Отговори
# 435
Да е жив и здрав Мерт Един прекрасен актьор, един прекрасен младеж Здраве и много хубави превъплъщения му желая Любов в много количества

https://twitter.com/DTural/status/1751552269441462655

# 436
# 437
Не съм се включвала до сега активно, но не забелязвате ли, че в този последен епизод никой не осъзнава , че е направил нещо лошо. Орхан въобще не разбира какво е направил, ако не бяха го хванали, може би щеше да се гордее с това. Ферит също не осъзнава мащаба на постъпката на баща си. Явно при тях е ежедневие да поръчват хора. Може би ние не разбираме моралните им възприятия.
За това се обвинява Сейран, че го е предала. Защото много, много са различни разбиранията им за добро и зло, за ненаказуемост на действията, за позволено и не според приетите морални ценности
И за това лагерите Ферит и Сейран, толкова се ожесточиха едни срещу други (и при рускините също)

ЧРД на Мерт, да прави все такива запомнящи се роли.

# 438
Цитат
Само още две думи и спирам
В постовете си никога не сравнявам Сейран с Ферит
А може би точно в това е проблемът, VAL. Simple Smile
Между тях има общи черти: в особеностите на семействата, в които са израсли; в стремежа им да бъдат разпознаваеми личности, а не просто болтче от семейната машина; в желанието им да бъдат обичани безусловно, да се гордеят с тях; ако щеш даже - в чара и на двамата... Има, разбира се и много различия, които обаче не са определени от пола им. И ако такова сравнение личеше (независимо дали е заявено в прав текст или се подразбира), спорът нямаше да наподобява един стар виц:
Скрит текст:
На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
 - Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори? - пита американски търговец.
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1000км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
 Руснакът си знае своето:
 - Елегантен външен вид...
- А колко гори? -
А вие защо биете негрите?

# 439
Чесно казано неисках да пиша но вие наистина прекалявате гледах да не чета преминавах, но балтън !!! За какво в виновна Сейран не разбирам ? Че защитава баща си, а Ферит винаги е ангелче стига той защо защитава баща си  неговия баща да не би да е много хубав  и добър той за нищо ли не е виновен !! Стига де разбирам ви че сте влюбени че винаги го уневинявате !! Нека гледаме реално над нещата !!

Ферит е много добър и вината е само на Сайран, защото всички караници и скандали  мвжду тях тъгваха заради това ,че той е женкар.
Какъв и е проблема на Сейран и фенките и ,че  младо момче  /Ферит/ излиза и си живее живота.
Тя можеше да си живее в имението   и с добро и приятелско отношение да получи  свободата да учи и се развива
Тя  се опитваше да накара Ферит да   не е това ,което е той  и направи живота им ад  / дори тя не  му бе жена 1 сезон /

Като много ти харесва такъв мъж на теб ти го пожелавам да се омъжиш за него и да бъдеш свободна !!! Както беше сейран !

# 440
  • Яко в Матрицата...

Скоро и в реала така 🤣🧿🧿🧿

# 441
И мен не ме вълнува!

Настроението ми е max от вчера 🤣 Кой каквото ще да пише, хич не ме вълнува 💃💃💃

🧿🧿🧿🤍💙🧿🧿🧿

Както каза Евето, съдбата ни е да гледаме такива 144р кадри, но кефът е не по-малък 🤣

# 442
Рени, затова още ще има да се чака 🧿🤟ако имат и търпение да се издържи. 🤍🙏🌹Берил и Ерсин се разделили сега така се говори.
Ще видим но, БиТиВи Медия упорито бяха писали че ще има и трети сезон само да кажа щом ще дават втори веднага след първия.

Край в обсесия съм пак и аз се чудех какво е състоянието ми една година наред. Ама той нали е магьосник и фокус покус. 🤷‍♀️🤣

# 443
Акиф няма ли вече да пуска, каквото има за пускане?

# 444
Много странно защо Гьозде си изтри сторито където поздрави Мерт за РД то му

# 445
  • Яко в Матрицата...
Диди, ако искат да се появяват, ако искат да не се… Живот… човек не знае какво ще му се случи утре. Нали Феро бей така каза - животът е един ден и този ден е днес Wink

# 446
Честит рожден ден  на Мерт . Да му пожелаем много здраве, успехи и сбъднати  мечти. Да е все така усмихнат, успешен и харизматичен. Heart Eyes 

# 447
Албена , ако има някой който го обича на този на сет да дойде да ми се обади🫶🏻 като изключим Афра и Ерсин може би.
Никой не е харесван толкова в момента 😉 говорихме нещо с теб тук няма да го кажа.
Лицемерие на ента степен ама шашърдъ ли съм- асла.

Рени🧿

# 448
Аз искам и Рамо с нещо да се отчете днес. Една снимчица поне да пусне да зарадва фандома. Още от снощи валят куп пожелания за него от различни краища на света.

# 449
Омръзна ми да чета закодирани мнения, все едно сега идваме от сета, или от дома на Рамо и знаем всичко, Диди.
Заман, маман... Хади беее хахаха

Нейсе, нейсе, животът е един ден и той е днес Heart Eyes
Чакаме екипа да се отчете, чакаме и Акиф...

Да повторя тази ПР красота Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт