Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 089
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 325
проксима, скорошна ли е снимката?
Йоко Оно в последно време изчезна от публичното пространство, аз поне не съм виждала нейни снимки. Последно съм я виждала в инвалидна количка. Обаче някой може ли да каже от снимката, че има двигателни проблеми? Да си направиш лимонада от лимона, който животът ти поднася, и да смениш количката с трон – това виждам аз. Simple Smile Никога не е спирала да провокира. Миналата година беше написала, че всеки ден извървява по 4 мили.
Ето тук, още през 2017 г., е в инвалидна количка, придружавана е от Шон на церемонията на Националната асоциация на музикалните издатели, за да получи наградата за Imagine, която е обявена за песен на столетието. А като изненада я признават за съавтор на песента.
Скрит текст:

# 2 326
Пълноценен живот живее Йоко.

# 2 327
За тези, които не са запознати - Видеоклиповете и песните на Тейлър са като пъзели, пълни с препратки към минали песни, или неща ставащи в настоящето, пълни са със символика и намеци... песните от последния й албум са с доста дълбоко значение, като текстовете са доста сложни (на мен и затова не ми харесват 😀 предпочитам музика, която да ме грабне веднага, а не да стоя и да се чудя какво иска да каже музиканта). По време на концертите си, а и не само, пълни времето между песните си с послания към публиката, за това как да се справят с хора, които ги тормозят или други такива мотивиращи неща, но без да звучи фалшиво, или насила.... просто образа й, изглежда напълно истински, ако всичко беше поза, щеше да проличи... И Ариана Гранде искаше да е много cool, ама я хванаха да ближе поничките в някакъв ресторант и да обеснява как мрази Америка. Освен това за да има такъв голям приятелски кръг, Тейлър сигурно има някакви хубави качества, не знам с какво ги държи тези хора иначе

# 2 328
проксима, скорошна ли е снимката?
Скрит текст:
Йоко Оно в последно време изчезна от публичното пространство, аз поне не съм виждала нейни снимки. Последно съм я виждала в инвалидна количка. Обаче някой може ли да каже от снимката, че има двигателни проблеми? Да си направиш лимонада от лимона, който животът ти поднася, и да смениш количката с трон – това виждам аз. Simple Smile Никога не е спирала да провокира. Миналата година беше написала, че всеки ден извървява по 4 мили.
Ето тук, още през 2017 г., е в инвалидна количка, придружавана е от Шон на церемонията на Националната асоциация на музикалните издатели, за да получи наградата за Imagine, която е обявена за песен на столетието. А като изненада я признават за съавтор на песента.
Скрит текст:

Ditto, съвсем актуална  е снимката, доколкото ми излезе тази сутрин от страница, която следя.
Не знаех последните подробности за живота на Йоко Оно, които споделяш.
Първата ми мисъл,   като я видях, беше- тази наистина е вещица. Само бастунчето на снимката напомня за възрастта ѝ.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 15:26 от проксима

# 2 329
проксима, колко точно, тя има песен, която се казва така Yes, I'm a Witch Simple Smile :

Скрит текст:

# 2 330
Ралица Паскалева с децата и големи сладурчета са❤

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 16:07 от bubanka

# 2 331
Според мен Йоко Оно нечестно е нарочена за "вещица" и за причината Бийтълс да се разпаднат. Аз съм чела нейни неща и съм се интересувала от изкуството ѝ и имам високо мнение за нея като човек. Точно обратното на вещица е - чиста и миролюбива душа.

# 2 332
Ирина и Иван четат на плажа - "Достатъчност"...

Скрит текст:

# 2 333
Когато са се сваляли с Джон, пратила малки ковчези на тогавашната му жена Синтия и майка й. Не ми се вижда никак добродушна. Имала е и други хватки и трикове. Примерно Джон се е дрогирал доста в един период и с цел да се прочисти, той отива в чужбина само с някаква апетитна секретарка. Която всъщност е на заплата към Йоко и докладва всичко (иначе с Джон си правят секс). Абе успяла е в начинанието си, но не защото е била чиста душа.

# 2 334
Твърде разтегливо понятие е моралът и особено добротата на Йоко Оно. Мисля, че първото ѝ дете, бившият ѝ съпруг го отнема, след като ги заварва двете във ваната  с Джон Ленън.
И тази вечно натрапвана голота на млади години от нея на публични места... Противна ми е. То бива креативност, ама ми е отвъд.
Женска Калигула.

# 2 335
Относно почивката на Ленън с May Pang е говорено много и не е тайна, че тази връзка е била контролирана от Йоко Оно. Мисля, че връзката на Ленън и Йоко е била в криза и Йоко Оно му е дала картбланш да преживее авантюра с избрана от нея жена. Йоко Оно по мои впечатления е искала да повлияе на Ленън в положителна и различна насока, защото преди да я срещне Ленън, всъщност Бийтълс членовете доста са били затънали в порочен живот - то не са били наркотици, то не са били някакви фейк гурута из Индия... И действително, когато е във връзка с Йоко Оно, Ленън преоткрива себе си и заживява спокоен и мирен живот.
Иначе може всякакви недоказани легенди и гадости да се въртят за Йоко Оно, понеже е нарочена за "вещица". Аз гледам изкуството на жената и то според мен ясно говори за душата ѝ.

# 2 336
Значи всички набъркани с наркотици, всички в порочен живот, а в крайна сметка си доживяват нормални старини. Даже засега само Джордж Харисън е починал , Ринго Стар и Пол Маккартни все още са живи.
Все пак е било епохата на хипитата и сексуалната революция, може и да са закачили и те от сладостите на идеологията, но никого от останалите трима не съм виждала сниман в ужасни голи фотосесии като двамата - Йоко и Ленън.
Просто последните са се намерили като себеусещане  и са се чувствали комфортно със споделените си обсесии и нулеви задръжки.
Таланта на Джон Ленън не оспорвам. За мен той е бил ракетата носител за Йоко.

# 2 337
  • София
Христо Шопов са го пуснали срещу подписка. Не я бил заплашил с пистолет, а с връзка ключове. Уж. Така пише из сайтовете.

# 2 338
  • София
Не коментирам изкуство, което не разбирам.
Хора казват, че Йоко Оно е артист, изпреварил времето си. Време, което обаче,  така и не идва 🙃 Какъвто и да е талант у нея, не съм успял да видя. Без да твърдя, че го няма.

# 2 339
Джесика Алба
Скрит текст:

Ан Хатауей
Скрит текст:

Дженифър Лорънс и син
Скрит текст:

Салма Хайек
Скрит текст:

Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:

Джулия Гарнър