Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 173
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 770
А Дара защо е върнала годежния си пръстен?
Екимова ли? Разказа при Мондьо, че е имала чувството, че ѝ носи нещастие, след като е станал публично достояние е преживяла много неприятни неща.
Другата Дара си е още сгодена.

# 1 771
  • Брюксел / София
Елена Петрова в “капките” много подпухнала и подута! Отивам да проверя кой набор е.

Дописвам: И Ицето пак там: поне каузата е благородна!

# 1 772
Елена плаче на драматичните репортажи и може от това да е подпухнала, тежичко е за гледане на моменти.

# 1 773
Гледам Капките, Мария Бакалова е много притеснена и  срамежлива, иначе си изглежда добре. За Стоичков съм чувала, че участва в много благотворителни кампании, не отказва.Елена Петрова ми е фалшива, иначе си беше красавица, и тя е поостаряла.

# 1 774
Елена също я бяха хванали да шофира с алкохол. Ако прекалява с него, ясно защо е подпухнала.

# 1 775
  • гр.Пловдив
Бакалова е разкошна,нищо й няма и на Елена Петрова,красива и спокойна ,страхотни са Two Hearts

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 22:42 от teddynm

# 1 776
Елена Петрова е набор 75.

# 1 777
Още не съм гледала "Барби", но съм съгласна, че Марго Роби няма най-подходящото излъчване за Барби.
Младата Даутцен Крус ми е перфектна за Барби, нищо че няма бюст:
Скрит текст:

# 1 778
  • До морето
Еееее, колко я харесвах Даутцен. Първият  ми аватар тук беше нейна снимка.

# 1 779
Според мен Памела като млада е просто еталон за Барби. Типично американско излъчване, сладка, с плажен загар и секси. Като си помисля, че я имах за изкуствена, заради гърдите, светът така се измени - сега като й гледам снимките, ми тя е супер свежа и естествена.
Скрит текст:

# 1 780
  • гр.Пловдив
Оооо,да ,Памела е богиня Purple Heart

# 1 781
  • София
Гледам капките, много симпатизирам на Бакалова, но не става за жури, едно и също повтаря цяла вечер, чак неудобно ми става. Много е сладка, но не и е там мястото.

# 1 782
Екимова ли? Разказа при Мондьо, че е имала чувството, че ѝ носи нещастие, след като е станал публично достояние е преживяла много неприятни неща.
Другата Дара си е още сгодена.
Да, екимова.

Ами те тези неща не се споделят в интернет пространството има една приказка, че щастието обича тишината,…..
Уви за много хора не важи…

# 1 783
  • При семейството си
Интервюто;
https://nova.bg/amp/news/view/2024/02/18/445207/дара-екимова-чувствах-се-недостойна-да-живея/

# 1 784
И Дара Екимова се е изучила като майка си, говори празни и въздухарски приказки. Безинтересни са и двете обаче. Бащата Дими беше пич.

Общи условия

Активация на акаунт