Тунис/Тема 3/

• 78 159
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Ние ще летим за Анталия на 28 и също не ми хареса часът на полета в 7 вечерта , но това е положението ,нямаме избор 😀

# 721
  • Варна
Знаят ли се часовете на полетите за "НОВА ГОДИНА 2025 В ТУНИС - 7 дни почивка с дъх на екзотика - полет от София" от 30.12.2024 на Абакс?

На сайта на летище София сам може да проверите, ето за 30 дек., ако това е вашият полет -

От сайта на Абакс, като с влезе на хотела от страницата на почивката, има секция "Програма", най-отдолу (нищо общо с инфото от сайта на летището):

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):
26.12 BUC875  София – Енфида    15:00 – 16:30
01.01 BUC876 Енфида – София    20:20 – 00:00+1

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 11:55 от Plamen Petrov 739057

# 722
  • Пловдив
В сайта на агенциите може да пише всичко.По важно е разписанието на летището.Не ,че и там може да няма закъснение.Но с годините съм се убедила,че това е достоверното разписание.

# 723
  • Бургас
Знаят ли се часовете на полетите за "НОВА ГОДИНА 2025 В ТУНИС - 7 дни почивка с дъх на екзотика - полет от София" от 30.12.2024 на Абакс?

На сайта на летище София сам може да проверите, ето за 30 дек., ако това е вашият полет -

От сайта на Абакс, като с влезе на хотела от страницата на почивката, има секция "Програма", най-отдолу (нищо общо с инфото от сайта на летището):

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):
26.12 BUC875  София – Енфида    15:00 – 16:30
01.01 BUC876 Енфида – София    20:20 – 00:00+1

Тук и датите и номера на полета е различен, може би от там идва разликата.

# 724
Може ли координати на агенция

# 725
  • Beyond the Frontiers
Абакс обявиха, че добавят още два хотела към концепцията си Симба Клуб - Marhaba club и Occidental Marhaba - в Сус.
Освен тях си остават и Nozha Beach и Sentido Marillia.

За хора, които не говорят езици и се притесняват в чужбина, са добър вариант.

# 726
Здравейте. Може ли мнение за хотел Riadh palms beach and spa, Сус. Някой, който е ходил, защото много противоречиви мнения има за този хотел, а май на него съм се спряла, като по-бюджетен.

# 727
На връщане се срещнахме с друго почиващи, които бях в този хотел и не бяха доволни изобщо. Дали това, че беше края на сезона е оказало влияние не знам, беше средата на октомври.
И няколки дни по-късно тук се писа, че хотелът се затваря и местят последните гости в други хотели.

Прочетете мнението ми #691 страница 47 за избора на хотел.

# 728
  • Beyond the Frontiers
Здравейте. Може ли мнение за хотел Riadh palms beach and spa, Сус. Някой, който е ходил, защото много противоречиви мнения има за този хотел, а май на него съм се спряла, като по-бюджетен.
Не е нещо уау. Твърдо 4*.
Най-голям плюс му е местоположението. Аз препоръчвам стая с изглед море. От високите етажи е чуден изгледът.
Компактен хотел, зелена територия, активна анимация.

Стаите море са ремонтирани. Това беше основен минус, но честно казано в момента в това отношение в момента са доста добре.

Чела съм оплаквания за храната. Лично на мен пък ми хареса.

Ако някой очаква лукс или търси all inclusive като в Турция, това не е неговото място. Цената стартира от около 780 лв. на човек.

# 729
  • София
Здравейте, чувам и чета много различни мнения за Тунис. Досега ходим винаги в Гърция, но искам идващото лято да сменим дестинацията.Оглеждам се за оферти в Тунис, но понеже сме с две деца се притеснявам за хигиена и чревни вируси. Има ли някой наблюдения дали често се случва деца да хващат чревни вируси в Тунис? Има ли адекватна медицинска помощ там ? Видях, че няколко човека са питали подобен въпрос, но отговор не открих ....

# 730
  • Beyond the Frontiers
Няма държава, за която да не съм виждала този въпрос.

Туристите пътуват с медицинска застраховка. Който желае може да си направи и сам такава с желано покритие и екстри.
Туристите се лекуват в частни болници.

# 731
  • Варна и...духом на Босфора
От личен опит с български,немски и английски туристи в болниците в Хамамет,Дуз,Кебили- и Джерба,и от болницата/ университет MHH- Хановер съм изключително впечатлена от професионализма и компетентността на тунизийските лекари и медицински специалисти!
И най - важното - изключително точни диагностици!

От нашите деца- до 12 г. за цяло лято само две имаха неразположение/- не говорим за чревни инфекции/.

Да,има адекватна и навременна медицинска помощ.
Допълвам Галактик,че може да си направите лично за по- голяма сума и покритие.
При един мой турист сумата от застраховката не стигна за лечение в частната клиника.

# 732
Здравейте! Може ли някой да ми даде информация за El Ksar Resort and Thalasso Standard - ТУНИС, СУС?
Благодаря предварително!

Допълвам за тези, които се интересуват от "НОВА ГОДИНА 2025 В ТУНИС - 7 дни почивка с дъх на екзотика" на Абакс, че някои от екскурзиите няма да се състоят и връщат предварително платените суми.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 12:53 от MoSt new

# 733
  • Beyond the Frontiers
Силно препоръчвам да изберете друг хотел.

# 734
Здравейте момичета , търсих в темите назад , но открих само момичета , които споделят че са резервирали в 𝙎𝙚𝙖𝙗𝙚𝙡 𝙍𝙮𝙢 𝘽𝙚𝙖𝙘𝙝 на остров Джерба . Ако може отзиви ? Плажът как е ? Ресторант и въобще доволни ли сте ?
Миналата година бяхме в Iberostar averroes и на мен ми хареса .
Ако Seabel е на подобно ниво , направо ще резервирам .
Благодаря и весели и здрави празници на всички ! Flowers Evergreen Tree

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 14:06 от Maybe

Общи условия

Активация на акаунт