Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 385
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Шармин по маниер на говорене ми напомня на Мони от сезон 2

# 901
Почнаха да дърпат спагетата с Валерия рано-рано Joy

# 902
Отпуснат е Сашко, добре се справя.

# 903
Тази карта със съжалението се надявах да не минава много много пред този Ерген, но май и той ще е много "състрадателен"... Очаквам отново "лична драма" да е редовна рубрика на срещите.

# 904
Тоз' Сашко в лицето иди, дойди - има чар като се усмихне. Ма това женствено тяло разваля всякаква обаятелност за мен Sad

# 905
"Браво"  на Алекс .Никакво отношение не взе за прекъсването-мълчи си и остави Киара да се оправя..
Защото те влизат в ролята на мъж, канят го, свалят го, бият се за него, а той в пасивната роля....

На мен ми е смотано ..Толкова ли не можа да каже учтиво:"Извинявай само да довършим разговора" или нещо от сорта .

# 906
Ъъ, Мони се казваше, сетих се! Та Шермин прилича на Мони 1:1

# 907
Миналата година пак на два пъти влизаха, нали?

# 908
Шермин ми е фаворитка! Тамън се бях притеснила, че само нормални са там.
Искрено се притеснявам, че почти няма нормални - то джуки, екстеншъни, беден речник, повъхностност. Бедният ерген ...

# 909
И Виктор целуваше от първата вечер и то баш Люса Joy Да, тъпо беше мълчанието, когато искаха да ги прекъснат.

# 910
Тази е Валерия, миналогодишната - и тя Валерия. И двете напористи до небето. В момента направо имам... дежавю!

# 911
Чакам да видя Нани. Дано е глътка свеж въздух!
Васка ми хареса!
Йоана също, но не бих и дала 25г.,изглежда по-голяма и той не се впечатли от нея.

# 912
Миналата година пак на два пъти влизаха, нали?
Не.

# 913
Васка и той я хареса. Може ли Йоана да му е сестра?

# 914
На външен вид млади жени, а държание като хормонални тинейджърки.. защо поне веднъж да ни изненадат и да отиде една интелигентна, уверена в себе си жена с чаровна усмивка - няма нищо по-привлекателно от такава комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт