Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №1 - в очакване на сезона, и начало на сезона

• 83 785
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
На Радка и свърши договора и затова напусна, а и тя трябва да се готви за новия туристически сезон и няма време  да се размотва по телевизията.

# 1 006
  • София
Гледам без звук.

# 1 007
Дядо Хаджия е прав, най-вероятно просто договорът на Радка е изтекъл.
Нямам друго обяснение за това да си тръгне първа дори пред Китодар дето го играе общак в кухнята.
Но предвид, че руската досада Капитонова спечели миналата година нищо не може да ме учуди.

# 1 008
  • Sunshine state
Радка си се поизложи и не показа нищо. Тя така и спечели Мастършеф - от никъде.

# 1 009
Дори да й е изтекъл договорът, тя през цялото време се представяше по-зле от хора като Гатьо, Изабел и Кито (много го харесвам, но не е готвач на ниво). Трудно човек ще повярва, че е спечелила кулинарен формат, а накрая не може нищо да направи.

# 1 010
Освен ако не е по сценарий.

# 1 011
  • Sunshine state
Е, то това е ясно. Всеки отпада по сценарий и по ред на номерата.

# 1 012
  • София
Тази Симона - голяма лиготия. Нормално е Никол да се ядосва и да ѝ крещи. Колкото е лигава, двойно повече е проста. А любовната история с Димитър ми се струва нагласена. Иначе са един за друг. Единият - бавен в действия, другият - ментално бавен.
Радка действително нищо не показа като готвене, но има участници, които трябваше да си тръгнат преди нея.

# 1 013
  • София
Тъй като съм гледала МШ, в който тя спечели и помня, че се справяше много добре и имаше страхотно израстване, което беше оценено. Не е като да не може да готви. Тук дори да й е свършил договорът, публиката остава с впечатлението, че ръцете й пречат и е гола вода, а останалите, събрани от кол и въже, са корифеи.. На нейно място не бих се съгласила с такъв договор, в който да изляза първа, а сульо и пульо след мен..

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 18:32 от elix

# 1 014
  • София
Андреа голямо оплакване от Хелс китчън в инстаграм. Не знам какво е очаквала, това не е истински ресторант, а тя продукт.

# 1 015
Аз харесвах Радка Булман в МШ и много се радвах, че спечели тогава

# 1 016
Андреа голямо оплакване от Хелс китчън в инстаграм. Не знам какво е очаквала, това не е истински ресторант, а тя продукт.

Аз не видях да се оплаква, явно е изтрила всичко. Вижда се само една снимка със симонка, която държи по една риба в ръка 😀

# 1 017
и в МШ Радка не беше нищо особено, а в случаите след МШ, когато е участвала в нещо, никога не е показвала нищо над ниво ученически стол.

# 1 018
  • София

Аз не видях да се оплаква, явно е изтрила всичко. Вижда се само една снимка със симонка, която държи по една риба в ръка 😀
Изтрила ги, бяха няколко сторита, намесвале и баща си, имаше и негова снимка, така че може и той да е поискал да ги махне.
Говореше заваляйки (мое мнение), оплака се, че чакали час и половина да получат ядене, то не било вкусно, нямало салфетка, която да си сложи "между краката". Имало спречкване между баща ѝ и Ангелов, който искал да му вземе телефона, Андреа се намесила и го издърпала. После Ангелов ги карал да чакат, за да се снима с нея, но не тя си тръгнала.

Явно, че има лоша организация, сигурно и бащата е искаш да снима нещо, което не трябва зрителите да виждат. Чак такива заявки какъв ресторант било това и как кракът ѝ повече нямало да стъпи там. Все едно за истински ресторант говори. 😁

# 1 019
За коя Андреа говорите?

Общи условия

Активация на акаунт