Отговори
# 465
Нищо няма Акиф. Всеки в неговата кола си тръгва. Нагляр, преследвал ги. Яваш, яваш, амааа.
Тц, тц.

# 466
😍😍😍😍😍😍

# 467
Кога, когато още не желаеше Ферит ?!
След това беше " няма да излизаш", " няма да се срещаш с Пелин" , при въпрос от страна на Ферит - Защо? Отговорът беше - " защото така искам" Същото което и тя получавяше като отговор от него.." защото така искам! "
Доста неразумно от страна и на двамата. Няма как да очакваш партньора ти да направи нещо само защото ти искаш. Трябва да го направи защото ТОЙ иска. За тази цел трябва да си представиш доводите подобаващо и да го убедиш, че и той иска това което ти искаш.
А доводите и на двамата бяха побрани в три думи- ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМ.
Ама филм да става, нали ако можеха да общуват нямаше да гледаме 55 епизод 😉😁
Не видяла, не разбрала, не чула Сейран го "раздаваше" в първи сезон и то осезаемо.
Аз не виждам отношения с психично неуравновесен човек, както му каза Сейран- трябва му лечение.
Сейран не отрича доброто сърце на Ферит.

# 468
Цитат
дори тя не  му бе жена 1 сезон
Още на сватбения ден ѝ се "сервира": Ти си юридическата, но ето тази е фактическата. Та на тази "маса" как се преглъщаха хапките. Че трябваше и да си мълчи, да  крие Ферит, да си "развява байряка". Пък Сейран когато контактуваше с Юсуф /един вид и тя да има фактически/ не може.
И двамата имат недостатъци, но Ферит хем я иска, хем и друго иска. Не знае какво му се иска.

# 469
# 470
Еее Акиф и неговите бомби. Joy

Поне видяхме, че Афра е била в червен тоалет. Sunglasses

# 471
Аз нищо не разбраха,тази мацка от концерта Афра ли беше ,че тук нещо е с червена блузка. Или става въпрос за друг ден

# 472
Концерта беше миналата вечер, това видео е от снощи. Два дни празнували + днес - три за щастие Grinning

Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир бяха видени да напускат рибен ресторант в Саръйер предишната вечер. Те седяха на мястото около 7 часа.Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, за които се твърди, че са се разделили, вечеряха с приятелите си на мястото, където отидоха. Двойката, която отпразнува рождения ден на Мерт Рамазан Демир, беше видяна устни в устни на концерт предната вечер. След това двойката вечеря заедно на следващата вечер, потвърждавайки, че са започнали любовта си отново. Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир напуснаха мястото в различни коли и се отправиха към домовете си поотделно. Когато шофьорът на Афра Сарачоглу видял журналистите, той минал на червено, застрашил движението по пътя и отвел Сарачоглу у дома.

# 473
Три дена яли,пили и се веселили 😜🍀. Може и четири за любов

# 474
Аз малко не мога да ги разбера, Афра води братовчед си и приятелката си Мерве (дизайнерката на юрганения топ и топа с акитата от лятото 😅😆) онази вечер на концерта, и снощи в Balıkçı Kahraman (рибния ресторант) пак, където Мерт се предполага, че ще е празнувал рождения си ден...😆
Скрит текст:

Странно ми е на такива събирания и празненства по случай РД да има странични хора... 😆Особено като говорим за Мерт, знаем, че си държи кръг тесен.
Отборът на Мерт е ясно, че е бил там. 😁 При тръгването, в колата се вижда Али отпред на пасажерското място. Якето да беше метнал пак, че да не ги смимат.😜
Аз да ви кажа, няма да се учудя, ако са седяли на различни маси 😆😂

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 17:33 от bellie_ellie

# 475
Абе тоя шофьор , за да мине на червено е искаш да остави Афра май на друго място 😅🧿❤

# 476
Охооо, тя вряла и кипяла, че да знае как да "котка" мъжа си. Макар да имаше и коткане на моменти, ама като не може ефенди да разбере...той е краля, а другите са му придворни... Латиф хубаво му го каза.

# 477
bellie_ellie, няма проблем и на различни маси да са стояли, нали е ПР все пак хахаха
Ако беше им писала, нямаше да ходят с толкова хора на ресторант, хем да спестят някоя лира.
Е, увлекли се малко с времето, ама нейсе Smirk

# 478
  • Яко в Матрицата...
bellie_ellie, нас ли ще питат кого да поканят? 🤦

За мен е важно, че са заедно и са празнували. Какво значение има кой друг е бил там…

# 479
Направи впечатление просто, намерих го за странно, написах си мисълта. И в туитър и други са го забелязали, и толкова. 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт