Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 406
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 840
има нормални момичета, просто те никога не биха влезнали в подобно предаване.
То и тези предполагам извън предаването са леко по-нормални.
Мм не съм сигурна, особено за някои от тях. Ако са толкова агресивни и самопредлагащи се тук, едва ли навън на по-различни.

# 841
Съжалявам, но Йоана изобщо не мога да я причисля към красавиците. Ниски вежди, големичък нос, остра брадичка..

# 842
  • София
Шермин наистина ли е еврейка? Името ми е малко съмнително. Според гугъл е арабско и значи свенливост.
Анна Шермин Метушева и е името в инстаграм. Много обработени снимки качва.

Барбара доста заядлива.

Йоана ми изглежда 35+. Ергена не я хареса.

# 843
Lady A, не с лошо, някои сме мъжки майки с ергени за женене. Представи си гърчовете на душата ми, бъди снизходителна...
Не е с лошо, а с тъжно ! И аз съм на същия хал като теб и съм направо ужасена! Мъча се да преглътна истината, ама много ми пресяда! Няма смисъл от сладки лъжи и снизхождение-истината боли и това си е! Освен да си плюем в пазвата, да не ни стига, друго не ни остава! 😉

# 844
Кои били сестри?

# 845
  • Street of Dreams
Много ми е приятна позитивната нагласа на Ергена, сякаш наистина е отворен към тях.

# 846
  • София
Дотук най-симпатични външно са ми Васка, Надя и Валерия. Шермин изглежда гротескно с тази горна устна до носа, точно като клонинг на Габи от миналия сезон. И на нея всички й завиждат, защото е неотразима. Joy
Йоана пък изглежда много по-възрастна от 25-те си години, спокойно бих могла да й дам 35 от въздуха.
Сестрите докога ще се правят на умрели лисици?

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 23:11 от Reinа

# 847
Тази Габи сестрата на Пам ли е?. Нищо общо с Инстаграм.

# 848
Памела виждала другите като клонинги Joy

# 849
Памела прилича на Елвира.

# 850
  • София
Памела ако се задържи ще излезе двойна.
Само нещо дъвче и примлясква.

# 851
  • София
Кои са сестри? Струва ми се, че са Памела и бившата плувкиня, не й запомних името.

# 852
Кои са сестри? Струва ми се, че са Памела и бившата плувкиня, не й запомних името.
Да, те трябва да са

# 853
  • Разпиляна във въображението
Барбара ми напомня на Айлин.

# 854

Памела и плувкинята - Габриела Иванова

Общи условия

Активация на акаунт