Звездни компромати - 8 част!!!

• 27 242
  • 267
  •   1
Отговори
# 240
  • на село
Бритни пак изби рибата  tooth

# 241
ТУК има много за разглеждане. Някои вече са пускани, но тук са систематизирани  Mr. Green

# 242
Аз на Анджелина Джоли една компрометираща снимка не съм видяла...даже не мога да разбера защо пускат нейни снимки в тази тема Thinking...тази жена направо е върха...Винаги е на ниво ЯВНО Grinning
Абсолютно подкрепям!Страхотна жена.Добре,че не съм мъж,сън нямаше да спя заради нея!

# 243

кой е това Mr. Green

# 244
  • София
Дженифър Лопес

# 245
# 246
  • София

Фърджи

# 247

Камерън Диаз

Maй се е подмокрила..

М-да Sick

Миша Бартън:от пред добре..

но отзад....

и слабичките имат целулит:

# 248
Тони и Ева ще се женят през юли в Париж

Ето поканите за сватбата,много оргинални:

Парис има силикон вече?

Или още по-добри подплънки..

# 249
Сори, че пак тая жена. Ама как да не я пусне човек...

# 250
ако се сещате по едно време имаше едни снимки на Анджелина,пак й показваха ръцете,имаше точно такива изпъкнали вени като Сара и някой тук беше обяснил от какво се почучава това ,само че старост -нерадост вече не помня  newsm78
А Бритнито аз вече я съжалявам,явно преживява някаква вътрешна депресия,много почна да се дъни в последно време,не е нормално да изглежда толкова неадекватно...

# 251
А ботушките и на снимките в последните два поста, май са и любимите.

# 252
Жал ми е за Бритни, наистина не изглежда добре, но не само заради облеклото и килограмите в повече. А има толкова хубави деца. Гледах сайта с бебоците на известните - като поръчкови са, всичките са като ангелчета, да са им живи и здрави Heart Eyes

# 253
Тъкмо и аз това гледах  hahaha

# 254

Това е антижена Twisted Evil.
В колкото и дълбока депресия да съм изпаднала никога не бих се носила като парцалана, особено ако съм "бъкана" с пари.

Общи условия

Активация на акаунт