Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 514
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 945
Започнаха да ни правят "намеци" БТВ.. Те не знаят какви сме детективи в този форум. 😎

# 946
"Не знам дали мога да казвам неща от външният свят" 🤦‍♂️ Тук "Игри на волята" стана

# 947
Какъв контраст между двете сестри. Габриела се държа съвсем естествено и обрано и смятам, че има мозък. А Памела е куха и лигава силиконка.
Алек има хубава усмивка, но малко глуповата излиза.

# 948
Памела няма ринопластика. Има правени устни и силикон от миналата година. Сестра ѝ има ринопластика, а ако Алек я беше видял преди нея … не знам дали щеше да я покани първа с него на диванчето. Grin
Връщам си думите назад - и двете са ми еднакво антипатични. Впечатленията ми от Памела бяха съвсееем други. Станала е адски лигава и превзета.

# 949
  • София-Лагера
Памела е куха лейка 🤣🤣🤣

# 950
"И всички си гърдите едно голямо женско царство"... 😁Много е увлечен в романтиката.

# 951
# 952
Памела визуално ми е като ранната Глория. Ту се превзема, ту се отпуска и е естествена.

# 953
Плувкинята ми е по-симпатична, въпреки джуките има една идея по-естествено излъчване, докато сестра ѝ с това инфантилно гласче "АМИИИИИИИ....." Rolling EyesUnamused
'Сладуранка' била.

Засега Васка ми е симпатична, Екатерина и Габриела.
Много антипатична ми е Валерия, дори по-неприятна от Теа и Шърмаяни Grin

В сайта на БТВ участничките изброени засега са само 13...защо не показаха и останалите как влизат?

# 954
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Егати кринджавия "разговор", това момиче Памела май беше сама си се смее като няма какво да каже, все едно гледам държане на 15 годишна тийнка.

# 955
Кога ще влязат другите

# 956
  • варненка от София
Имам чувството, че във всички се е вселила Айлин и всички мяукат.

# 957
Алек нещо не е the sharpest knife in the drawer.

# 958
  • тук и там
Ау, Памела бълва глупости на килограм..Сестра и ми хареса повече.Тази голяма лигла се оказа.

# 959
С какво е успяла Памела, че плаши мъжете ?

Общи условия

Активация на акаунт