Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 827
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 230
Полина беше интересна докато се караше с Чимичангова. Укроти се и си готвеше, стана безинтересна на продукцията. И айде чао.
Много съм бясна 😀

# 1 231
  • София
Омръзна ми от Чимидова и Симона.

# 1 232
  • София
Поредният добър готвач си тръгна, на фона на оставащите леваци..с малки изключения.
Ама важното е скандал и зрелище да има, хляба не е от значение..

# 1 233
Остава да изритат Сарамандов и Галин, и просто може да слагат край на сезона.

# 1 234
Поли не заслужаваше да си тръгне. Но от продукцията залагат на Мониту дето е с две леви ръце, наврени отзад, къде слънце не я е огрявало. Залагат на Чимидова, която е скарана с готвенето. Която не търпи нито критика, нито съвети приема. Жалка история.
Явно Поли е объркала нечии сметки и затова я натириха незаслужено. Rage
Дано новите да раздвижат останалите.
Очаквам следващите изгонени да са Чимидова и Керан. Явно Мониту ще го дундуркат до финала.

# 1 235
Донякъде бих разбрала да изгонят Полина и една от Чимидова или Симона. Но да оставят тях двете и да изгонят Поли, която се стараеше толкова много. Това е изключително нелепо. Сценарият им е глупав и само отказва хората да го гледат. Никой не иска да гледа Симона и да я слуша как квичи, Чимидона не е много по-различна.

# 1 236
  • София
Това беше епизодът на абсурдите. Според Симона всички вече били психично болни. Лесно й е на нея, тя така си дойде в предаването. Joy
След всички бомбастични заявки на новите, Димитър се надявал, че МонитУ ще се спаси първа, при положение, че тя по принцип беше най-зле и от старите?! Разбирам, че има симпатии към нея, но чак такава слепота ми е непонятна... То не знаеше какви миди е приготвило горкото, за сърф енд търф не беше и чувало, но се оказа по-добро от всички останали кандидати.
Чимидова, която на всяка резервация не знае къде се намира, великодушно обяви, че предпочита да остане Михаела, защото се стресирала лесно и не можела да работи под паника?!
Фънки не различава пилешко от телешко, но оценява чинии?!
Чимидова и Симона магически се оказаха по-добри от Поли?! Още абсурди очаквайте в следващите епизоди.

От новите обещаващ ми изглежда Кирил и се радвам, че остана. Михаела също май ще се справя. Само този Нинов ми се струва страшно ограничен, явно за него всичко е футбол. Щях да го призная, ако беше отказал да облече червената куртка, щом е толкова принципен и всичко "синьо срещу червено" му е на живот и смърт. Grinning

# 1 237
  • София
Наистина става абсурдно. Полина да си тръгне преди Симона и Чимидова. Ангелов изпада в екстаз от пълнен домат. Явно Симона ще стигне до черна куртка. Нали се заформи и романс... Не че някой го вълнува. Направо и победител да я направят и да се свършва. А Чимидова е толкова нагла. Нямам фаворит до момента.

# 1 238
Харесвах Поли. Жалко, че толкова рано я изгониха. Но силно се надявам договорът ѝ да е изтекъл, нали има собствен  бизнес и да не са ѝ позволявали обстоятелствата да стои до край.
А и както вече сте отбелязали при нея няма викове и скандали.
Желая ѝ успех.

# 1 239
И за мен Поли беше фаворит. Сноще ме беше много яд да видя, че отпада точно тя, а Симона лиглата и Чимидова остават.. Не мисля, че е изтекъл договорът й, защото сподели на сторита доста хейт, който се изливаше в социалните мрежи срещу Ангелов и предаването като цяло. Днес ще има лайв с нея в Инстаграм и Тик Ток, където ще отговаря на въпроси.
Честно казано не знам дали ще гледам повече. Изключително слаб сезон и подбор. Остана ми една Царина, на която симпатизирам.

# 1 240
Аз вече не го гледам "шоуто". И сега като ви прочетох, не съжалявам грам Simple Smile

# 1 241
Добре, де, всички са гледали предишните сезони и знаят, че не най-добрите готвачи остават. Това вече отдавна не е готварско предаване, а някакъв вид шоу програма.
Така, че няма нужда от хейт...

# 1 242
Ако Царина не победи, това шоу ще ме загуби като зрител

# 1 243
  • София
Мен най-много ме дразни Стефи. Ужасна ми е. Злобна, крещяща, ревяща. Дори Симона я търпя повече. Харесвам Галин, Сарамандов и Царина.

# 1 244
Аз май ще попропусна следващите епизоди, докато се отсее плявата и останат тези, които наистина заслужават. Монки, керанки - не мерси.

Общи условия

Активация на акаунт