Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 144
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 845
Не мога да си обясня защо Селена качва такива снимки, на мен ми е вулгарно и ми идват други асоциации...
Скрит текст:

В първия момент реших, че е нашата Дара.

# 1 846
  • Deutschland
Преписвачите слухтят

# 1 847
Да, преписали са го навсякъде
Скрит текст:
[/video]

# 1 848
Всичко крещи за внимание при Кейт Бекинсейл.
Никак нямам против женствено и секси облекло, тук е друго.
 Предполагам, че ще ходи поне до 60 с къси и разголени дрехи и ще стават все по-разголени. А има толкова начини да изглеждаш добре и да се вижда например, че имаш хубаво тяло.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 16:10 от marigold_

# 1 849
  • софия
Ох, тъкмо гледах промо на Оскарите, направено като сцена от Барби, търсят Оскарсленд, ама не взех линка.😊 Ако ви се занимава, погледнете.

Готино

# 1 850
Кое е новото гадже на Мария? (екс Ергенова)

# 1 851
Не знам дали има ново гадже, но днес качи видео, в което ясно искаше да се разграничи от Виктор и каза, че не е дала съгласието си, за въпросния клип, който той сподели преди няколко дни, в което се обясняваше за загубената си любов Simple Smile
Иначе бяха качвали някаква снимка на един лифт, до нея стои едно момче, както и от една кола, но аз съм я виждала с доста различни хора да пътува и да се снима, така че не знам как решиха, че е точно това момче.

# 1 852
Не знам дали има ново гадже, но днес качи видео, в което ясно искаше да се разграничи от Виктор и каза, че не е дала съгласието си, за въпросния клип, който той сподели преди няколко дни, в което се обясняваше за загубената си любов Simple Smile
Иначе бяха качвали някаква снимка на един лифт, до нея стои едно момче, както и от една кола, но аз съм я виждала с доста различни хора да пътува и да се снима, така че не знам как решиха, че е точно това момче.
Може ли да те  помоля, да ми пратиш клипчето на Мария на ЛС!?

# 1 853
# 1 854
  • Berlin
А другото къде е?

# 1 855
# 1 856
Клипът на ергена е хубав, доста сладникав на моменти, но не предполага публикуване на опровержения чак. Нейният отговор е напълно излишен.
Не знам коя е, всъщност. Само той ми е познат.

# 1 857
Ако си има гадже момичето, си е напълно нормално да пусне такова стори.

# 1 858
Ергенът казва, че книгата е затворена и любовта им е приключила. Не виждам смисъл от нейните обяснения, освен ако не търси допълнителна реклама на особата си.

# 1 859
  • До морето
Точно това търси, според мен. Кой го брига?! "Развивали" се били коментари по темата,  но развитие нямало да има. Милиони фенове си скъсахме комбинезоните от мъка 🙄

Общи условия

Активация на акаунт