Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 113
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 295
На тази снимка синовете на Дженифър Лопес изглеждат случайно попаднали до майка си.Толкова отегчение в кадър скоро не бях виждала.
Момче и момиче са😂

# 2 296
  • на пистата
Не знам каква звезда е Тейлър Суифт,но това не се случва всеки ден.
https://dsport.bg/real-madrid-mesti-mach-zaradi-teilar-suift~146097.html

# 2 297
  • Glasgow
Те са син и дъщеря.
Това с Ицо Хазарта е много смешно, реално по му отива, отколкото на оригиналния.

# 2 298
  • Sofia
Кремена Х. утре ще е при МонДьо.
Изглежда опъната и надута в лице....и двойна гушка е позаформила наборката 😏

# 2 299
Починал е Клод Монтана. Противоречива личност и добър дизайнер. Дано р намерил мир!

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 10:12 от Tsugumi_

# 2 300
Не мисля, че става въпрос за омаловажаване. Но всички търсим формулата как се става успешен и имаме настройката, че трябва да е нещо изключително, а Тейлър Суифт не е. Не е с уау визия, песните й са точно Аааа, знам я тая песен, ама не знаех, че е нейна. И следващата е същата. Майка ми е тотално извън всякаква музика, обаче разпознава Майкъл Джексън от раз. Такава звезда не е ТС.
Дали ще бъде еднодневка - времето ще покаже. Пълни ли стадиони - пълни. Отлагат ли мачове и полети заради нея - отлагат.
На какво се дължи? Вероятно феномен попаднал в точното време на точното място. Запълва някаква обществена необходимост.
И ако е идол на младите - нека - поддържа нормален публичен вайб, не е пластмасова, не е развлечена, не се друса, не пее за вагината си, какво повече искаме.

# 2 301
Кремена Х я видях скоро на живо и не мога да си изкривя душата - изглежда много добре, лицето е дръпнато майсторски. Иначе е доста е дребна, но прави впечатление веднага.

# 2 302
  • Glasgow
Попадна ми материал в някой таблоид за  Мел B от Spice girls. Tо е по-скоро, защото тя е лице на организация за съпорт на жени преживели насилие или в токсични връзки (тя самата е излязла от 10-годишна такава) и има един момент, в който споделя, че е трябвало да се прибере в къщата на майка си и да спи с 3те си деца на едно легло, спестявала 5г, за да се изнесе и ДОРИ пазарувала в Алди и Лидл🙈(това явно, за да онагледи колко е била на дъното, като знам как си "мерят" магазините за пазаруване). Аз защо имам спомен, че те много грозно се съдиха с Еди Мърфи, за да доказва бащинство и имаше висока издръжка от него...или бъркам спайските, той не се споменава в материала, само токсичният бивш🤔

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 13:47 от Jokerr

# 2 303
Попадна ми материал в някой таблоид за  Мел B от Spice girl. Tо е по-скоро, защото тя е лице на организация за съпорт на жени преживели насилие или в токсични връзки (тя самата е излязла от 10-годишна такава) и има един момент, в който споделя, че е трябвало да се прибере в къщата на майка си и да спи с 3те си деца на едно легло, спестявала 5г, за да се изнесе и ДОРИ пазарувала в Алди и Лидл🙈(това явно, за да онагледи колко е била на дъното, като знам как си "мерят" магазините за пазаруване). Аз защо имам спомен, че те много грозно се съдиха с Еди Мърфи, за да доказва бащинство и имаше висока издръжка от него...или бъркам спайските, той не се споменава в материала, само токсичният бивш🤔
Не бъркаш, точно с Мел B се съдиха за бащинството на дъщеря й. Той отричаше, че детето е негово.

# 2 304
  • Пловдив
Ама негово ли е? Някои сме извън всякакви клюки явно.

# 2 305
  • Glasgow
Ами значи е имала издръжка от него, може да пазарува в Waitrose 😁

# 2 306
Еди пък как се изложи с тия отричания на бебето! Много ясно, че е негово, доказва се с тест.

# 2 307
Ама негово ли е? Някои сме извън всякакви клюки явно.
Да, доказва се чрез ДНК тест. Той до последно отрича.
https://www.edna.bg/izvestni/ne-znam-chie-e-tova-dete-edi-myrfi- … ot-mel-bi-4673351

# 2 308
  • Пловдив
Тъпо е да отричаш такова нещо в днешно време.

# 2 309
  • До морето
Много малоумно. Бриаторе и той отричаше за детето на Хайди Клум. И двамата ги осъдиха и си плащат издръжките. Само дето се изложиха като кифладжии.

Общи условия

Активация на акаунт