Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 167
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 800
Ники Кънчев в момента по Бтв. Изпусна момента, в който трябваше да слезе от екран.

Бездара Екимова вчера каза, че баща и е бил насилник. Много критичен и деспотичен към жена си -кога и колко да яде...Знаеше се, ама сега тя го изрече

# 1 801
  • София
Друг път все ми харесват, сега само принц Уилям ми е лицеприятен 🤣

# 1 802
  • При семейството си
Каква е тази мода с тия рокли/тоалети тип прозрачен дъждобран?!

# 1 803
  • Glasgow
Софи Елис Бекстър с този мъж имали 5 деца, не знаех, скоро някаква новина за нея ми излезе. Коментарите бяха като тукашните към една инфлуенсърка, да започнела да ги гледа, а не само да ги ражда . Едно или две от големите са отишли да живеят при баба си.

# 1 804
Барби не може да е сексапилна и леко вулгарна Памела, чиято осанка е провокативна и похотлива.
Филмът за Барби е цяла психология, girl power.
Марго Роби работи по сценария, декорите и костюмите заедно с екипа в последните 10 години. Просто нямаше как да бъде друга актриса. Според мен си изигра брилянтно ролята.

# 1 805
Аз също харесах филма и Марго,но има и доста нехаресали го. Може би ще се оцени с времето. Хората вероятно очакваха нещо в стил Памела.
На наградите всички ми се видяха много остарели или нечистоплътни.

# 1 806
Марго не става за Барби,понеже в нея има лека нотка на похотливост,плюс прекалена интелигентност,която убива чувствеността. За Барби е подходяща актриса тип "булевардни романи". Например Ерин Краков.
За Кен – Пиърс Броснан. Но в младежките и пуберските си години.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 09:54 от deaf

# 1 807
Марго Роби е разкошна Барби - достатъчно руса, достатъчно секси, достатъчно захаросана, но без нищо натрапчиво. Идеална е.

Относно Дара Екимова, за мен е непонятно това неодобрение към нея.
Недоумявам защо Дими е пич, въпреки всички препратки, че най-малкото е бил емоционален насилник. Отделно е бил и безразсъден шофьор, който в крайна сметка загина поради собствената си глупост, оставяйки жена и невръстно дете. Но, да, той бил пич.
Дара за крехката си възраст има повече хитове от баща си, на който знам една песен. Но Дара е бездарната.
Някак нищо честно не виждам в отношението към това момиче.

# 1 808
Марго Роби е разкошна Барби - достатъчно руса, достатъчно секси, достатъчно захаросана, но без нищо натрапчиво. Идеална е.

Относно Дара Екимова, за мен е непонятно това неодобрение към нея.
Недоумявам защо Дими е пич, въпреки всички препратки, че най-малкото е бил емоционален насилник. Отделно е бил и безразсъден шофьор, който в крайна сметка загина поради собствената си глупост, оставяйки жена и невръстно дете. Но, да, той бил пич.
Дара за крехката си възраст има повече хитове от баща си, на който знам една песен. Но Дара е бездарната.
Някак нищо честно не виждам в отношението към това момиче.

Напълно съгласна с двете удебелени мнения Hands Plus1
Мисля, че към Дара Екимова се пренася по инерция от една страна досадата към нелепото поведение на майка и толкова години, от друга - неприязънта към децата на известни родители, които пробиват само благодарение на името си. Така че чисто човешки, аз също съчувствам на Дара Екимова.
За съжаление поне у нас, почти не се сещам за деца, които наистина достойно да достигнат и надминат родителите си. Дори в класическия пример с Наум Шопов и Христо Шопов, накрая Наум Шопов-внук, е обикновен жаден за внимание кифльок. Обсъжданите редовно в темата Цонева, Караньотова, Дикова, Мила Роберт, и останалите, определено допринасят за тази инерция.

# 1 809
  • Пловдив

Никола Кофлан
Скрит текст:

Напоследък все по сака ходи, което за мен е нелепо. За обувките онемях.

Скрит текст:

То не че с рокля е много добре, иначе я харесвам.

Скрит текст:

# 1 810
Сакото поне да ѝ ставаше Smile
За обувките, може би е някаква мода (?). Кайли също напоследък се появявя с големи обувки.
Скрит текст:

# 1 811
И на мен гостите на БАФТА вчера ми се видяха изморени и повехнали Grinning може да е от осветлението, знам ли

За мен Барби филмът е пълна боза с претенции за girl power, но е просто един woke бъркоч. Единственото му достойнство за мен е, че поне е кратък, а не три часа.

# 1 812
Не харесах филма Барби, но Марго Роби е идеалната актриса за ролята. Друга не си представям.

# 1 813
То всичко вече е woke, black lives matter, girl power, lgbtq+ power, това е просто настоящето поколение.
Аз затова и вече не гледам нови филми, нито по кината, нито никъде. Гледам си старите изпитани любими, по 100 пъти, никога не ми омръзват. ❤

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 11:05 от Анонимен

# 1 814
На мен филма не ми хареса. Марго и Раян - харесвам много. Самият филм ми се стори скучноват и някак .. никакъв. Напоследък не харесвам новите филми и все посягам към “стари” такива.

Например наскоро гледах “Призовка за Сара” - лек и ненатоварващ, а и харесвам Елизабет и Матю безумно много. “Смъртта ѝ отива” с Мерил Стрийп, Голди Хоун и Брус Уилис. Много се смях! 😄 Тези новите, някак не ме впечатляват дори с актьорска игра.

AryaSt, писали сме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт