АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 818
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Белл, цитатите са ги извадили рускините. Аз само ги отсях и преведох тези които си избрах.
Главния от Демона има много интересно лице. Заедно с КимЮ са в пълна хармония във всяко отношение, но когато е без нея ми изглежда дори по-малък от моя тийн, който е на 16г. и това е малко объркващо предвид факта, че не играе ученик. Но иначе е изразителен и въздействащ. Хареса ми много като актьор. Малолетното му лице ту ми харесва, ту не. Странно ми е мъж на почти 30г. да изглежда като хлапе на 14-15г.

С тийна се забавляваме да предсказваме какво ще се случи в Мозъчните разследвания до края на серията. Лошото е, че за сега сме все на едно мнение и не ни се получава спор като за сделка. Сега сме заложили предсказание за следващата - срамежливка ще дойде в съзнание като напълно нов човек. С нова визия и с ново поведение, защото пирона е отремонтирал срамежливия й мозък. Двойката на учения и детектива е много смешна и забавна и само шъткам на тийна да се смее по-тихо посред нощите.

# 451
  • Русе
https://www.bknewss.com/bktv
докато си търсех hometown cha-cha-cha попаднах на това, не са много сериалите, може и да е изоставен сайт. Но пък има 2 които съм си набелязала.
Ако не се лъжа, го мярнах или в Kdrama Fever, или Плейтуб. Със сигурност с бг-превод. Дори си мислех да го заложа за гледане.

# 452
Уинона какво е Кдрама февър - сайт за сериали? Да не е правоприемник на оня сайт, който го спряха преди година?

И едно пеещо демонче
https://youtu.be/NI3jf0z5fIM?si=bvSAhW_jQwqrToD7

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 19:48 от Рори72

# 453
....... преведен от Kdrama Fever. Досега не съм попадала на техен преведен сериал/филм. Има ли начин да се провери те какво превеждат и качват .........
https://www.facebook.com/p/Kdrama-Fever-100089989970112/
https://kdramafever.carrd.co/?fbclid=IwAR2wvHzUmYEe-J7TcD8v4iGdk … 1szRfKo#section03

# 454
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В полунощ почнаха да повтарят По моя начин. А Мозъчните разследвания ги повтарят на следващия ден от 11:30. Прайм таймът очевидно ще си остане само за турски заглавия, което е доста тъпо.

# 455
  • Русе

Честит празник, момичета!
Нека животът ви дари с това, което желае сърцето ви!

# 456

Честит празник!
Нека този ден бъде нежен, романтичен, мил, цветен, изпълнен с аромат на цветя и обич! Нека този ден все пак е различен от останалите, за да остави усещане за жена! И усещане за празник.

# 457
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честит празник и от мен! Hug
Да продължаваме да бъдем по-красивата, по-нежната и по-умната Wink част от човечеството. Two Hearts

Скрит текст:
Не съм се оплакала досега, ама лежа у нас с ковид от няколко дни. Надявам се вече да вървя към оправяне. Тъпо е, че всъщност в момента имам време за сериал, но всъщност нищо не ми се гледа.

# 458
Профи, силно виртуално гуш от мен. От сърце ти пожелавам бързо да пребориш гадината и да не ти останат "подаръци" от нея след това!

# 459
Честит празник! Да сте живи и здрави, много щастливи и винаги да се чувствате обичани и ценени. Heart

Профче, оздравявай Flowers Four Leaf Clover

Загледах Демона. Съвсем в началото съм, но дори и само заради скритите послания и цитатите подбрани от Рори чувствам, че ще ми хареса.

# 460
# 461
  • Русе
Профи, бързо и благополучно оздравяване и от мен! Виж всички цветя тук ( заедно с изпращачите), мисли цветно и позитивно и ще успееш!

# 462
Пак познахме. Срамежливка от Мозъчните разследвания се прероди съвсем точно според предвиденото. И визуално, и поведенчески. Всъщност сериалът се оказа много готин.
Очевидно сме прави, че родителите на доктора не са загинали в катастрофа и предполагаме, че психото в затвора е истинският му баща и е отговорен за смъртта на майка му.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 12:56 от Рори72

# 463
Честит празник, дами Flowers Bouquet.

Проф, в компанията на някой корейски хубавец се оздравява по-бързо smile3503. "Хващай" един за ушите и подкарвай някой негов сериал.

# 464
  • Варненска клюкарка
Честит празник мили момичета!

Проф, бързо да ти минава!

Марги, аз се канех да ти предложа кучешкия с Ча. Имаме училище но този път Чачолин е учител. Има забавно родово проклятие заради което млада учитуелка ще се забърка с него. Ча пак е леко темерут, но започва да се позаглежда по колежката. И е много красив Heart
И аз мисля чце Демонът ще ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт