Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 128
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Пловдив
Че какво им е на зъбите на Натали?

И аз като се засмея ми се виждат венците.
Само са по- избелени, но и мама да бъде зъболекар бих се изкушила Grinning
Гарантирам ти - не се изкушавам. И мама ми е зъболекар.

Само че аз си мисля, че това не са зъбите на Натали, а са фасети.

# 1 891
Аз бих се изкушила ако имам близък роднина зъболекар. Тия зъби със сигурност са пипани.
Дара, и най вече майка, й да спрат да осребряват смъртта на Дими. Толкова години минаха, стига са му ровили костите. Дара определно е талантлива и се опитва да изгради свой стил.

# 1 892
  • Glasgow
Галена и Меди в Лас Вегас. Дали са отишли в хотел или са се тупнали у Кичка по стара българска традиция😅
Скрит текст:
Азис и Меди спят
Скрит текст:

# 1 893
  • София
Наоми
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:

с дъщерята на Кейт Мос - Лила
Оливия Колман
Скрит текст:
Джонатан Бейли
Скрит текст:
Хилари Суонк
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Хелън Мирън
Скрит текст:

Гледам снимки от Седмицата на модата в Лондон и се чудя това нормално ли е?
Скрит текст:
Има и още, но ми дойде в повече.

# 1 894
Аз не виждам талант в Дара Екимова. Ако не е подкрепата, влиянието, предисторията, никой няма да седне да слуша това момиче. Слаба, без да е изящна, с измито лице, безинтересна, с ординерна физиономия, неподходяща за шоу бизнес.
Поне да пееше, а то едно вярно пеене и с това приключваме качествата.
Без славата на родителите си, щеше да си гледа работата някъде, където би била по-полезна

Като излъчване с Керана са сходни, но кой отвори врата пред това неизвестно и талантливо момиче? Никой. Като прохождаха, се запознах с нея в къщата на познати архитекти, момичето пя, за да си изкара малкия хонорар. Това е прохождане в шоу бизнеса.

# 1 895
Бих дала нещо, за да чуя разговора между Азис и мениджъра. Човекът най-вероятно не е разбрал тези хора какво искат.
😅представям си какво е обяснил. Като аз първите ми месеци отивам на работа прогизнала от дъжд, с размазан грим като панда в очите, минавам през бара първо и казвам на барманите, че съм wet и ще им ползвам офиса да се освежа. И те "😈you r f*cn legend"🙈

Разсъни ме от раз 😄

# 1 896
Мога да ви изредя поне 10 по некадърни от Дара нейни колежки. Не ми е любимка, но ми домъчня за нея, като я гледах. Объркано младо момиче, живяло само с тая кукувца майка и, която макар и доста недекватна на моменти, сигурно прави най- доброто за дъщеря си.
Не мога да изтрия образа на майкат от Черешката, пияна или друго, седнала и циври до фурната. И това на телевизора, смятайте без камери кво е било…
Колкото за бутането, кое е ненормалното да си буташ собсвеното дете, по вдин или друг начин?!
Ако мога и аз бих, нали затова се бориш градиш нещо, защо да не помогнеш на детето си.
В случаят Дара може И да пее. Също така се е разхубавила.
Бащата е бил бая гаден. чухте ли какво казва, тормозел и на база тегло и външен вид, едва ли нея тя е била мъничка, явно майка и.
Та не и е бил лек живота на Дара, то от страни всичко изглежда  различно, само тя си знае какви демони влачи в душата си.

# 1 897
Дара каза, че никога не е чувала майка си да казва нещо лошо за някого. Това няма как да е истина! Моля ви, Ива сме я виждали и чували много, много през годините. А в някое предаване, не помня кое, точно Дара издаде майка си как говори когато не ги снимат камери. Искаше и се да лъсне образа на мама, разбираемо

# 1 898
Ами пак е нормално, тя друг си няма, хубава лоша, майка е, защитва я. Няма кой да и повярва обаче и в ББ въртеше интриги и в коментарни студия се вреше да плюе. Много неприятна женичка!
На фона на тези неща даже много си е читаво детето.

# 1 899
Аз не мога да изброя 10 по-некадърни от Дара (които да са на същото ниво като концерти, тв появи, интервюта във водещи списания и предавания и тн.), така че, можете да кажете кои са тези в нейния жанр, които тя превъзхожда, и две имена стигат.
Много ми се иска да я харесам, но не намирам и една причина, освен ок, че пее вярно. Както сигурно 5000 човека само в моя квартал

# 1 900
Веднага две- Гери Никол, Мила Роберт, за мен Тита също е много по- неприятна.
Дара харесвам повече от дъщерята на Саня също така. Мога още да изредя, но не е в това смисъла.
Момичето може да пее има и няколко хубави песни.

# 1 901
За тях си помислих и аз. Тита и Гери Н. са по-провокативни, но сами си направиха хитовете (Тита беше г.жа Никой от Русе, мисля, просто текстописка на Криско), а Мила има НЕВЕРОЯТЕН глас, както съм писала и по-напред, там е грехота да пипаме и обвиняваме, момичето има и бленда и свое си звучене - и само да приказва, гласът и е богатство.
Аз също подходих скептично в началото, но Наше си е Саше, това е съща Леа Иванова, глас и половина

Дара не може да и стъпи на малкия пръст.
За сведение, аз също намирам Ваня Щерева за безинтересна като автор (на каквото и да е), така че, за разлика от Дара, Мила не е непо-бейби.

# 1 902
Ето- на вкус и на цвет нали…
За теб така за мен иначе.
За мен Мила е непрятна, песните и не ми допадат, провокациите и не ме докосват,  нищо чак невероятно не намирам в гласа и.
Но да кажеш, че Дара не може да пее просто не е вярно, не е Адел , но не и бездарна.

# 1 903
Там е работата, че не е до вкус...
Гласът и харизмата...това не се купува нито имитира. Мила ги има и толкова.

Дара пее вярно, това е. Безинтересен глас.

# 1 904
  • гр.Пловдив
В инстаграм ми излезна реклама на верига ресторанти с Натали Трифонова. Зъбите ѝ винаги са ми изглеждали абсурдно от дистанция, но гледайки ги в такъв мащаб сега … Astonished Astonished Astonished
Скрит текст:
Скрит текст:

На мен пък много повече ми харесва от Марго Роби да кажем и ролята на Барби би й подхождала 100
%

Общи условия

Активация на акаунт