Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 85 207
  • 688
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, parfium.bg при какви условия имат безплатна доставка, някой би ли ми казал?
Нямат безплатна доставка.

# 436
  • Враца
+ 2 лв наложен платеж

# 437
Здравейте, parfium.bg при какви условия имат безплатна доставка, някой би ли ми казал?
Нямат. И на 2000 лв да вземеш поне едни 4 и за наложен +2 лв ще е.

# 438
  • София
Да, но пък имат добри цени и винаги процентен код, така че безплатната доставка да не е драма.

# 439
# 440
И Елинор имат постоянен код, но имат и БД до офис над 100 лв., и до адрес над 200 лв. Парфюми-Шоп и те имат идентична политика. Така, че няма как това да е предпоставка за "брулене" с още 4 лв. на клиентите им. Да са малка и невървежна парфюмерия и да начисляват доставка ще ги разбера, но те са доста популярни и с големи обороти. И съм сигурен, че могат да си позволят БД над определена сума, както е било между другото до съвсем скоро.

# 441
И до утре да философствате какво трябва и какво не, пак няма да има безплатна доставка, нито ще се махне наложения платеж, нито ще се върне вземането от офис. Накрая много хора, макар и да не си го признават,  пак от там пазаруват. И затова има пак причина. Simple Smile

Всеки сам преценя къде и как да си похарчи парите. А търговците сами си преценят как да си определят условията.

Да си знаете само, че съм казал за феновете на бранда,  това е жесток парфюм.

https://parfums.mercedes-benz.com/en/products/sign-your-power?va … nt=49083879293254

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 10:58 от Milen™

# 442
  • София
Milen™ - абсолютно те подкрепям! Аз съм супер щастлив с нашите родни търговци, които всички знаем и ползваме, защото винаги сме в позиция да имаме невероятни цени. Поне това са моите наблюдения.

Колкото до новия Мерцедес - Mercedes-Benz SIGN Your Power и аз му точа лиги, чудна пирамида. Дано се появи и по нашите ширини.

# 443
  • виртуално
Мразя да плащам доставка, но цените някой път наистина са без аналог.
Само с 9лв на ВК на всяка част от поръчката не мога да се пречупя още

# 444
Какво да и мразя на доставката в този случай? Милен го е илюстрирал перфектно по-горе. Като се приложи кода, това покрива доставката и цената пак е перфектна, често даже поръчам и с наложен платеж, защото преценявам, че ми е достатъчно изгодно.

# 445
  • Стара Загора
Ако не се лъжа преди имаха безплатна доставка над определена сума. Но отдавна политиката е друга.

# 446
Защо бе хора, там има брандове, които са -50 % от реалната цена навсякъде в Европа.  След "промоциите" дори не мога и да коментирам.

Какво са 9 лв. на фона на цената или отстъпката която получавате. Знам какво е, чиста психология, просто се абстрахирайте.

Да не говорим, че до преди  две години се радвахме като обезумели, ако в makeup сгрешат цената на Naxos или нещо друго. А сега той се продава за 150 лв. !!!

Да не говорим, че такива цени на Xerjoff никой не е виждал досега. Да не говорим, колко хора ще се запознаят и ще достъпят бранда с тези цени. Това са само положителни неща.

Знам, че въпроса е принципен, но при толкова много парфюми ( за някои хора), че били почакали за парфюм, който е на цена без аналог - еми заслужава си чакането. Няма нищо на живот и смърт. В противен случай не е кеф- хоби, а мъка и излишно трупане на амбалаж.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 14:57 от Milen™

# 447
  • Отвъд алеята зад шкафа
Напълно съм съгласна с Милен. Тук цените на ниш са просто невероятни. По чуждите сайтове са на пълни цени и се радват на код за 10-20%.

# 448
Просто чужбинските търговци са по-хитри, пращат с безплатна доставка, ама тя си е калкулирана в цената... Ако всеки от тези сайтове си вдигне цената с 6 лв на парче никой и копче няма да каже на фона на ниската цена, но хората предпочитат да са честни. С тези цени предполагам са си орязали достатъчно печалбата, та и 9те лева да имат значение ... Виж ако купя нещо на редовна  цена ще очаквам поне доставката да си поемат плюс някой и друг комплимент....

# 449
Точно така, за психологията на клиента става въпрос. Да го спечелиш с един малък жест - било една мостричка (удар в 10-ката е тази политика на Парфюми-Шоп, убеден съм, че им се кефите много), било БД (да си я начислят в цената на парфюма, ако трябва, те така или иначе си играят с техните цени и надценките са им достатъчно комфортни, за да го направят, когато се налага), било с натрупване на точки под формата на пари, които в последствие да оползвоторите при поръчка и т.н. и т.н. Възможнисти има много, за да направиш кефа на клиента само желание трябва Simple Smile. Гледните точки може да са различни по темата, но всеки се радва на БД! Simple Smile
Цените на парфюмите не ги коментираме (никой не претендира за тях, защото са идеални), те са отделна тема от тази за БД.

И *екстра оферта на... Thierry Mugler Naughty Fruity

*Стока с повреден целофан

Общи условия

Активация на акаунт