Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 977
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 790
Да кажа и аз след първите 2 серии от цирка. Харесва ми естественото държане на Алекс, това че комуникира добре, но и това как тънко бъзика някои от момите. Техният подбор е потресаващ, което говори, че той не е влязъл да търси каквото и да било. Ще гледам, пък да видим докога.
Някъде из мненията прочетох, че като видял Маги и други вече забравил първите, на които правил комплименти. Това си е типично за водолеите. Бързо забравят, а и някой трябва да ги впечатли с нещо уау, за да му обърнат внимание. Представителите на тази зодия въобще не се впечатлява от стандартни неща.

Това не само за водолеите, а по принцип е типично за хората Joy Естествено, че ако някоя го впечатли значително повече от другите, същите тези други просто излитат от съзнанието Simple Smile А и малко ли моми се изредиха Joy Пак добре, че им запомни имената (или поне се постара да ги запомни). Някои хора, като мен, и толкова нямаше да успеят Grinning

# 2 791
Това ми е първият сезон на Ергенът, който гледам, засега съм на втория епизод. Жал ми е за някои от момичетата, на моменти и за Алек. Засега фаворит ми е най-семплото на пръв поглед момиче - Васка. Но не съм видяла всички още де.....

# 2 792
Тя беше постнала, че отдавна не е психолог и май дори вече не е в Кюстендил. Поредната режисирана визитка.

Изобщо, предаването сега почна, а го изловихме в сума ти лъжи… Най-вече за професиите на участничките. Финансовата директорка била по-скоро HR, психоложката Христиана не се знае какво прави, маркетинг специалистът Памела всъщност има салон и работи там… Валерия уж преди 1 година почнала да моделства, ама всъщност са по-скоро 10. Кой забравям…

# 2 793
Украинката ми прилича по-скоро на гъркиня. А като знам какви красиви жени има в Украйна......

# 2 794
  • Бургас
Или е запознат с момичетата предварително, или първата вечер е снимана на няколко пъти и вече се познават, или някой му подсказва за имената. Няма как да запомни толкова много имена от раз.

# 2 795
Някъде по-назад в темата някой беше писал, че Евгени казал, че те не избирали коя да си тръгне някъде до към средата на сезона. Ергенът казвал кои иска да задържи, а продуцентите решавали коя от неизбраните да отпадне. Така че нищо чудно в слушалката да му казват имената.

# 2 796
Визитките са по написан предварително сценарий от сценаристите, дори не от самите момичета. Ако си работил 3 дни маркетинг асистент, нищо чудно да те изкарат Маркетинг експерт с дългогодишен опит.

# 2 797
Кукушев, а и аз, не разрахме Сашко също какво работи?

# 2 798
Доколкото разбрах Памела е завършила маркетинг, но не го е работила. Сега със сестра ѝ си имат салон и там бачкат. Не знам защо продуцентите ни баламосват за такива неща - как изобщо да им повярваме за каквото и да е, като изопачават дори най-елементарни факти.

# 2 799
Аз го писах, защото имам такъв спомен от някакъв подкаст с Евгени. Дали да не е било при Тото. Той не обиколи много подкасти, а при Щерева със сигурност такива изцепки не е имало.
Някъде по-назад в темата някой беше писал, че Евгени казал, че те не избирали коя да си тръгне някъде до към средата на сезона. Ергенът казвал кои иска да задържи, а продуцентите решавали коя от неизбраните да отпадне. Така че нищо чудно в слушалката да му казват имената.

# 2 800
Син на баща си.

# 2 801
  • Варна
Има ли изтекла информация коя си има сериозен приятел и се гъбърка с Алек, както беше в Ерген 1?

Там помня Капитонова, но май в течение на шоуто наизкачаха още клюки.

# 2 802

Търговски директор в някаква форма, даже постнаха снимки тук от някакво "награждаване".
Обаче търговския в тази фирма макар и да се именува Младенов, не е Александър, а Алексей.  😆

# 2 803
До колкото разбрах от визитката на Алекс работи в семейния бизнес, който се занимава с транспорт. Искал да разширява дейността на международно ниво. Съвсем нормално ми звучи. Дано да е щастлив и добър в това, което прави. Явно не е крайно отдаден, щом 2 месеца снима Ергена.
Разчитам на мамите детективи да разузнаят финансови данни за въпросния семеен бизнес. Че има едни гръмки вмятания за милиони. Милиони-камиони 😃😃😃

# 2 804
Алек ще напира да влезе в шоу бизнеса, помнете ми думата. 😁 Сума ти пъти спомена колко обича да пее и че цял живот се занимавал с музика. Явно му е писнал семейния бизнес, а и явно се справят и без него, щом си позволи 2 месеца да го няма.

Общи условия

Активация на акаунт