Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 931
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 805
Коя е па тая успешна фирма, дето троши милиони, пък никой не я е чувАл Joy
Дэржи се в тайна и не се споменава името й..слОчаеност?...не мислА Grinning

# 2 806
Тя беше постнала, че отдавна не е психолог и май дори вече не е в Кюстендил. Поредната режисирана визитка.

Изобщо, предаването сега почна, а го изловихме в сума ти лъжи… Най-вече за професиите на участничките. Финансовата директорка била по-скоро HR, психоложката Христиана не се знае какво прави, маркетинг специалистът Памела всъщност има салон и работи там… Валерия уж преди 1 година почнала да моделства, ама всъщност са по-скоро 10. Кой забравям…

А възрастово ? Как се казваше онази с късите крака, която пише книга / сценарии ли беше ? Има синапено лице, в следствие от силно акне, а сега май е гримьорка.
Тя се е писала на 27.
Моля ????
Айде, НЕ НАМ пише на Руски паметник.....

# 2 807
За годините не знам, но в 1-ви сезон имаше една такава. Била на 24, обаче на “Мис Плеймейт 2016” също се е представила на 24. През 2010-та сигурно е била на 21. 😁

# 2 808
Всичките тези дами, които въздишат по сините очи на Алек да не се окажат неприятно изненадани, ако той всъщност не е издънка на богата фамилия и е ....човек без професия и без стабилни доходи например. Чисто хипотетично разсъждавам, даже би било доста поучително - давам идея на сценаристите. Бас държа, че чувствата ще се изпарят мигновено и сините му очи вече няма да имат значение...

# 2 809
Коя е па тая успешна фирма, дето троши милиони, пък никой не я е чувАл Joy
Дэржи се в тайна и не се споменава името й..слОчаеност?...не мислА Grinning

Колкото е директор, толкова е и син на Ст. Младенов. Satisfied

# 2 810
Алексей е името на баща му, който е едноличен собственик на капитала на дружеството. Гледах отчетите и към 2022г. оборотът им беше 2 млн.лв. До 2020 г. Алек е представен като търговски директор. Предполагам, че ще наследи бизнеса на бащата, но човекът може да не му има доверие все още, за да му предостави пълната власт. Обяснимо Grinning
Не са супер известни, не са и лидери на пазара, но със сигурност не са без възможности. Дали са маши на някого - не знам.

# 2 811
Някои от вас вероятно ще си спомнят снимката на милионерското синче с торбичката от кой хипермаркет беше, по халат и джапанки в снега... Единствената прилика с това момче сега е само усмивката, същата си беше, поне тя не може да се сбърка .Laughing

ПП. Защо синът се представя с "титлата" на бащата, за тежест ли или...

# 2 812
Значи има нещо за милиони и камиони, обаче не ми било печалба, най ми било оборот. Типично преекспониране за шоото.
Според мен Алек също е отишъл, за да търси изяви в шоубизнеса 😃

# 2 813
Със сигурност има апетити към шоу бизнеса Алек щом се е настанил в това шоу. Ей каква е тази мания да те дават по телевизора. 😁 Явно е толкоз сериозен бизнесмен щом си губи времето тук и го вълнува славата.

# 2 814
Оборот от 2 млн лева не значи, че семейството са милионери или че живеят като такива. 😁

Компанията е Фригос-ЕК ООД.

# 2 815
Предполагам баща му не е във възторг. Намекнаха вече за драма в сезона. То и да не бяха намекнали, едва ли има доволни бащи от такова занимание като Ергена 😃
Интересно колко ли от другите наследници на Младенов старши са в семейния бизнес.
Иначе мама Алек изглежда блага жена.

# 2 816
Припомнете ми, Алек(с) каза на една от момите, че са 4 деца ( или 5 , не помня), но само той е от тази майка и този баща? Или греша?

# 2 817
По мой спомен е, че са 5: 2ма братя и 3 сестри, само Алек е общо дете за двамата родители.

# 2 818
Хе? Никъде досега не написах, че са милионери. Мисля, че и Орхан Мурад вече видя, че всичко е силно преувеличено - от биография на кандидатките, та до житие и битие на ергена.
Постът ми не беше насочен към теб, в други постове все още се споменаваше думичката “милионер”. 😁

# 2 819
  • София
Айлин май най-много разви инфлуенсърството след предаването.
От техния сезон със сигурност. Донесло и е допълнителни моделки ангажименти. Почти няма бг сайт за дрехи, който да не я ползва за модел.
Но не всяка успява, сещам се за Боряна например, която много се напъва, навсякъде обяснява че с това иска да се занимава и… доста е назад с материала.

Общи условия

Активация на акаунт