Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 378
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 635
Това било Лепа Брена, моля ви се....🙄🙄🙄
Скрит текст:

# 1 636
  • Наблизо
Е … било е.Сигурно са ползвали същият софтуер като този в най-новия Индиана Джоунс,с който подмладиха Харисън Форд.
Лепа работа.

# 1 637
Това било Лепа Брена, моля ви се....🙄🙄🙄
Скрит текст:

На мен ми е като Камелия след операциите 😀

# 1 638
На мен ми прилича на Светле палуна.

# 1 639
  • Наблизо
Прешъс,Лепа Брена поне винаги е била хубавка.Палуна и преди и сега..все палун

# 1 640
  • Glasgow
Аня Тейлър Джой на премиерата на Дюн2 в тоалет на Диор, който има 2 варианта, основната рокля, инспирирана от 60тарска колекция и версията с наметката. Мюсюлмански инфлуенсърки недоволстват, че е подигравка и сексуализиране на хиджаба, на мен лично на монахиня ми наподобява повече
Скрит текст:

# 1 641
Аня Тейлър Джой на премиерата на Дюн2 в тоалет на Диор, който има 2 варианта, основната рокля, инспирирана от 60тарска колекция и версията с наметката. Мюсюлмански инфлуенсърки недоволстват, че е подигравка и сексуализиране на хиджаба, на мен лично на монахиня ми наподобява повече
Скрит текст:
Тия па с техния хиджаб! Абсолютно от монашеското облекло е инспириран тоалетът, а сексуалната закачка с монахините си е задължителна, дет се вика! 😝
Скрит текст:

# 1 642
  • Berlin
E, те откъде да знаят…

# 1 643
На една планета живеем, странно е да не знаят. Simple Smile

# 1 644
  • Berlin
Няма да се учудя на нищо вече. Simple Smile

# 1 645
Азис е качил на стори във фейса някакви страшни танци с Галена. Направо си я бара между краката.

# 1 646
  • На морето!
Керана и Космонавтите гледах снощи на живо. Каква жестока мацка е Керана, тялото е трепач, дива, естествена, усмихната, много красива и талантлива! Повече такива артисти да имаме. По-малко Галени, Андреи и Азисовци.
Скрит текст:

# 1 647
Вчера Азис се сравняваше с Канйе, а днес на Андреа я копирала Йелена Карлеуша.
Скрит текст:

# 1 648
Е това с Карлуша е отдавна... тя наистина я копира

# 1 649
  • Glasgow
Имам полски колега дето я харесва тази Карлеуша, била балканска лейди Гага😃🙃 (не съм я слушала, от тази тема я знам)

Общи условия

Активация на акаунт