Карнавал и други страсти "на национално ниво". НЕМСКА тема 247

• 25 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Моите са родени в Германия и нито Германия им е чужда , нито България им е чужда. И на двете места имат любими неща.
Cиньo кажи дали си успяла. Аз смятам да го пробвам в къщи.

# 616
  • Немция
Белла, писах, че в в някои отношения България им е чужда, че и странна. Това не пречи да имат и любими неща там.

DiSoleil, забравила съм, че си писала преди за вашите планове за връщане в България. Не е било лесно с дете, семейство...но сте се пробвали.

# 617
28,7 % der Bevölkerung in Deutschland einen Migrationshintergrund , почти 1/3, при българите не знам какъв е процента, но в крайна сметка много не е ясно какво значение има .

# 618
Беше голямо “приключение”. Поне никога докато съм жива няма да ме терзае мисълта “Ама, ако си бяхме в България сигурно … може би … щяхме …”
Тя баба знае 2 и 200, но веднъж ако си свикнал на нещо много трудно преглъщаш другото.

# 619
  • Немция
Аз съм се връщала междинно след първото ми пребиваване в Германия, но не бях ангажирана с партньор, деца. Нямах добър финансов старт в България, беше ми трудно да свикна, подейства ми като малък шок.
Драпах да се върна към Германия, да - така че мога да те разбера, DiSoleil.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:45 от Бибит

# 620
Вторник и сряда отново стачка..

# 621
Бела, аз се справих с упражнението, но бавно. Ако забързам, бъркам пръстите GrinningGrinning

# 622
  • в сърцето на един мъж...
Честита баба Марта, да сте здрави, другото ще се нареди!
Моите си носят винаги с удоволствие и не ги махат. Днес даже и в градината раздадох, децата си питат и си ги търсят Simple Smile

# 623
И аз направих упражнението, но трябваше много да се съсредоточа. Абсурд да успея в група.

Geia, много готино, че децата са харесали мартеничките и всяка година си ги чакат.

# 624
  • Немция
Geia, много готино, че децата са харесали мартеничките и всяка година си ги чакат.
Гея, браво на теб!

Рейна, не думай, пак ли стачка на транспорта в НРВ???
Не знам дали важи за нашия град, тъкмо имахме този четвъртък и петък стачка. Ще следя регионалните новини изкъсо.

# 625
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, не е кой знае какво, децата го възприемат като нещо хубаво, обяснила съм, че е за здраве, защо го правим и т.н. и на тях им харесва идеята. Освен това им показах как се правят гривни и всеки от тях иска да си направи. Така че няма лошо Simple Smile

# 626
Бибит и при нас вчера и днес стачка имаше стачка и другата седмица пак 😡

# 627

Phloxx , Синьо Как го правите / в едната посока или и на обратно. Пробвай да стигаш до последното пръстче и после наобратно, а не отначало.

# 628
Честита Баба Марта! Детето днес изяви желание да подари мартенички- гривнички на няколко деца от класа,както и на две учителки- каза,че всички са се зарадвали!
Дано в неделя няма стачка,че трябва да пътувам с влака! Grin

# 629
Наобратно връщам, и всичко е наред докато не размина ръцете. Тогава мозъкът е хераусфордерт Grinning Всякакви такива упражнения поддържат мозъка млад, сещам се за едно - лягаш по гръб и с двете ръце във въздуха описваш кръгове в противоположни посоки, а с всеки крак описваш кръгове в посока, обратна на съответната ръка. Много е трудно, мнооого!

Общи условия

Активация на акаунт