Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 131
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 875
О, на мен Христо Шопов и Христо Мутафчиев са ми безкрайно любими!

Наум Шопов-внук не ми харесва нито като актьорска игра, нито като присъствие. Спомням си, че като участваше в “Откраднат живот” го представяха все като внук на.. син на … определено няма талант за актьор.

Между другото, за жалост Явор Бахаров ми харесва страшно много на сцена, въпреки че ми се повдига от него като личност. Не знам защо за него се сетих..

# 1 876
Бих дала нещо, за да чуя разговора между Азис и мениджъра. Човекът най-вероятно не е разбрал тези хора какво искат.

# 1 877
  • Glasgow
Бих дала нещо, за да чуя разговора между Азис и мениджъра. Човекът най-вероятно не е разбрал тези хора какво искат.
😅представям си какво е обяснил. Като аз първите ми месеци отивам на работа прогизнала от дъжд, с размазан грим като панда в очите, минавам през бара първо и казвам на барманите, че съм wet и ще им ползвам офиса да се освежа. И те "😈you r f*cn legend"🙈

# 1 878
Сякаш вуйчо и племенник си приличат повече от баща и син Шопови.

# 1 879
Не гледам телевизия, но случайно щракнах на Нова +2 , където една много ми заприлича на дамата Мария и се загледах. Оказа се самата тя, която "пееше"...о, небеса. Тази жена с това си изкарва хляба, официално поне.. Беше скандално за гледане и абсолютна мъка за слушане. Не разбирам как не я е срам да се въобразява на певица.
https://www.instagram.com/stories/kato2kapkivoda/330637909378285 … =OGM5N2FteXd0aWhj

# 1 880
В инстаграм ми излезна реклама на верига ресторанти с Натали Трифонова. Зъбите ѝ винаги са ми изглеждали абсурдно от дистанция, но гледайки ги в такъв мащаб сега … Astonished Astonished Astonished
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 881
Ужасни са, аз какво ви повтарям вече 120-та тема насам …

# 1 882
  • на село
Че какво им е на зъбите на Натали?

И аз като се засмея ми се виждат венците.
Само са по- избелени, но и мама да бъде зъболекар бих се изкушила Grinning

# 1 883
  • Mediterraneo
Брутална захапка. Как се харесват с такива дъвки Орбит, не знам.

# 1 884
  • До морето

Между другото, за жалост Явор Бахаров ми харесва страшно много на сцена, въпреки че ми се повдига от него като личност. Не знам защо за него се сетих..

Братята Бахарови са много талантливи и двамата.

За наследник, по - талантлив от звездния си родител, на първо място слагам Сашо Кадиев. Знам, че много хора му се дразнят "на телевизора", но съм го гледала няколко пъти в театъра и прави брилянтни роли. Със сигурност е по-добър от майка си и нейната "една песен за любовта, морето и още нещо....."

# 1 885
Майка му е била в точното време на точното място и осребрява.

# 1 886
Бе, не е спряла да работи Катето, пробва всякакви неща, готви, води, таланти, книги, театър, Кати гледа, бързо се научи и от социалните медии да извлича полза, участва в реклами, пуска си рийлс, сторита. Хич не се е оставила да осребрява само някогашна слава. Адаптивна е. И въпреки годините си, се справя доста добре.

# 1 887
Няма да е  тя без онова от миналото, то и отваря път. Че не спира , ясно, но е тръгнала ,това имам предвид, познато лице и има пътища.

# 1 888
  • Пловдив
Не гледам телевизия, но случайно щракнах на Нова +2 , където една много ми заприлича на дамата Мария и се загледах. Оказа се самата тя, която "пееше"...о, небеса. Тази жена с това си изкарва хляба, официално поне.. Беше скандално за гледане и абсолютна мъка за слушане. Не разбирам как не я е срам да се въобразява на певица.
https://www.instagram.com/stories/kato2kapkivoda/330637909378285 … =OGM5N2FteXd0aWhj

Направо ме хвана срам да я гледам, то фалшиво, то сковано ... Ужас

# 1 889
  • При семейството си
Дара Екимова се жалва за “Като две капки  вода”.
Това не е певческо, чисто музикално предаване…доста по-утвърдени звезди, музиканти са били критикувани.
А, че мама я тика, “използва” връзката с тати, като музикант, а можеше като лекар, така е:
https://youtu.be/nAqJ2iI3aWo?si=iVWRor-vA94HNsKa

Общи условия

Активация на акаунт