Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 922
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 835
Логистика и транспорт не са едно и също нещо все пак, макар че често са свързани.

Ако трябва да бъдем достатъчно детайлни  - транспорта е част от логистиката.

И апропо, за онези, които бъркат или слагат в кюпа камиони, транспорт и логистиката, индустриалната схема е следната :

Логистиката обединява класически транспортни услуги, складиране, изплзване на транспортни машини, както и подсигуряването на складове и складови бази, за снадбяване с нужни и критични за снадбяване компоненти .

Тази специалност и работа са доста разпространени в Западна Европа -  ама доста !!!!

# 2 836
Тук пише че се занимават и с производство
https://www.biznes-katalog.bg/%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1% … BC%D0%B03943.html

# 2 837
  • Sofia
Тази Шермин т.е Ана си е чиста туркиня, в момента приятелка на Нора Недкова с която се пише,.че заработват заедно в Дубай

# 2 838
Не е новина това, има нейни голи снимки навсякъде. Поредната, коята вместо да използва потенциала си, се окепазва с разни процедури с идеята да си намери спонсор. Ама по възможност не само богат, а и хубав. И млад. И умен. И джентълмен. И да не ѝ изневерява. И да я води насам-натам. Всъщност, всичко да дава и нищо да не иска в замяна. Ще падне от високо, ама още не го осъзнава…

# 2 839
Нормално щом движи с Нора Недкова. Не съм се и съмнявала. То е ясно, че Норчето няма от къде другаде да има тоя стандарт.

# 2 840
Айде пак… не ми било Израел, най ми било Дубай. То и на децата вече е ясно жени с тази визия какво правят в Дубай. Явно обаче му се вика “международен модел”. На мен тази квота участнички ми е особено нелюбима. Иска ми се бързо-бързо да излезе, но едва ли…

# 2 841
Като участник е горе-долу интересна и има някаква нотка на интелект в нея, но на всички ни е ясна като бял ден. Като Мони миналата година… Едно, че и тя се изказваше за “лелките” на 30 също като Шермин, второ че толкова почна да се опитва да се изкара умна и непорочна, че изказванията ѝ дойдоха в повече на зрителите. На всички им писна момиче, на което му пъхат бакшиши в сутиена, да чете морал. И я изритаха.

# 2 842
Шермин не ми хареса, че няколко пъти натърти на това , което Теа каза, а видя, че и е ндеудобно .
Иначе на мен визуално ми харесва повече от Мони.

# 2 843
  • София
Шермин на колко години казаха че е?

# 2 844
Не че съм на страната на "младите" срещу "старите", ама 44 годишната кандидатка ми е по неестествена от всичките корекции по момите. 16 години разлика с Алек, нали така?

# 2 845
Май 27 нещо такова .

# 2 846
Шерминката е ясно, че е държанка на някой, който работи в Дубай. На повечето клипове, които е снимала, се вижда дебел мъжки космат крак. В едно видео се вижда и лицето му - чичак с дебел врат.

# 2 847
Шермин каза, че е на 26, мисля.

Лейди, далеч съм от мисълта, че 44-годишната кандидатка е там за ергена. Ако си изиграе картите правилно като психолог, ще стои отстрани, ще анализира, ще изслушва момичетата, ще им дава насоки - и ще привлече клиенти за частния си бизнес.

# 2 848
За съжаление  , аз залагам , че или ще е много невзрачна , или ще се изложи.

# 2 849
  • София
Ще я видим психоложката.
Самото и влизане говори за неадекватност, лоша преценка, грешна самооценка…не знам как това привлича клиенти

Общи условия

Активация на акаунт