Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 828
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 670
И защо са замазали снимките - тя, щом е тръгнала така, явно иска да я видят, а пък така й развалят ефекта ...

# 2 671
  • София
То пък един ефект … Мерси съм за такъв ефект.

# 2 672
И защо са замазали снимките - тя, щом е тръгнала така, явно иска да я видят, а пък така й развалят ефекта ...

Да, жената се е постарала да и видим минджурата, пък те я скрили Grinning

# 2 673
  • София
Ева Херцигова
Скрит текст:
Ел Макферсън
Скрит текст:
Моника Белучи и Карла Бруни
Скрит текст:
Моника Белучи и Оливия Уайлд
Скрит текст:
Зоуи Кравиц
Скрит текст:
Тилда Суинтън
Скрит текст:
Зоуи Салдана и съпруг
Скрит текст:
Руни Мара
Скрит текст:

# 2 674
Добре де, такова облекло на обществено място няма ли някаква санкция. Или толкова са напреднали американците с толерантността?
Възможно ли е кой да е, ако пожелае да си джитка така по улиците?

# 2 675
Кание и втората съпруга за мен пишат история, тези няма да ги забравя доживот Grinning
По някакъв начин ми харесват
Примерно и у нас има готови на всичко бръмчалки, но не са интересни, а тези са
Защото са свръхбогати и вече известни и тия неща сега са за собствен кеф

(лично мнение)

# 2 676
В Париж са Канчо и Бианка, американците нямат общо. Отивали на ресторант. После някой ще трябва да седи на този стол. Satisfied

Представяте ли си Канчо да ви е бившият мъж и да трябва да му пращате децата.

# 2 677
Каква е идеята на тези постановки на Канчо и вечно голата му жена? Какво се очаква да предизвикат освен явно да се говори за тях, но реално това, което правят е толкова абсурдно, че не знам наистина...

# 2 678
  • Варна
И явно са ги пуснали в ресторанта Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 2 679
Като се сетя, че буквално вчера гледах снимки на тази с дъщерята на Канйе, и още по-неприятно ми става да я гледам така.

# 2 680
Мернах някъде,че Кимката била недоволна от вулгарното облекло на Бианка пред децата.Не че не е права но от нея звучи малко... нали разбирате, все пак тя и семейството ѝ е пътеводител на вулгарност и голотия. Кание и жена,обаче направо ги задминаха, което си е направо постижение, дано семейството на Бианка я вразумят.
Едни жълтури пишат,че Николета ражда до дни,строят палат в Бистрица и ще се местят там.Дали пък няма да роди на 1 март,рождения ден на Алисия?

# 2 681
  • на пистата
Мернах някъде,че Кимката била недоволна от вулгарното облекло на Бианка пред децата.Не че не е права но от нея звучи малко... нали разбирате, все пак тя и семейството ѝ е пътеводител на вулгарност и голотия. Кание и жена,обаче направо ги задминаха, което си е направо постижение, дано семейството на Бианка я вразумят.
Едни жълтури пишат,че Николета ражда до дни,строят палат в Бистрица и ще се местят там.Дали пък няма да роди на 1 март,рождения ден на Алисия?
Според мен ще роди на 29.02...нали трябва да е различна 😁

# 2 682
Ех,не се сетих,напълно е възможно.

# 2 683
Кание и втората съпруга за мен пишат история, тези няма да ги забравя доживот Grinning
По някакъв начин ми харесват
Примерно и у нас има готови на всичко бръмчалки, но не са интересни, а тези са
Защото са свръхбогати и вече известни и тия неща сега са за собствен кеф

(лично мнение)

Според мен не са за собствен кеф, при Канйе са си психични отклонения. И погледът си му е плашещ вече.

# 2 684
  • Berlin
Тъкмо си помислиш, че няма накъде повече.. Следващата стъпка ще да е по без нищо (ама буквално), щото опаковани сме ги виждали вече. Ако бяха други, щяха да са арестувани предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт