Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 390
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 065
Лека и до утрешния цирк компания! Гледайте да не сънувате много кошмари.

# 1 066
Ужас на ужасите са тези моми, които утре ще влезнат особено това момиче с червеното червило и големият нос. Аз се стреснах 🙈
Ами трябва да сме политкоректни, ромките също имат право да се излагат здраво.

# 1 067
  • Leeds, UK
Малее, какви са тези крокозъбели дет ги дадоха накрая?! Днес гледах на трезво епизода, ама утре със сигурност ще съм на вино.
Аз на два пъти си сипах тая вечер, хем не бяха най-големите уроди, пък от утре вечер официално ще мина в графа “алкохолик”😁

# 1 068
  • София
Много семпли интелектуално момичета влязоха тази вечер:
"Идва ли някого?", "Идва нова змия към кошера" Rolling Eyes
А утре ще влязат и крокозъбелите, към които нямам очаквания да са много по-умни. И, разбира се, скандалите започват веднага, на минутата. Всяка година изпадам в един и същи ступор и недоумение как е възможно толкова пък да нямат минимално възпитание, че не успяват да запазят добрия тон за повече от час.

# 1 069
Лека и до утрешния цирк компания! Гледайте да не сънувате много кошмари.
А, лека... След пожеланието на президента пò горе, хич няма да е лека! 👹

Аз пък съм в ступор от безсилието на екипа! То три сезона едно и също, ама просто разлика няма! Даже визуално се стараят да се повтарят.

# 1 070

Синхроните в първи епизод.

# 1 071
И най-тъжното е, че повечето момичета сами са се издокарали до тази умопомрачителна визия, постигната с безброй корекции и разкрасителни процедури. Аз съм в пълен потрес!

# 1 072
Момичетата от миналия сезон бяха най-хубави.

# 1 073
Все едно са имали записани часове за разкрасителни процедури, но никоя от тях не е отишла 🫠

# 1 074
Втората партида наистина е потресаваща Simple Smile Буквално са го взели за солнопробен сеир.
В тази Маги нищо кой знае какво не откривам, много любопитно как ще го привлече

# 1 075
  • Варна
Момичетата от миналия сезон бяха най-хубави.

И най-нормални и с естествено поведение.

# 1 076
От разговорите на диванчето най-голямо впечатление ми направи...Алек JoyJoyJoy
Опотва се да говори за нещо с всяка, изслупва ги и интересно, че намира какво положително да каже за всяка, без то да бъде - много мило. Ясно е, че на половината им се забавлява и ги гледа на тях като на експеримент, но определено се старае много.

Утре ще е лудницааааааааа Laughing

# 1 077
Днес гледах на трезво епизода, ама утре със сигурност ще съм на вино.
По-скоро нещо 40%-тово.

# 1 078
Наистина подборът тази година е ужасен. Една класна дама няма, нито едно естествено и нормално момиче. В миналия сезон, повечето момичета бяха естествени. Имаше и интелигентни. Сега просто...
Да не говорим, че не видях една добре гримирана и с хубава прическа. Сами ли са ги правили... Не искам да говоря срещу други жени, но...очаквах да гледам готини и приятни мацки тук там.

# 1 079

Хахаа супер странен първи епизод. Бях забравила е какво е усещането да се гледат визитките.

За мен Алек добре се представи и както казаха по - нагоре опита се да каже на всяка по нещо хубаво и вежливо.

Общи условия

Активация на акаунт