Отговори
# 450
Бетер комунизъм е в семейство Корхан и каквото искам и не искам, това ще става. Как може да виждате нормално в ненормалното...

# 451
# 452
  • Яко в Матрицата...
Еве, много татлъ бонбон Heart EyesJoy

# 453
В доста ситуации видях "лицето" на Ферит и не е въпроса само в това, че е непокорна и недостъпна, ами Сейран е това , което Ферит не е.
Невра, не виждам общо бъдеще, ще се отдалечи, не е глупава. За Ферит тя е средство за постигане на целта.

# 454
Какво значи никой не обича Мерт на сета ? 🤔
Какво имат да делят с него Гьозде, Дирен или Четин Текиндор. Нито им е на годините, нито им е пречка в кариерите. Защо така се изказвате, все едно сте на масата с Мерт и той ви споделя на чашка?

Друго се сетих, след като прочетох някой мнения. Сестрите Шанлъ!
Сейран в първите епизоди я описваха като умно, амбициозно момиче. Момиче незаслепено от парите и лукса.
Суна пък я описваха като глуповата, наивна и вглъбена в това да се омъжи за богат мъж, без други цели.
В развитието на образите обаче нещата не изглеждат така.
Сейран забрави амбициите си, загърби университета, любовта и започна да се бори с вятърни мелници. Искаше винаги да е тя  правата, да бъде винаги нейното мнение. Въпреки, че беше омъжена хем изискваше съпругът й да я защитава, хем никога не си затвори устата или очите пред него. ( за не малкото години брак зад гърбът си знам, че не винаги е добре да вадиш ножа. Добре е да знаеш кога! Има моменти за борба, но има моменти в който е по- добре да се направиш на невидял, нечул или неразбрал. Така или иначе нещата пак ще бъдат на дневен ред, но утре може да не си така превъзбуден)
Суна- глупавото девойче...тя обаче пък знае кога да мълчи и кога да говори..!
Защити сестра си точно когато трябваше и каза на баща си за това какво се случва в Корханови, премълча друго и не е еднократо успокои или надъха Сейран- казваше изчакай, помисли. Намери мъж ( дали я обича , чакаме да видим сценариста какво ще каже) , но я подкрепя.
 Въпреки, че чу Ифакат как говори за нея не влезе с шут, както би направила Сейран, а предпочете да се прави на " тъпа" и да си изиграе играта до край.
За мен това отличава жената от момичето, това да знае кога да натиснеш мъжът си, кога да го поощриш, да бъдеш любовница или приятел...

# 455
  • Ямбол
Честит Рожден Ден на прекрасния Мерт!
Пожелавам му да бъде най-добрия актьор в работата си и най-добрия човек в живота и всичко,за което се бори да го постига с лекота и настроение!Бъди здрав,щастлив,много обичан и обичащ и продължавай все така да радваш нас твойте заклети фенове.Бъди честит,добре,че те има ! 🎂🥂❤️ https://

# 456
# 457
  • Ямбол
Незнам за вас,но аз писах съобщение на Мерт за РД му.Сигурно няма да го види или да го хареса,но нейсе 🙂

# 458
  • Яко в Матрицата...

Хайде, Рамо, пусни едно постче и благодари на феновете 🧿🤣

# 459
Афра през обектива на Рамо! 😍

# 460
Не видяла, не разбрала, не чула Сейран го "раздаваше" в първи сезон и то осезаемо.
Аз не виждам отношения с психично неуравновесен човек, както му каза Сейран- трябва му лечение.
Сейран не отрича доброто сърце на Ферит.

# 461
Heart Eyes

Както каза Кязъм: Браво на дъщеря ми! Ще те направи мъж Sunglasses

# 462

В болницата има сет

# 463
Миналата година на рд на Мерт снимаха в болницата сега пак, ама че късмет...

Да кажем, че между сценария хвърля по едно око и на честитките. Grinning

# 464
Попаднах на спойлери за следващите два епизода. Не знам колко са достоверни. Слагам ги в скрит текст, ако на някой му е любопитно.

Скрит текст:
Разплитането на историята с Пелин ще се случи в 56 епизод, а в 57 ще има ДНК тест. До 60 епизод се очаква, че ще излезе от сериала.

Сейран ще спаси Орхан от влизане в затвора.

В 56 епизод Сейран ще пие чай в кафенето на болницата с Акън. Ферит ще ги види. Той ще види и картината, която Сейран нарисува в дома на майка му. Пишат, че докато е там ще вдиша аромата възглавница й (сцена, която сме виждали и в първи сезон).

Общи условия

Активация на акаунт