Отговори
# 540
Добро утро момичета и успешна седмица !! Пожелавам ви тази седмица епизода да е бомба !! 😍🙏

# 541
  • София
Мише, правим каквото можем. Имам лош опит с докарване на модератор в тема и не ми се искаше да тръгваме по този път. Но - късмет.

Скрит текст:

🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿 А за вас имам ☕☕☕🤣

Много хубаво посрещане на истина. Това с шампанското беше много сладко. Торта е грозна, не само аз се възмутих, но човекът обича ягоди 🍓
Ренко, най-интересното е, че модераторите в темата са докарани от хората, които направиха патакламата. Satisfied Усетиха, че търпението към тях се изчерпа и що за глупости са написали, та първо услужливо са си изтрили постовете, като са поставили цветенца на местата, където не са могли да трият, и чак после са извикали модератор, за да изтрие нашите мнения. Съжалявам само, че не цитирах и не направих скрийншот, ама нейсе, де.

Мисля, че вече ще имаме по-умерени постове от някои хора и като не им се обръща внимание, постепенно ще залязват. Та в този ред на мисли, just ignore. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тортата е просто ужасна, направо ми боде очите, ама пък е от сърце. Ако Мерт обича ягоди, супер, но си е типично ориенталска. Дано им е била сладка. Heart Eyes

# 542
Добро утро момичета и ползотворна седмица! Чакаме ли фраг днес?

# 543
Добро утро момичета и ползотворна седмица! Чакаме ли фраг днес?

По принцип да,дано не те лъжа,но в понеделник винаги има фраг.

# 544
  • Яко в Матрицата...
Да, в понеделник пускат фраг. Дано да ни изненада, че първият е доста беден. Беден, защото с нищо не ме удиви, за съжаление. Всички спойлери са верни Grinning

# 545
  • Пловдив
Добро утро, момичета прекрасни!
Най-накрая темата върна първоначалния си замисъл с нормални и позитивни постове, без заяждане и набиване на канчета. Умишлено не съм писала, за да не влизам в излишни спорове, но изчетох всичко. Аз съм от върлите фенове на СейФер и очаквам тяхното събиране.  Как ще стане идея си нямам, защото взаимно много се нагрубиха, но и много си помогнаха.
Очаквам днес с нетърпение фраг, който да ни изясни поне малко ситуацията, в която се намират.
Със закъснение честит да бъде брилянтният актьор Мерт Рамо. Желая му здраве, любов и много творчески успехи,  а на Вас желая успешна и спокойна седмица.
Хубав ден!

# 546
Добро утро ☕️☕️☕️
Имаше едно детско филмче, не помня подробности, само репликата: Деца, нека бъдем приятели!!!
Дами, нека бъдем приятели, да се уважаваме. Игнорирането не е решение също, за мен е вид негативно отношение, макар че на всеки се налага да го прилага понякога.
Ами хубав ден!!! 🍀🍀🍀
Такива хубави торти правят в Турция, тая сигурно е Hand made от някой чирак 😂

# 547
  • Ямбол
Мараба къзлар.Пожелавам ви една хубава седмица изпълнена с прекрасни емоции🤗🥰
Днес ще имаме фрагче,дано да е хубаво.Ще си го чакам с усмивка на лице.Хаде бакалъм ☺️

# 548
  • София
Цитат
Дами, нека бъдем приятели, да се уважаваме. Игнорирането не е решение също, за мен е вид негативно отношение, макар че на всеки се налага да го прилага понякога.
Напротив, точно това е решението. Когато един човек няма нищо градивно у себе си, а търси само и единствено внимание, което явно в ежедневието му липсва, той руши, хейти и троли. Колкото повече толерантност среща от другите, толкова по-нагъл и безпардонен става, докато чашата не прелее и не му се набие канчето. След това обикновено същите хора го играят жертви и точно затова въпросните постове са изтрити, сложено е по едно цветенце, и е извикан модератор. Това са токсични хора, които не само не могат да ти бъдат "приятели", а направо е ужасно, ако са ти такива. Няма как цяла тема да търпи подобни издевателства. Sorry but not sorry!  Дори фактът, че след вчерашната разправия, се завърнаха съфорумки в темата, които не бяха писали от седмици и месеци, само заради въпросните "жертви", е показателен.

Да, в понеделник пускат фраг. Дано да ни изненада, че първият е доста беден. Беден, защото с нищо не ме удиви, за съжаление. Всички спойлери са верни Grinning
А, дано, защото явно към 60-ти епизод ще се проясни в тъмното. Вероятно към Св. Валентин. Thinking

# 549
Мише, голям лайк от мен Kissing Heart

Момичета, има ли пресни спойлери:grinning: Някой да пусне в скрит текст, плийз Smiling Imp

На тази снимчица има много хубави детайли, ако се вгледате Heart Eyes

# 550
Има клип с Пелин, Сейран и Ферит.

# 551
  • София

Момичета, има ли пресни спойлери:grinning: Някой да пусне в скрит текст, плийз Smiling Imp
Аз не съм много по спойлерите, но последното, което четох ....
Скрит текст:
ще има тест за бащинство 58-59 епизод и бебето няма да е на Ферит. Засега нещата около Есме не са ясни, ще излиза ли актрисата от сериала, или няма. Кязъм май ще оттегли обвиненията с/у Орхан, но ще иска пари. Сейран ще се окаже бременна (дано не е вярно). Ще пофлиртура с доктора и Ферит ще ги види.

Има клип с Пелин, Сейран и Ферит.
Който гласи? (не ми се търси)

# 552

На тази снимчица има много хубави детайли, ако се вгледате Heart Eyes

Еве, аз освен два чифта очила, друго не намирам, ама хич ме няма по детайлите. Simple Smile

# 553
Може ли клипа със Сейран, Ферит и Пелин?

Скрит текст:
Аз намерих този - Сейран, Ферит и май Акън. От вчера пишат, че е.
https://x.com/twshetr/status/1751908676124766277?s=46&t=Xb2mxNPHyb_KXNOwlstnng

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 12:22 от stasha_s

# 554
Може ли клипа със Сейран, Ферит и Пелин?

Скрит текст:
Аз намерих този - Сейран, Ферит и май Акън. От вчера пишат, че е.
https://x.com/twshetr/status/1751908676124766277?s=46&t=Xb2mxNPHyb_KXNOwlstnng

Благодаря за линка.Heart

Скрит текст:
Май ще отговори на повечето критерии, които поставяхме. Изглежда висок и строен този Акън. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт