Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 84 917
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Чимидова..... Чинията ѝ със сушито не беше най-зле от всички, даже изглеждаше добре в сравнение с другите. Изненадах се, че първа получи оранжева престилка без дори да са представени всички чинии.
НО.... Joy Много ме дразни тази женица. Дойде ли време за номинации рязко става агресивна. Вечно тя не била направила никакви грешки, вечно всички били против нея и не заслужавала да бъде номинирана. Лошото е, че не се прави, а наистина си вярва.

Симона ми писна с нейните лиготии всеки епизод. Изобщо не ми стана жал за нея. Насила ревеше, както и в повечето случаи, де.

Лидия беше точно тази, която трябваше да си ходи. Толкова бавна, мудна, едвам движи. Как пък не я мина тази супа през цедката, хем шеф Ангелов ѝ каза. "ЗАБРАВИХ" Rolling Eyes

Едит - оффф, ама и шеф Ангелов подклади самочувствието на Чимидова накрая. 100% е нарочно, да има интрига. А тая жена има нужда някой да я приземи по-скоро.

# 1 081
  • Sofia
И брадатите мъже в кухня трябва да са с мрежички по окосмението...чешат си ги брадите,падат косми 🤢
Хигиена O 😤

# 1 082
Така ми стана жал снощи за Симона , като плачеше.
На мен не ми стана жал. Напряга всички с това. Да, ясно е, че трябва да се изсмуче от пръстите, за да се избере втори номиниран, но с рев решение не се взима, а това напряга и останалите. Някой като ти хленчи, как по-точно ще вземеш разумно решение?
Същото беше и с ледената пързалка. Реване, хленчене, не млъкна и за секунда... Горко й на спътниците и партньорите в живота. То това е класическо "гевезѐ", както казват в някои краища на БГ.

# 1 083
Не разбрах тая Лидия ли се казваше защо изобщо я вкараха. Аз името ѝ не запомних и чао. Да ѝ видим пиргите на главата може би.
Иначе колко много жени има, дето се мислят за принцеси.
Сложили са си розовите очила и си принцесват.

# 1 084
Аз пък да ви кажа тоя ужасон Симона- не я издържам!
Реве и нарежда, като профи оплаквачка, за чеп за зеле не става! Специално я наблюдавах снощи в спалнята . Мига в който другите се счепкаха, спря и почна да върти очите ..лисица е тя.
Когато и да я изгонят все е късно, но по сценария ще я държат до черните куртки Помоооощ.

Никой нормален, вече не иска да се записва в предаването, защото му е ясно че ще го правят на маймуна (довечера гледайте), а ще спечели поставеното лице там.

# 1 085
Е, то всеки сезон има по един шут, който го мислят, че е забавен и съответно стои до черна куртка.

# 1 086
Довечера няма да гледам или поне ще пропусна сцената с лютите чушки!Това е издевателство и престъпление срещу хората!!!На тяхно място бих съдила продукцията.Все едно да гледам как измъчват животинка...Това е пълен абсурд!

# 1 087
  • Sunshine state
Това с лютите чушки съм забелязала, че много се харесва на продуцентите по разни риалитита - и във Фермата го имаше и там даже някой беше за болница след 'играта'. Голяма простотия.
И мен Стефани ме дразни - една такава самонадеяна и пренавита. Забелязвам също, че и постоянно си проси комплименти от мъжете и им се навира. И в МШ не ме кефеше.

# 1 088
Насила никой не е отишъл там. Всички са наясно какво ги очаква. ТВ звезда не се става лесно. А кой от тях не иска да е ТВ звезда? Всеки има договор и се е съгласил да го правят на маймуна. За пари хората на какво ли не са готови.
Та така и с набедените за готвачи участници в тазгодишния ХК. Ще гледаме докъде ще стигнат.

# 1 089
  • Sunshine state
Насила никой не е отишъл там. Всички са наясно какво ги очаква. ТВ звезда не се става лесно. А кой от тях не иска да е ТВ звезда? Всеки има договор и се е съгласил да го правят на маймуна. За пари хората на какво ли не са готови.
Та така и с набедените за готвачи участници в тазгодишния ХК. Ще гледаме докъде ще стигнат.
Това никой не го отрича и е факт, но дай сега да ги разболяваме.Тъпо е така да се издевателства.

# 1 090
Он знае що го бият, казва народа. Да не забравяме, че ХК е шоу. Тези хора са минали кастинг. Участват в постановка. Вместо да я гонят унизително Светла, така ще напусне "неопетнена". Но не вярвам да си тръгне.
Той и Чоткин падна зад една маса, но нищо му нямаше. Българите сме корави, а за българките легенди има.
Да не драматизираме толкова, всичко е театър. Simple Smile

# 1 091
Може и да не напусне Светла. Това си е може мнение, разбира се, но щом така акцентират върху нея на промото, умишлено да ни насочват вниманието към нея, а всъщност да е друг. Залагам, че ще е от Червените.

# 1 092
  • София
Всъщност действително не можем да бъдем сигурни, че ще пият сок/сос от люти чушки.. Може да е сок от бъз и да припадат там театрално. На нас ни го представят като такъв, но може да не е. Докато някой не почервенее и не започне да бълва огън, като дракон..не вярваме.Animal Dragon Face   Все едно по други предавания, когато им сервират чаша водка или уиски, те са истински, а не са вода и чай хаха...

# 1 093
  • София
Същото си мислех и аз.
Или пък да е сос от чушки, но не чак толкова люти.

# 1 094

Общи условия

Активация на акаунт