Тунис/Тема 3/

• 78 137
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Сега се спрях на Vincci Saphir Palace and Spa. Но не откривам никакви отзиви от българи.  Моля за мнения.
Четох отзивите за хотела, не е добър, стара и неподдържана сграда и стаи, пресича се главен път , за да се стигне до плажа, лоша храна. Позната от ТА го потвърди, не отговарял на петте звезди, а на три.

# 751
  • Beyond the Frontiers
Абе не е 3*, ама не е и 5*.
Зависи на каква цена го взима все пак човек.

# 752
Миналата Нова година бяхме в “Iberostar diar el Andalous” с Абакс.Купонът започна в 18:00 часа в лоби бара,след това в ресторанта и след полунощ продължи отново в лоби бара до около 5,6 сутринта .Аз за първи път присъствам на толкова дълго празненство.Относно тоалетите,няма дрескод.Имаше хора официално облечени, имаше и такива по джапанки за плаж.Почиващите бяха основно френско,немско и английскоговорещи .Само аз и сестра ми бяхме бг.Прекрасен купон с много музика за всички вкусове,танци ,забавления…Но класата на хотела е от голямо значение.Имаше хора от групата ,които бяха отседнали в други два хотела -4и 5 зв.и не бяха доволни от НГ вечеря и програма..Така че за облеклото не се притеснявайте!

# 753
Здравейте, бихте ли изказали мнение за тези хотели:
Medina Solaria & Thalasso
Lella Baya & Thalasso Hotel
Vincci Marillia
За двама възрастни и един младеж на 13 години става на въпрос

# 754
  • Beyond the Frontiers
Различно ниво са. Lella Baya бих го изключила.

# 755
Благодаря Ви Galactic.А останалите два
  MEDINA SOLARIA & THALASSO и  Sentido Vincci Marillia Lux   заслужава ли си да се резервират.Като качество на стаите, храната и хигиената как са Или да предложите вие ако е възможно нещо за края на юни ,

# 756
Моля някой да пусне нова тема.

# 757
Заповядайте в новата тема за Тунис:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1726463.new#new

Общи условия

Активация на акаунт