Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 143
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 860
На мен ми изглежда подразнена. Все едно всичко е приключило и то не от скоро, а бившият си прави реклама и трупа дивиденти от нещо лично. Може би тя прави същото с отговора си. Абе инфлуенсъри, всичко на тезгяха!

# 1 861
На мен ми изглежда подразнена. Все едно всичко е приключило и то не от скоро, а бившият си прави реклама и трупа дивиденти от нещо лично. Може би тя прави същото с отговора си. Абе инфлуенсъри, всичко на тезгяха!

Честно да ви кажа, това си мисля и аз.. Един друг си ползват аудиторията за повече известност.
    A и не толкова отдавна беше концерта на imagine dragons, на който бяха заедно, тогава уж вече се бяха разделили...

# 1 862
    Тази бившата на ергена е много неприятна особа. Излишно превзета и много съсухрена. Като живите мощи, слаба и безлична. Дори не знам с какво е известна, на живо не прави никакво впечатление, освен когато Виктор се приближи и си проличи, че са заедно. Явно вече не са, но нека си правят каквито си искат реклами. Просто не са запомнящи се.

# 1 863
    Много ми е хубава тази Мария. На фона на киброргите, се откроява - младо, свежо, мило видно, естествено момиче... не останаха много такива
    Излязоха някакви статии, че Виктор искал отново да се съберат, и затова публикувал клипа

Само да кажа, че информацията за Елена Петрова и Алекс първо излезе в жълтите медии, този път не са я взели от тук. Тук обаче една съфорумка каза, че той живее с някакво друго момиче, така че жълтите могат да се ъпдейтнат по темата

# 1 864
    • на село
    Дара Екимова пее чудесно и звучи доста разумно за 21-годишен човек. Хареса ми интервюто - каза много хубави думи за майка си, много на място.

Много харесвам песента ѝ “Дишам”. Много. Виждам, че си е намерила стила. И да, добрите певици не са викащите. Да се нарича това момиче бездара е несправедливо и злобно.

Кейт Бланшет беше богиня, сега е едни скули и брада. Защо, защо… Адашката ѝ Бекинсейл започва да придобива черти на драг куин. Толкова красива и нежна жена. Тези интервенции трябва да се контролират до разумна граница. Бръчките са по-симпатични от тези топки в лицата. Мислех, че поне Бланшет има малко повече мозък.

# 1 865
    • София
    Те са разделени от месеци и то заради негови издънки, той сам си призна в Черешката. А и в медиите излязоха много неща, дори другите момичета в предаването казаха, че е спал с една от тях.
    Виктор две години я кри, за да може да се сваля с всяка, сега се сети, след като имаше статии, че тя си има нов приятел вече. Нормално да е подразнена Мария, не е като да са се разделили преди месец-два, тя е продължила. А под това видео и на лично я съсипват с това да му прости и да се съберат. Бая тагвания има и Виктор ги лайква, което за мен е подстрекаване. Тя си е взела решението отдавна. Виктор да си прави изводите и да е добър партньор за следващата.

# 1 866
    • Sofia
    Дара Екимова прави много хубави песни напоследък, браво за което! Песента Дишай я въртят нон-стоп по всички станции.
    Мисля, че определението "бездарна" дойде покрай някакво шоу, в което участва като дъщеря на баща си, но оттогава тя доста се разви и явно си намери стила. Напоследък не съм чувала да я наричат така.

# 1 867
    Доста ми е неприятен този Виктор, пък и следващия ерген.

Дара също не я слушам и ми е безразлична често казано. Не пее лошо обаче, другата Дара ми е по-неприятна или пък Михаела Маринова.

# 1 868
    Към Дара имах резерви заради неприятната и майка , но има хубави песни.

# 1 869
    Ергенчето ми е толкова мазен...с един заучен, премрежен поглед, такова клише е целия. Къде ли не пробва това момче, много иска да е известен, а няма грам харизма. Приятелката му ми е като сива полска мишка, но все пак изглежда човек с интереси, хобита и е със сигурност по-умната от двамата. И за мен публикуването публично на такъв клип е жалък опит за показност ама Викторчо толкова си може...

# 1 870
    • София
    Ергена много си отиваше с предишната си приятелка Христина Парова. Чисто визуално говоря.
    Тази Мария ми е безлична и невзрачна. Пак само за визия говоря, нищо не знам за нея.
    Забелязвам тенденция да се превъзнасят жени само защото нямат никакви намеси по себе си.

# 1 871
    Азо
    Скрит текст:

# 1 872
    Ергена нещо напоследък го виждам погрознял. В предаването, а и след това беше симпатичен. С тяло грабва много, но има и нещо отблъскващо. Видеото му беше трогателно, но трябваше да види бял свят в периода на връзката им. Сега е твърде неуместно още повече, ако момичето си има приятел.

А кое е гаджето на Мила Роберт? Някой от Молец ли? При Мондьо каза, че не иска да казва кой е, но не било тайна и всеки наблюдателен можел да разбере без и тя публично да го обявява.

# 1 873
    За съжаление поне у нас, почти не се сещам за деца, които наистина достойно да достигнат и надминат родителите си. Дори в класическия пример с Наум Шопов и Христо Шопов, накрая Наум Шопов-внук, е обикновен жаден за внимание кифльок. Обсъжданите редовно в темата Цонева, Караньотова, Дикова, Мила Роберт, и останалите, определено допринасят за тази инерция.

За мен Христо Шопов и Асен Мутафчиев (син на Христо Мутафчиев и Лиза Шопова, внук на Наум Шопов) са значително по-талантливи от предците си, което не мога да кажа за Наум Шопов-син, иначе интелигентно момче. Останалите определено си заслужават “славата”.

# 1 874
    Заповедта към мениджъра ме разсмя, с глас. Благодаря че сподели Grinning

Общи условия

Активация на акаунт