Отговори
# 525

Някой знае ли превода на тази песен?
Тази торта е доооста голяма 😂
Да ни е много здраво момчетоооо 🫶🫶🥹

На заглавната има превод на песента Simple Smile

Благодаря!🙂

# 526
Ooo ябани е топ. Там харесвам другата двойка, не главните 😂
Скрит текст:
Симето е мое момиче беше сестра на Ози в ЗИ една от причините да почна обаче е сцената която видях с Бертан / Алаз/ Още съм на 5ти епизод ама май ще си приказвам самичка.
Алаз е....мани направо ще направя фен клуб на Берто а как пее само ,но и той си е момче на Мръсната Седморка като Ураз Heart както и Сезер / Джесур/ още тогава ги забелязах.

Див Heart Eyes #АсЛаз са и моите хора. Нямам търпение да идва вторник. Днес ни оставиха и без фрагмент.
Скрит текст:
Още не съм до чифтето ама съм Алазъм та Алазъм съм
гаден точно това харесвам аз вид гнил ама сърцето друго
дрънка ама Берто дрънчи за играта.
 Много сладка Аси само тя ще го вкара в пътя особено с наркотиците.

# 527
# 528
# 529
# 530
Аз си пуснах Мерт и участието му при Ибрахим, много се смях з пореден път.

# 531
  • София
Aз не мога  да разбера,някой трие коментари ли? Постоянно ми се рефрешват коментарите и намаляват...или има бъг в бг .мама
Естествено, защото на някои им светна лампата, слава Богу, че гнусотиите, които пишат, са прекрачили всякакви граници. Много се радвам, че онзи ужасен пост, е заметен с цветенце Satisfied от автора си (колко мило!), без да се налага да бъде докладван. Докладваните мои постове, които вече са изтрити, са стигнали явно до съзнанието на когото трябва. Призовавам всеки да прочете правила на форума и да се запознае, че гнусотии за майки, синове и други болни фантазии СА забранени. Иначе Афра си я мразете наволя, не виждам на самата нея да ѝ се отразява.

Цитат
Ще ме докладва и до нова година трябвало да се извинявам JoyJoyJoy
Не знам кого визираш, но ако е същият потребил, то той трябва да се извини на всички майки в този форум заради болните си фантазии. Така че, свиркай си. Аз лично ще намеря начин подобни постове да НЕ виждам в темата, макар и да пиша рядко. Съжалявам, че не скрийсшотнах поста, тогава щях да настоявам за бан.

Тук влизам да чета за сериала, за актьори, за герои, и да погледна преводите. Благодаря за което на момичетата! Flowers Four Leaf Clover

По темата: На Мерт тортата е просто ужасна на визия, но пък посрещането с шампанското е супер готино, той явно се кефи на такива бъзици. Heart Exl

# 532
Страхотно посрещане 🍾 Браво на екипа! Истинска и слънчева усмивка от рожденника.

Не се лютете, че трият постове- прочетеното , вече е запомнено, а ако не е значи не е толкова важно. Пък и гледайте от позитивната страна, няма да се налага правене на нови теми през ден 😄. Днес колкото и пъти да вляза все сме си на 34-35 стр

# 533
  • София
Хич не се лютим. Важното е, че все някой трябваше да каже нещата в прав текст. Мисля, че огромна част от списващите в темата търпяха твърде, твърде дълго и бяха толерантни до безкрай. То не бяха снимки след всеки безумен пост, спорове, постове с "омммм" и т.н. Еми като не се разбира с нежна демокрация, в сила влиза тежката артилерия. Smiley В други теми от този форум, досега перушини да са хвърчали при подобни постове за главните герои и актьори. Satisfied

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 00:37 от missence

# 534
Здравейте по късно време, имах причина.
Изчетох с удоволствие и спокойствие вече нормални
страници в темата, за което съм удовлетворена.
С общи усилия и доста нерви си върнахме темата. Hands ClapHands ClapHands Clap

Страхотни празници е изкарало нашето момче за РД.
Ами,. обичат го хората не само в Турция  и има защо.
С Рибарче, той завладя публиката с брилятният си талант,
с чара си, харизмата и умението да пресъздава емоцията
на героя който играе.
Който си го може, си го може и ние го виждаме.
Романтична и емоционална натура е и в сериала и в живота.
Лека нощ Nature Star2Nature Star2Nature Star2

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 02:33 от Катерина49

# 535
Позитивна енергия от  рождения ден на един невероятен актьор, човек с неподражаема и великолепна харизма

Днес съм пропуснала  доста постове.
Моето мнение  и постове /запазени са /за отношенията Афра Мерт е ,че те са точно такива,
 каквито двамата официално заявяват.

# 536
Добро утро! Успешна седмица!

# 537
  • София
Цитат
С общи усилия и доста нерви си върнахме темата. Hands ClapHands ClapHands Clap
Още не сме успели съвсем, както се вижда, но скоро ще хвърчат по-големи фойерверки, та се надявам някои мнения да си се държат само за частна употреба и да не се пише в темата първото, което ни дойде наум. Понякога човек трябва да има цедка на устата и ум в главата, викаше баба ми.

Та, хА сега добро утро на положително списващите в темата. РД мина, АфРам празнуваха, веселиха се, целуваха се, гушкаха се, време е за действие на снимачната площадка. Ако спойлерите са верни, аз смятам да наваксам пак наведнъж след излъчването на еп. 60.

Скрит текст:
Дано вече има резултат от теста за бащинство и Невра да е успокоила топката, ако не е на разкарване вече от сериала. Сейран на този етап не искам да е бременна. Не са готови още за дете. И искам ухажор на Сейро. Не толкова млад, успях, опитен, който ще ѝ бъде опора. Писах го вече в предните теми.

И пак, и пак .... Heart

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 08:35 от missence

# 538
  • Яко в Матрицата...
Мише, правим каквото можем. Имам лош опит с докарване на модератор в тема и не ми се искаше да тръгваме по този път. Но - късмет.

🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿 А за вас имам ☕☕☕🤣

Много хубаво посрещане наистина. Това с шампанското беше много сладко. Тортата е грозна, не само аз се възмутих, но човекът обича ягоди 🍓

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 17:37 от Reni 🧿

# 539
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart

Нещо архивно

И на двамата тортите от екипа бяха супер грозни Grinning На Афра беше някакъв шоколадов хълм Joy

Мише, много хубава снимка Heart

Общи условия

Активация на акаунт