Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 833
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
А къде е този нов Нарцисо, освен в дъглас? Изкупили сте го от другите сайтове май 😊

# 286
  • Стара Загора
BillieCross, много ти благодаря за споделената информация с минитата. Les coupans ми беше голяма любов. Поръчах 4 минита Joy

# 287
Със здраве и настроение да си ги ползваш, Magnum Simple Smile
Les Copains леко напомня на Cara Mia, по-скоро като идея и комбинация на съставките. Но има далеч по-богато и интересно развитие в драйдауна, особено когато минава през ветивера и мъха.
Днес бях с него с много хъс и настроение ми мина денят Flowers Four Leaf Clover

# 288
В събота видях в Зара новите парфюми с Джо Малоун Silent Flowers. Първо пръснах Balade De Figuer Zara.  Ичах големи надежди, защото обожавам смокини, но парфюмът е много зле. Пълна какафония от нотки, зелен, воднист и мъжки. За 60 лв. твърдо не.
Същата работа и с Romance d'Iris Zara. Силна бръснарска нотка, остър и същевременно водист. Не е за мен.
Parfait d'Orchidee Zara няма орхидеи, но за сметка на това мирише на старо, застояло и никакво. Другите два не пробвах.
Колекцията не е хубава за мен, а парфюмите са скъпи за Зара.

# 289
  • Пловдив
Здравейте.Не намирам за тест Guess seductive blue,а ми е интересен дали ще е свеж за лятото ? Има ли някоя от Вас преки впечатления?

# 290
Парфюмни,
къде бих могла в София да се запозная с Merchant of Venice?

# 291
  • София
Елинор ги предлагат, може да ги имат и в някой от двата шоуруума. Аз не съм ходила и нямам идея, но можете да им се обадите и да ги питате.
https://elinor.bg/brand/the-merchant-of-venice

# 292
Може ли да ми препоръчате парфюм, който да е близък като аромат до "Elle" на Yves Saint Laurent, не имитация, но да е нещо по-нормално като цена /не 200-300 лв./? Дъщеря ми го обожава, скоро има рожден ден и ми се иска да я изненадам с нещо различно, но също толкова хубаво като аромат...

# 293
Здравейте,
бихте ли ме насочили към аромати, които според вас биха подхождали на 19 годишен младеж, рус и зеленоок?
Искам да изненадам сина ми, който към момента ползва само дезодоранти. Нещо леко и свежо като за първи парфюм мисля, че ще е най-удачно. Приемам всякакви идеи. Благодаря много предварително!

# 294
  • Sofia
Здравейте,
бихте ли ме насочили към аромати, които според вас биха подхождали на 19 годишен младеж, рус и зеленоок?
Искам да изненадам сина ми, който към момента ползва само дезодоранти. Нещо леко и свежо като за първи парфюм мисля, че ще е най-удачно. Приемам всякакви идеи. Благодаря много предварително!

Ще е добре да дадете някакъв бюджет. Така ще е по-лесно да ви препоръчаме.

# 295
  • Пловдив
Аз препоръчвам Paco на Paco Rabanne -свеж и в същото време траен и бюджетен с цена 50-60 лв.

# 296
SINEOCKA_D, благодаря.
Ох, да, забравих да посоча бюджет- може би до 100-120 лв

# 297
  • София
Здравейте,

Това стои много добре на млад мъж: https://www.notino.bg/narciso-rodriguez/for-him-bleu-de-noir-toa … tna-voda-za-mzhe/

И леко по-бюджетни, но пак много добри.
https://www.notino.bg/armani/emporio-stronger-with-you-toaletna-voda-za-mzhe/
https://www.notino.bg/dolce-gabbana/light-blue-eau-intense-pour- … mna-voda-za-mzhe/

# 298
Парфюмни,
В Елинор на Ситняково, срещу мол Сердика.

# 299
  • До сърцето...
Парфюмни,
Аз съм ги тествала в Висша козметика, старата. Сега е преродена, гледам, че и новите предлагат също Търговеца, пише, че имат шоурум в Бизнес Център Сердика (ако ти е наблизо).

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 00:12 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт