Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 995
  • 2 781
  •   2
Отговори
# 2 070
Не пречи дори да са истинска двойка, пак да позират и подготвят сценки за пред камера. Понеже при снимки всяка гримаса или движение може да се извади от контекста, сигурно внимават как се държат публично. Нооо...как беше, няма дим без огън, може и да има нещо вярно в слуховете.

# 2 071
Като стана дума, някъде четох какво огромно влияние има Тейлър Суифт върху младите, които ще гласуват за първи път, и то навсякъде по света. И как всяко нейно "послание" дава отражение върху електоратите в Алжир, Бразилия, САЩ, Канада, Индия, ЮАР и изобщо всички страни, в които през 2024 г. предстоят избори.
Това са ПР митове измислени от незнайно кой... Yum Няма как звезда да накара феновете си да гласуват за еди-кой-си... Гласуването е дълбоко личен избор,(като годежът,например) и не се влия от мнението на другите,па били те и звезди...

# 2 072
Много наивно гледатв на нещата. Тези артисти, Звезди са едни играчки, зад които стоят сериозни политически и финансовии интереси, правят каквото им се каже, иначе, ще ги канселират за нула време.

# 2 073
Еха, вие ме шокирахте с тази информация за Тейлър. Все съм си мислила, че това момиче е толкова успешно (след драмата с Кание успя да се ребрандира и стана дори по-хитова), но никак не му върви в любовта. А то какво било...
Не знам какви корекции си е правила Дж. Анистън, но очите ѝ изглеждат едни мънични, едни свински и хич  не ми харесват.
Рут Колева не знам вече колко пъти си сменя физиономията.

# 2 074
Травис е кацнал в Австрия при нея

Двамата на зоопарк в Сидни

Джоли в Ню Йорк

Том Круз се е разделил приятелски с рускинята само дни след като се е запознал с децата ѝ

# 2 075
Не я разбирам манията по Тейлър Суифт, но ако поощрява младите да гласуват - браво на нея.

В миналото е го е правила, и сега ЕК се надява да го направи пак - оказва се, че турнето ѝ в Европа ще съвпадне с изборите за ЕП, а броят на имащите право да гласуват за първи път е огромен. https://time.com/6554405/eu-taylor-swift-2024-election-voters/

За мен е срашно интересно явление - такова огромно влияние и то не само в САЩ или западния свят, а по цялото земно кълбо.

# 2 076
Защо и тази пр връзка на тейлър суифт нещо не разбирам цялото театро?
Шушукат, че е гей. Ако е ( нямам никаква идея  е ли ), то евентуално изсветляване ще ѝ попречи на кариерата. Конкретно на нейната.
Аз на някакви конспирации попаднах, че Тейлър е “той”.

# 2 077
  • София
Емилия Кларк
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:
Ема Уотсън
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Ева Херцигова
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Джесика Бийл
Скрит текст:

# 2 078
  • Berlin
Фактът е, че аз и сигурно още мнооого хора научиха за този Травис без изобщо да са гледали америаканския футбол заради Тейлър Суифт. Обратното сигурно също е вярно.

deaf, тя не казва за кого да се гласува, а агитира за участие в изборите. Карли Клос също е доста активна.

# 2 079
Може да са всякакви Травис и Тейлър,но на мен много ми харесват и двамата.Високи,красиви,успешни и ми изглеждат влюбени.Точка!Нека съм наивна.Joy

# 2 080
Като стана дума, някъде четох какво огромно влияние има Тейлър Суифт върху младите, които ще гласуват за първи път, и то навсякъде по света. И как всяко нейно "послание" дава отражение върху електоратите в Алжир, Бразилия, САЩ, Канада, Индия, ЮАР и изобщо всички страни, в които през 2024 г. предстоят избори.
Това са ПР митове измислени от незнайно кой... Yum Няма как звезда да накара феновете си да гласуват за еди-кой-си... Гласуването е дълбоко личен избор,(като годежът,например) и не се влия от мнението на другите,па били те и звезди...

могат и още как. като гледам какво влияние имат инфлуенсърите и т.н. върху младите, които нито четат, нито се напрягат да мислят особено. чудесни зомби потребители.

# 2 081
Не я разбирам манията по Тейлър Суифт, но ако поощрява младите да гласуват - браво на нея.

В миналото е го е правила, и сега ЕК се надява да го направи пак - оказва се, че турнето ѝ в Европа ще съвпадне с изборите за ЕП, а броят на имащите право да гласуват за първи път е огромен. https://time.com/6554405/eu-taylor-swift-2024-election-voters/

За мен е срашно интересно явление - такова огромно влияние и то не само в САЩ или западния свят, а по цялото земно кълбо.

Звучи ми като влиянието на концертите ѝ върху здравето и просперитета на британското кралско семейство.

# 2 082
Може да са всякакви Травис и Тейлър,но на мен много ми харесват и двамата.Високи,красиви,успешни и ми изглеждат влюбени.Точка!Нека съм наивна.Joy
На мен пък и двамата не са ми красиви. Правилни черти, не са грозни, но нула харизма, спайс. Антисексуални са ми и двамата, подхождат си Joy

# 2 083
Тейлър не знам коя е, в темата чета коментари за нея. Сега я намерих в ИГ за да видя какво толкова се обсъжда, и попаднах на една изключително обикновена и незапомняща се дама. Като измита чиния. Каква е тая истерия по нея не ми е ясно, но децата ми не са тийнове още, феновете й са предимно от тази възрастова група, ако съм доловила правилно.

# 2 084
Аз бих го повярвала, ако целта е била да спре да се говори за връзката на Тейлър с Джо. Фокусът е изместен вече и никой не си спомня за тайнствената й връзка с Джо, а тя отново е на върха на популярността си.

Общи условия

Активация на акаунт