Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 113
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 905
Ама ти сега се опитваш, като последна инстанция да ме убедиш, че трябва да харесам “харизматичната” и с невероятен глас Мила?!
Ами харизматична по десетобалната ми е 2.
Чисто визуално никак не ми допада. Толкова:)

# 1 906
За сведение, аз също намирам Ваня Щерева за безинтересна като автор (на каквото и да е), така че, за разлика от Дара, Мила не е непо-бейби.

Вие може да намирате Ваня Щерева за безинтересна (което и аз мисля, между другото), но за рамките на страната тя определено Е човек с кариера и присъствие (така да го наречем) в културния живот. Освен книгите, тя има "пръст" в огромен брой други проекти - като сценарист, съсценарист, режисьор, продуцент, и какво ли още не. Част е от един от привилигированите кръгове, и кешира много сериозно - и средства, и влияние.

# 1 907
Гласът подлежи на обосновка, който не се е занимавал, може да говори за субективните харесване/нехаресване, което си е и негово право.
Да спрем дотук, давайте с другите звезди.

п.с. никого не убеждавам, просто защото ми е все едно дали някой ще е убеден. Но Дара сравнена Мила е смешно да сравняваме като качество.

А относно Ваня, всички щуротии на Мила са толкова нейни си, че в нейния случай няма нужда от майка, за да си действа по Сашета, покемони и прочее.

# 1 908
  • До морето
Но Мила, както и Дара имат родители, дето им отварят врати.
Добър беше примерът с Керана. Това момиче има необятен глас, визията й е на световно ниво, бачка като луда и ето, сигурно повече от половината тук хабер си нямат коя е.
Въпросната песен на Дара Екимова - Дишааам, дишаам, дишааам, дишаааам......накрая вече и аз се задъхвам. То няма въздух, горкото, чак е болезнено за слушане. И това е обработено, нали. Не знам на живо какво чудо ще е.

# 1 909
И Мила, и Дара са ми еднакво ... безразлични Blush
А Дишам ми е неприятна за слушане.

# 1 910
Е, на черното бяло няма как да се каже. Пее Дара. Сега, че на някого не се харесва е въпрос на вкус, но че не може да пее просто не е вярно.Песента "Дишам" е невероятна и неслучайно я пускат навсякъде. Момичето се държи достойно навсякъде където съм я гледала. Само да смени начина на гримиране и се отдели от мама(колкото може) и ще си е съвсем добре.
Мила за мен няма грам харизма, прилича ми на мъж. И залага на шантав стил и поведение като изцяло копира майка си.

# 1 911
Керана е любимка на дъщерите ми и аз я слушам покрай тях:) Визуално много приятна, в Капките също се справи.
Аз ни Дара, ни Мила бих си пуснала в колата ей така нарочно, не съм им фенка:) . Просто чисто човешки ми домъчня за момичето, явно трудно понася мнението на хората за себе си. Пожелавам и да го израсте и да не и пука. Няма човек, който да се хресва на всички и не е нужно.

Круз Бекъм рожденник, сладка снимка с татко му:

Момичетата на Кейт Хъдсън са много симпатични 💖

# 1 912
За да те пускат навсякъде си плащаш, не защото много те харесват.

# 1 913
Керана има тези неща, да, много я харесвам като певица, но моето мнение е, че не става за ширпотреба с много комуникация.

# 1 914
Керана, Дара, Мила...в различни писти тичат. И трите ми харесват, не е нужно да ги противопоставяме. Дори е хубаво, че има така да се каже избор за всеки вкус, но и конкуренция относно звучене, креативност. И другата Дара, Тино, Молец, Ника, Гери, нека има млади творци в поп музиката.

Тази песен на Дара и Тино често си пускам, много ми харесва:

# 1 915
В началото, когато Дара Екимова се появи на "звездния небосклон", първата ми мисъл беше "Само тази не бяха бутнали". Майка ѝ, която никак не харесвам, яко се е задействала, за да я лансира. Да, пее вярно, някои песни и аз ги харесвам, но гласът на Дара не уау нито като октави, нито като техника. Но пък през годините направи доста сполучливи песни, набра популярност и явно има хора, които я харесват. Защо обаче толкова корекции направи по лицето си, за мен остава загадка. Тази Дара ми е по-приятна за слушане от другата Дара, която за мен няма кой знае какъв талант, но и нея я бутат къде ли не. Е нея с чиста съвест я наричам безДара, защото нито пее добре, нито визуално ми харесва, нито ми е харизматична.

# 1 916
Дара Е. определено е за предпочитане пред Тита и Гери-Никол. Обрана е като поведение/образ, има някои хубави песни.... за мен това е достатъчно за да я харесам

Това, че някой не харесва Ваня Щерева, не прави дъщеря й по-малко непо-бейби... що за странна логика

# 1 917
Христо Шопов трябва да се подстриже нула номер,че така не му отива... Yum И принц Уилям,впрочем...

# 1 918
Тази Мила Роберт ми е толкова неприятна и като държание и като външен вид, и въобще. Никого не ангажирам с мнението си, разбира се. Много хора около мен я харесват, защото била различна и арт и така нататък. На мин обаче, това ми изглежда като поза, преправяне. Този trashy стил толкова да не ми харесва, лично на мен. Виждам, че на моите връстници, около 28-29 годишни им харесва безумно, а по-млади от нас дори подражават на този тип държание и външен вид. Някак ми идва твърде пресилено това цялото нещо, за да се отличи от всички, но не е естествено някак, а измъчено. Гласът ѝ не ме дразни, напротив, но целия ѝ речник и изказвания са ми някак .. никакви. 😄 Не ангажирам никого отново, различни хора сме, различни възприятия имаме за нещата.

Галена е кожа и кости и една огромна уста вече.
Мария наистина се излага в Капките.

deaf, наистина и на двамата ще им отива 0 номер.

# 1 919
Снощи в публиката на Капките видях на Мария мъжа.Явно наистина са заедно все още.Мария се представи доста зле.А устата и имам чувството,че е още по-голяма.Има и един доста превзет и неприятен смях.
Дара Екимова не я харесвам като певица.Дожаля ми обаче,че на тази вэзраст е трябвало да мине през всичко това.Явно чете негативните коментари и това я е сринало.
Гери Никол,Тита и Мила са ми много неприятни.Грам не ми харесват като държание.

Общи условия

Активация на акаунт