Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 188 050
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Само за мен ли до момента общото впечатление за момите е, че са леко простовати като изказ?

# 706
Колко годишна е таз последната мома ?
24

# 707
Такива ли са днешните девойки?! Напористи, да не кажа по- силни думи. Те му се предлагат на първата минута.
Аз ли съм ретро или светът е полудял?
Дааа, значи ретрото ставаме вече две! А иначе колкото и силни да са думите, май все ще са слаби предвид хората и ситуацията!

# 708
  • Street of Dreams
Боже, не знаех че още се носят екстеншъни! 🙈

# 709
  • Paris
Трагично положение. То на комедийно шоу започна да прилича…

# 710
99 процента от момите ще се окажат с нови зъби и устни. и фъфлещи.

# 711
Поне не са му връчили още някой чифт Wink
Този ерген е гнуслив, няма да ги вземе.

# 712
Само за мен ли до момента общото впечатление за момите е, че са леко простовати като изказ?
Е, членове на МЕНСА едва ли ще идат в това шоО 😂

# 713
Леле, само аз ли не видях нито една напълно нормална дотук? На всички като че ли им хлопа поне по една дъска от дюшемето! Дано да не съм права!
Еми че как, коя нормална жена ще влезе в това предаване. Година по-късно се чудя как Елена се беше навила да влезе в предаването.

# 714
Много забавно ми е да разглеждам профилите на девойките в Инстаграм, от официалния профил са ги отбелязали. Играли са яко филтрите, разликата между снимките и реалността при някои е комична.

# 715
Трагично положение. То на комедийно шоу започна да прилича…
Плавно преминаващо към фрийк шоу.

# 716
  • Варна
Е, членове на МЕНСА едва ли ще идат в това шоО 😂

Даже Габи от предния сезон сякаш звучеше по-добре като изказ пред тези.....

# 717
Здравейте, тъкмо се чудех кога ще влезе Васка - "официално" и тя взе да си сваля екипчето. Васка, фармацевт

# 718
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тая Теа ми носи вайба на Венета от първи сезон - проста, пълна кукувица и явно предпочита да си пийне, отколкото да си говори с ергена.
Иначе дотук момите са доста глуповати и със завидно самочувствие, право пропорционално на напомпаните устни. Пак започва да ми дожалява за Ергенчето, въпреки че се бях зарекла да не повтарям грешката от миналата година, когато също ми беше жал за Евгени в началото, а после се оказа, че не е имало никаква нужда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 719
Айде още една във филма Joy
Двете сестри се запознаха и до момента крият, че са такива. Интересно докога?

Кои са двете сестри?

Общи условия

Активация на акаунт