Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 927
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 820
Тя беше постнала, че отдавна не е психолог и май дори вече не е в Кюстендил. Поредната режисирана визитка.

Изобщо, предаването сега почна, а го изловихме в сума ти лъжи… Най-вече за професиите на участничките. Финансовата директорка била по-скоро HR, психоложката Христиана не се знае какво прави, маркетинг специалистът Памела всъщност има салон и работи там… Валерия уж преди 1 година почнала да моделства, ама всъщност са по-скоро 10. Кой забравям…

според Линкедин Надежда е безработна още преди предаването. А в Гърция всъщност е работила в някакъв хотел Stella в Тасос. Предполагам този: https://www.stella-hotel.com/en/

# 2 821
Сигурно е хотелът на бившия ѝ мъж.

Тя има салон за красота, а я бяха представили като HR, мисля.

# 2 822
  • София
Бизнеса не им е малък на хората, нищо че не са водещи в бранша. Все пак няма нужда да обезценяваме всичко, самата база и камионите като стойност не са никак малко.
Едва ли им е нисък стандарта на хората, нищо че не могат да се мерят с Биомета.

# 2 823
Алек във визитката си каза, че иска да се конкурира с баща си и затова трябва да има поне 5 деца 😃 Съветвам го да взима Надежда и така ще е с едно напред, остават 4 до изравняване на резултата

# 2 824
Засега сценарият е много тъп. Срещи насаме, туй онуй....скука. През останалото време момите се наливат с алкохол и се заяждат една с друга.

# 2 825
Аз лично току що научих коя е фирмата, така че тепърва ще правя рисърч коя е, що е..нищо не ми говори.
Та нито омаловажавам, нито превъзнасям..просто защото ми е бяло петно...

Но успешна за мен значи да е печеливша...и то над средното ниво.
Иначе е просто работеща, фирма...

# 2 826
Ако камионите са техни, а не на лизинг. 😁

Иначе си представям разговорите между продуценти и участнички.

Кандидатка: “Мии, аз съм Пенка. Родена съм през 1981-ва. Ъъъъ, завършЕла съм гимназия с туризъм, после 2 години работих на каса в “Адидас” у мола, ама ми писна̀… Сега не работя, развивам си Инстаграма…”

Продуцент: “Ясно. Пенка. 23 годишна. Туристически и спортен предприемач.” 😁

Скрит текст:
П.С. Да не се приема като обида за работещите в мола, тежка работа си е, затова кифлите не оцеляват там. 😁

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 19:11 от Lilly_85

# 2 827
То това е шоуто. Нищо по-добро не се очаква. Смела мечта е все пак акцента да бъде върху срещите, а не върху пиянските женски скандали.

Засега сценарият е много тъп. Срещи насаме, туй онуй....скука. През останалото време момите се наливат с алкохол и се заяждат една с друга.

# 2 828
Бизнеса не им е малък на хората, нищо че не са водещи в бранша. Все пак няма нужда да обезценяваме всичко, самата база и камионите като стойност не са никак малко.
Едва ли им е нисък стандарта на хората, нищо че не могат да се мерят с Биомета.
Всъщност Алекс е най-перспективен в сравнение със застаряващият модел Виктор и музикантът Евгени, който от години няма турнета(като изключим това в БГ).

Работи си, помага на баща си, един ден ще наследи бизнеса.

# 2 829
Много ясно, че от екипа ще ги "излъскат" момите (че и ергена) до безкрай. Нали на зрителя трябва да му е интересно. Това първо. Второ - по стара телевизионна традиция, ни един ТВ герой не бива да е relatable или с думи прости човек от народа. Трябва да има винаги ореол на специалност.

Иначе за фирмата - това, че в БГ мама не са я чували, не значи, че е незначителна. Все едно тук сте събрали едни видни специалисти по транспорт, дето цял живот с това се занимавате, и сега за първи път чувате за фирмата на Младенови. Може би в бранша си ги знаят и работят с тях. Тук не сме никакъв критерий Simple Smile

Алек си каза, че има интерес към музиката, логично е да напира за шоу бизнеса. Логично е и че може да си позволи да отсъства от работа за месец-два. Кой друг, ако не детето на собственика може да си бие камшика от работа за толкова време Smile

# 2 830
4 ли каза Наум, че хвърчат следващият епизод ? Нещо такова ми се върти в главата, че обяви, че розите са доста по-малко ?

Предположения ?

# 2 831
Логистика и транспорт не са едно и също нещо все пак, макар че често са свързани.

Фирмата очевидно е успешна в сферата си, 2 милиона оборот не са малко. Но както се каза, оборотът не прави собствениците ѝ милионери. Дори някой да е милионер, то това е баща му, а Алек спада към категория “милионерско синче”.

Което впрочем изобщо не би отблъснално разни Шерминки и тем подобни, на тях им е все тая откъде идват парите.

# 2 832
Абе Витя му се получиха нещата в шоубизнеса. Предвид, че няма никакви таланти. Да, застаряващ е, обаче нон стоп е по тв от 2 години. Не му умаловажавам успеха. Наскоро мернах статия, че не можеш са трае прякора Виктор Ергена, звучал му селски 😃
Евгени се скри след шоуто, според мен дълбоко разочарован от популярността си. Той си е музикант и ще продължава да си работи като такъв, но под очакваната от него популярност.
Алек ще се понапъне според мен в шоубизнеса, но ще е еднодневка. После ще си гледа бизнеса и толкова.

# 2 833
В Надкаст казаха, че Алекс е хипи по душа, което е имало расти. Та, нищо чудно, да не е много навътре в семейния бизнес и да има достатъчно свободно време.

# 2 834
Шармант не знам в кого се цели тука. Нали в Израел с такива мулти мега гига милионери е излизала, че нивото в Бг за нея е доста ограничено. И не пропусна да сподели на Алек, той не пропусна да се възмути.
Накрая ще излезе, че и тя като Ало Габи…

Общи условия

Активация на акаунт