят на Акиф да пуска репортажа.
6 часа чакали пред заведението.

# 424
То ако имаше нещо пикантно или интересно още снощи Акиф щеше да гръмне бомбата. 😂 Сигурно ще е пак, като всичките им "сензационни" заглавията от лятото до сега - и накрая какво? Кадърът ще е Мерт и Афра излизат от една сграда; Мерт да им помаха и тресне вратата, най-много. 😂😂

# 425
  • Яко в Матрицата...
Настроението ми е max от вчера 🤣 Кой каквото ще да пише, хич не ме вълнува 💃💃💃

🧿🧿🧿🤍💙🧿🧿🧿

Както каза Евето, съдбата ни е да гледаме такива 144р кадри, но кефът е не по-малък 🤣

# 426
Стар тв се отчетоха !

# 427
Докато чакаме ...

# 428
Та почерпете днес в чест на рожденика... 🥂 🎉😁🤍🧿

# 429
Чесно казано неисках да пиша но вие наистина прекалявате гледах да не чета преминавах, но балтън !!! За какво в виновна Сейран не разбирам ? Че защитава баща си, а Ферит винаги е ангелче стига той защо защитава баща си  неговия баща да не би да е много хубав  и добър той за нищо ли не е виновен !! Стига де разбирам ви че сте влюбени че винаги го уневинявате !! Нека гледаме реално над нещата !!

Ферит е много добър и вината е само на Сайран, защото всички караници и скандали  мвжду тях тъгваха заради това ,че той е женкар.
Какъв и е проблема на Сейран и фенките и ,че  младо момче  /Ферит/ излиза и си живее живота.
Тя можеше да си живее в имението   и с добро и приятелско отношение да получи  свободата да учи и се развива
Тя  се опитваше да накара Ферит да   не е това ,което е той  и направи живота им ад  / дори тя не  му бе жена 1 сезон /

# 430
Благословен да е Мерт! Ново начало! В предстоящите 9 години ще е супер успешен !!!

# 431
  • Яко в Матрицата...

Да сложим и любимата на рожденика ❤

🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

# 432
Нерден, нерее Heart Eyes

Сейрошум беним, малкият ми храбър оловен войник Heart

# 433
А Кирилова с риск да ме изхвърлите от групата и то точно на РД- ти на Мерт, ще има да почакаш да стане най - сексапилният мъж WinkСега е още сладко мече 💙 Харизма, сексапил, чар, всичко има ...ама има още десетина години да попорасне и ще е ...!!! Мъжете след 40 саааааа 💥. Очаквам с нетърпение да видя Мерт как израства в кариерата и възмажава със стойностни проекти.

# 434
  • Яко в Матрицата...
Еве, от малък Рамо обича да се селфи с Афра 🫠🤣🧿🧿🧿

Общи условия

Активация на акаунт