✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 1

• 45 795
  • 785
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Не знам кой е направил корекциите на Илиана, но си е оставил ръцете. А прическата я досъсипваше. И на мен ми направи впечатление, че буташе спортистите напред.

# 527
  • Bayern
Много искам да видя началния танц. Къде? Дайте едно рамо. Тук пуснахте  линк, къде ще качват епизодите, но дали пак няма видеото  да е достъпно само на територията на България?  Пък аз съм на друга територия Disappointed
Аз гледам от тук https://www.tubebg.com/169017/dancing-stars-20-02-2024-g , дано ги качват редовно епизодите ,че и аз не мога да гледам от сайта на БТВ...

# 528
Абсурд да танцуват един и същи танц цяла вечер. Фокстрот или валс до 12.20?
Ще се сринат на втория час рейтингово.

# 529
  • България

Тупарев, внимание!!!!!!!!!!

За догодина предлагам Наталито и Виктор за водещи!!!!!

Много добра идея! Аз препоръчвам водещи Филип Буков, Цитиридис, Чефо (ютюбъра) - някой приветлив около 30-те, който не е криндж и няма да се заяжда с журито.

Натали не ми е любимка, но е топ за водеща на такова шоу. Могат да поканят и Дияна Любенова.

# 530
Тино водещ, Тино!

# 531
Водещите са гола вода,но и участниците са много зле.Потенциал виждам в Щонова.Като се сетя Нети какво танци правеше,тези са много зле

# 532
На предните сезони не разделяха ли двойките на групи и всяка група танцуваше различен танц от останалите ?

Поведението на Краси Радков наистина не е подходящо за водещ на такова класно шоу.Моето предложение за ролята на водещ е Орлин Павлов,хубав мъж е,има стил и умее да се държи интелигентно пред публика.

# 533
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
радков и алекс са ужасно досадни
бих предпочела водещите да са по професионални
тази година тук водещите бяха Алфонсо Рибейро и Жулиет Хъф.  Един съвет погледнете те как се държат и бг водещите

# 534
О, да. Орлин Павлов щеше да е супер!

# 535
Мария, благодаря, но ...пак е само за БГ територия.
Рошле, твоя линк свърши работа! Йесссс!

# 536
Орлин Горанов също може да е водещ, справя се не лошо.

# 537
  • София
Орлин Горанов също може да е водещ, справя се не лошо.

Обаче води предаване по БНТ

# 538
  • Mediterraneo
Какво умувате толкова за подходящ водещ, така или иначе цял сезон ще се наслаждаваме на простотиите на Радков.

# 539
  • Берлин
За жалост

Общи условия

Активация на акаунт