Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 188 086
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 270
Милица беше много приятно момиче (с добро образование), което при смущение пускаше колоратурното сопрано
Извън това, свенлив и честен човек

# 271
Милица ,изобщо не ми изглеждаше свенлива - не мога да забравя  нейният танц .

# 272
Милица ми се видя странна, но мисля, че просто е експанзивна и много емоционална и не умее да си сдържа емоциите. Иначе ми изглежда като чист човек с голямо сърце. За мен нейното излизане от къщата и това на Елисавета бяха най-достойните във втори сезон.

# 273
  • София

Варненката монетизира. Simple Smile
10К поседователи, а предаването даже не е започнало.
Мъжка ръка, червени рози……

И кахърен Сашко:

Много самотен на Св. Валентин….. миличкият…. Да се почва това предаване, да се свършва, че да си върне живота обратно.

# 274
  • Melmak
Милица си беше крийпи, изглеждаше като тези, които излязат на една среща с мъж и после се обсебват от него. След 1-2 срещи и вече ходи да избира сватбена рокля. Такива жени не харесвам.

# 275
Милица беше много приятно момиче (с добро образование), което при смущение пускаше колоратурното сопрано
Извън това, свенлив и честен човек
Да не визираш Ивелина? За образованието на Милица не е ставало дума, а за колоратурно сопрано - съвсем. Тя режеше луканки и подаряваше обливки.

# 276
Маги Томова има ли дете и тя? Има коледна снимка с едно момиченце и се чудех дали е нейно.

# 277
Babri, влизането на Елисавета е било достойно? Сериозно ли?

# 278
  • София
Излизането. Simple Smile
Елисавета изобщо нямаше място в предаването, ама всеки има право да се излага както може.

# 279
Моя грешка,извинявам се. Помислих,че сме гледали различни сезони 😀😀

# 280
Елисавета е изключително неприятно същество. Не видях при нея нищо достойно. Но влизане, ни излизане, ни безконечното злобеене. Не беше забавна, не беше приятна, не беше достойна, не беше нормална

# 281
Излизането й, Камий. Не рева, не се тръшка, отиде, подаде му ръка и си тръгна като пич. Нямаше драми, нямаше сцени, сълзи и сополи. На мен ми хареса.

# 282
  • София
Точно пък Елисавета се фръцна на излизане. Най-тъпото напускане беше нейното. За двата сезона. И в третия едва ли някой ще я бие.

Никоя не е ревала и не се е тръшкала когато е оставала без роза. Та оставаше баш пък Елисавета да го направи. Дето даже до индивидуална среща не додраска. Simple Smile

# 283
😃😃😃
Ама тя Елисавета нямаше никакви мераци към него, как е трябвало да излезе? Голям пич, няма що! Не знам как изобщо някой може да я превъзнася. Изключително злобна и долна жена.

# 284
Абе противно създание си беше Елисавета, но излизането ѝ беше много яко. И точно тогава се сещам, че имаше нещо нечестно, заради ревовете и цивренето на Пламена я изгони тоя. Тя само дето не го тупна по гърба на излизане, нещо като - не си много в час кво стана, ама аре, чао, като си казал Joy

Общи условия

Активация на акаунт